Ha számolok, akkor az jön ki, hogy a Zöld Sárkányok ellen kb 471k jegybevételed volt, nem tudom pontosan mennyi a tv pénz, de sejtésem szerint lehet 170-180k körül és további 60-70k értékesítést is kaphatsz. Ezt összeadva kijön kb 700-720 összbevétel. Azt gondolom, hogy abba simán belefér 1 db 180-200-as játékos, pláne, ha még kapsz utána 15-20% bónuszt is, mert válogatott. Magyarán minden 1. ligás elbírna egy ilyesmi játékost. Csak akarat kérdése.
Írtam azt is, hogy peched volt, mert jött a kínai, de ha azt írod van rá pénz, a számomra a mindenáron megvételt jelenti.
Elméletben már megvetted korábban Borgulyát,meg Plotárt is... Nem is akarom folytatni, maradjunk a tényeknél.
1.) 700k bevételbe belefér egy 200-as. És eltartható is ellentétben a 2. ligával.
2.) Nem kell csórónak mutatni magad, pláne, ha leírod feltöltötted a kasszát. Vicces lenne, ha kiderülne én gazdagabb vagyok,mint te odafent a heti 120-150-es vagy nagyobb heti pluszokkal...
3.) Azon fanyalogtál, hogy csak azért, mert válogatott nem veszed meg ár felett. (Amúgy adtak érte közel 2,4 miliót) Én meg azt mondom, hogy Aczél Dani nem egy Tasi, Lakatos vagy Krizsán kaliber, hanem extra multis ECS. A hazai játékosokból kevesen veszik fel vele tudásban a versenyt, talán csak Plotár és majd esetleg Csongvai... Tehát nem szarjankóról, egyszerű monoskilles szarról van szó, hanem igazi extra emberről,mint amilyen a posztján Radnai, Gonda vagy Menyhért
Azért jogtalan a kiakadásod, hogy "csak egy NT játékos" Több annál, klasszis.
A tényeket soroltam újfent.. Ha vitatod, nem bennem van a hiba