Tanár úr!
Miért kéne alkalmazkodni egy s..hoz, ami hibásan működik?
A kommenyizmushoz sem tudtak alkalmazkodni, ezért szerencsére elsöpörték...
Ami hibás, azt javítani kéne. Nehogy már én tegyek róla, hogy a főállású programozók alkalmatlanok, lusták vagy mindent telibe s..nak...
A kereteket a játékszabályok adják-ezekhez kell alkalmazkodni,ha játszani akarsz.Ha nem,akkor nyilván itthagyod-tehát Te döntesz:maradsz,vagy mész. Nekem (és gondolom másnak is) vannak kifogásaik a szabályzat bizonyos pontjaival,de többé-kevésbé elfogadják,és alkalmazkodnak hozzá. Ha nem,akkor abbahagyják a játékot.
Ezért nem jó a kommunizmushoz való hasonlítás.Ott nem volt meg a választás, hogy ha nem tetszik,el lehet menni. Nem lehetett. Ott kényszer volt az alkalmazkodás...És bizony sok évtized telt el, mire elmúlt. Az elsöprés szó meg túlzás-bizonyos okokból hagyták kimúlni.Szerencsére...
A programozáshoz nem értek-de én inkább a fejlesztési oldalon látom jelenleg a több problémát, nem a technikain.
De nem vagyunk egyformák. Viszont ezt elfogadom.Tehát: hozzád (a véleményedhez) is alkalmazkodom. Hidd el,mások is ezt teszik-csak esetleg hamarabb borulnak ki a makacsságodtól;)
Last edited by LA-Peter70 at 9/1/2012 8:50:53 AM