egy részről egyetértek, más részről érdekes kérdés ez az egész.....
nézd meg a rájátszás ellenfeleimet, ugyan ilyen cipőbe járok, 1 héttel a rájátszás előtt elkezdtek bevásárolni, egy darabig bírtam az iramot, de az utolsó 30 percbe megvett játékosokra meg nem tudtam reagálni, így érdekes lesz a döntő, és nem lesz kifizetődő a tudatos csapatépítésem.
tavaly is láthattunk ilyen téren ügyeskedőket keleten, mind a 2. osztályba találta magát. néha bejön ez, de azért többnyire szerintem nem. számomra az a meglepő, amit a keleti oldal művel rájátszás néven. én olyan csapattal nem tudok feljutni az 1. osztályba, ami ott rájátszásba lehetne, itt meg lébecolnak a játékosok -500-as pontaránnyal a rájátszásban, és ahogy nézem, így szezonokig bebetonozzák magukat az amúgy jelenleg szerintem elég gyenge színvonalat felmutató legfelsőbb osztályban (tisztelet a kivételnek). A mi csoportunkba két olyan meccs is volt, ami simán ütné verné a keleti oldalon jelenleg bohóckodó 3-4 csapatot(tisztelet a kivételnek).
amúgy számomra kicsit érdekes a kifakadásod, nem ezzel a kerettel kezdted a szezont, láthatóan te is a rájátszásra alakítottad át. mennyi fizetést spóroltál meg a szezon első 3/4-ében, mert azért te is vegetáltál az első 5 nyugati csapathoz képest a szezon első szakaszában. Van aki spórol és megteheti, van aki spórol és nem teheti meg. tavaly 2 csapat is túl hamar kezdett el spórolni, és kiesett a kékektől mindkettő. azért néha néha megbosszulja magát ez a spórolás is.
Last edited by JoeBlack at 6/25/2014 6:38:33 AM