Mnie wydaje się, że można się przyczepić do zarządzania entem, współpracą z właścicielami, troszkę doborem grajków i ogólnie taktyką..
Możesz proszę konkretniej? Na tej zasadzie przyczepić się można zawsze, ale jeśli nie podasz konkretów, to z takiego przyczepienia nic nie wyjdzie.
- zagraliśmy dwa normale na silne zespoły (Estonia i Węgry) grające przeciwko nam CT;
- dziś zagraliśmy trzeci normal na drugi zespół świata - wiedząc, że oni zagrają TiE;
- wszystkie pozostałe mecze TiE - dało nam to enta naprawdę wysokiego... znasz go, więc nie będę tu ujawniał;
- współpraca z właścicielami? Proszę o konkrety dotyczące przyczepienia się;
- dobór grajków? również jak wyżej - grają najlepsi jakich mamy - do tego praktycznie cały czas są w formie sprawnej w najgorszym razie silnej-wysokiej;
- taktyka - rzecz dyskusyjna... jeśli masz pomysł co do innych rozwiązań niż LI +MTM w naszym przypadku, to proszę napisz w mailu. Mamy kontakt, więc nie jest to problem... a nie dostałem od nikogo żadnej innej propozycji. Mając niższe IS od Łotyszy trudno było zagrać low post.
Pg/Sg - na debiut 20-latków raczej nie ma szans na szczęście... chociaż wielkiego szału nie będzie - liczymy ze skautami, że będzie podobnie jak w tym roku. Z jedną różnicą - chcemy mieć kogoś, kto potrafi rzucać, a nie tylko bronić... w razie potrzeby.
Jedno pytanie co do chęci zmian - przecież mówiłem od początku sezonu o tym, jak wygląda skład 21-latków w tym roku. Skąd więc teraz po porażce z silniejszym od nas zespołem te słowa? Dyskusja trwała... szkoda, że tak naprawdę słowa o tym, jak wygląda nasza siła tegoroczna zachęciły do dyskusji tylko dwie, trzy osoby... o tym, jaka jest znajomość tego, co się dzieje w kadrze świadczą najlepiej typy w Typerku w tym tygodniu. Rozumiem wiara w nas - też wierzyłem... ale pora po prostu urealnić oczekiwania.
POLSKA U21: złoto ME (sezon 26), brąz MŚ (sezon 27), złoto PP (sezon 25)