Καταρχήν καλός φαντάρος εύχομαι στον kleinmein, εγώ όταν άρχισα να παίζω buzzer ήμουν φαντάρος! Πιστεύω ότι μετά το κέντρο όπου και αν πας θα βρίσκεις χρόνο και internet...Παρεπιπτόντως, εγώ ήμουν 298-λελε-σειρα!(άργησα να μπω λόγω σπουδών...)
Όσον αφορά τα σημερινά, έπεσα έξω με Καλλιθέα και Αιζ! Ο μεν πρώτος με τις ηττοπαθείς δηλώσεις με επηρέασε αλλά απ'οτι φαίνεται...καλά του τα είπατε οι υπόλοιποι! Ο γνωστός φιδέμπορας με ξάφνιασε, περίμενα ότι για άλλη μια φορά θα..κοτέψει! Λόγω της απρόσμενης χαράς της νίκης του, θα του αφιερώσω το επόμενο τραγουδάκι:
Όταν θα πάω Αίζ μου στο παζάρι,
θα σ'αγοράσω μία κοτούλα,
η κοτούλα κο κο κο,
η γατουλά νιάου νιάου,
το φιδάκι φσσσσ, φσσσσ, φσσσσσσσσσσσσ,
και θα φιδιάζεις κάθε αγωνιστικηηηηηή! :-)))))
Ο Στέφανος όπως περίμενα διατήρησε το αήττητο, πιθανότατα το πλεονέκτημα έδρας θα παιχτεί στον μεταξύ μας αγώνα, αν και έχω πιο δύσκολο πρόγραμμα, σίγουρα δεν είμαι ηττόπαθης και για την πίεση θα τα πούμε στα play-off (κάποιος θυμάμαι τις τελευταίες 2 σεζόν αποκλείστηκε στον πρώτο αγώνα των play-off εντός έδρας)! :-ppppp
Στον δικό μου αγώνα, ο Ζάπα, όπως και οι Κυνηγοί, πάντα με αντιμετωπίζουν στα ίσια και ποτέ δεν έχουν φιδιάσει, είναι καλά ματσάκια αυτά, ο Ζάπα μπορεί να έχει τρελή επίθεση αλλά στην άμυνα έχει μεγάλο πρόβλημα απ'οτι φαίνεται...Τα υπόλοιπα αποτελέσματα ήταν φυσιολογικά...
Η επιλογή των παικτών του all-star γίνεται από το παιχνίδι, δεν ξέρω ποια είναι ακριβώς τα κριτήρια, στο εγχειρίδιο του παιχνιδιού γράφει:
"Οι κορυφαίοι παίχτες θα επιλεγούν από τους οπαδούς με βάση τις αποδόσεις στους αγώνες κατά την διάρκεια της σεζόν."