BuzzerBeater Forums

BB Slovensko > [NT] diskusia V

[NT] diskusia V (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
204209.228 in reply to 204209.227
Date: 2/11/2012 3:23:36 PM
Overall Posts Rated:
7070
este k tomu ho ani za nic nechce predat :) snazil som sa ho ziskat pred par sezonami aj pred zaciatkom tejto, ale neda sa s nim vobec dohodnut :(

This Post:
00
204209.229 in reply to 204209.227
Date: 2/11/2012 7:11:54 PM
Overall Posts Rated:
284284
Lebo je:) Zobral som ho tam este na konci minulej sezony, ked mal formu, nech trosku motivujem majitela v priatelakoch. A proste tam ostal, aby som ho vzdy v piatok nemusel povolavat. Od zaciatku s nim ale urcite nepocitam, mozno pocas sezony. Patri vsak medzi mladsiu generaciu, ktora sa uz tlaci do NT.

This Post:
11
204209.230 in reply to 204209.229
Date: 2/12/2012 5:52:29 AM
Overall Posts Rated:
264264
Cize ostane na supiske len preto, ze je mlady a "mozno" si v priebehu sezony zahra, aj ked by musel urobit pekne vela skokov, aby aspon taky dobry, ako ini, starsi hraci? Prepac, ale toto sa mi nezda ako obstojny argument...

Preco nepodporit (a motivovat) slovenskych manazerov, ktori sa obetuju pre NT a zobrat napr. Bulaka, Reznaka ci starsich Rezsa, Frenka, Boguskeho (ktori budu v zapase este aspon tuto sezonu lepsi vdaka skusenostiam, FT...).

Nehovorim, ze je slaby, ale mat ho na supiske preto
nech trosku motivujem majitela
sa mi zda scestne, kedze je to Rumun, ktory pre slovenske NT neurobil nic. Alebo ti dal ultimatum - ak nebude v NT, tak ho nebude trenovat? :)

This Post:
00
204209.231 in reply to 204209.230
Date: 2/12/2012 9:59:39 AM
Overall Posts Rated:
4242
Bulak este nema na to,aby bol v NT a neberiem to tak,ze mi je ukrivdene aj na ukor toho,ze tam je Duba...ale buducu sezonu uz by mohol pricuchnut Bulak do NT a pri troche stasti a apodla toho kam potencial pusti by mohol aj Reznak este...

This Post:
00
204209.232 in reply to 204209.231
Date: 2/12/2012 10:38:22 AM
Overall Posts Rated:
264264
Nie nie, tu nejde o krivdenie niekomu, ja (mozno zial) vsetko beriem "ekonomicky" - aky prinos ma pre NT to, ze je tam Duba? Za to, ze by bol na lavicke Bulak by si dostal aspon nejake dolare, Rumun nedostane v podstate nic. A Bulak na Dubu nestraca az tak vela, dohana nizsie skilly vyssimi skusenostami a ST ;)

Urcite to neberte v zlom, len som bol zvedavy, co bolo motivaciou pre to, aby tam bol. Lebo ma to zarazilo...

This Post:
11
204209.233 in reply to 204209.232
Date: 2/12/2012 10:49:15 AM
BC Hostivař
II.2
Overall Posts Rated:
12041204
Second Team:
Jirkov
Já osobně hráče v zahraničí dost ignoruju, komunikace je obvykle dost problematická, jedinou světlou výjimkou je Liska tady u vás na Slovensku u Nika. Dlouhodobým oporám Kubešovi a Klímovi přestup do zahraničí nejspíše ukončil reprezentační kariéru, sádnu na něj, až když budu cítit, že není zbytí. Manažeři v zahraničí obvykle nejsu nakloněni tomu trénovat české hráče v pokročilejším věku a taky hlídání formy bývá problematičtější a to i tehdy, když jde o týmy ve vyšších ligách.

This Post:
00
204209.234 in reply to 204209.230
Date: 2/12/2012 6:29:50 PM
Overall Posts Rated:
284284
Cize ostane na supiske len preto, ze je mlady a "mozno" si v priebehu sezony zahra, aj ked by musel urobit pekne vela skokov, aby aspon taky dobry, ako ini, starsi hraci? Prepac, ale toto sa mi nezda ako obstojny argument...

Preco nepodporit (a motivovat) slovenskych manazerov, ktori sa obetuju pre NT a zobrat napr. Bulaka, Reznaka ci starsich Rezsa, Frenka, Boguskeho (ktori budu v zapase este aspon tuto sezonu lepsi vdaka skusenostiam, FT...).

Nehovorim, ze je slaby, ale mat ho na supiske preto
nech trosku motivujem majitela
sa mi zda scestne, kedze je to Rumun, ktory pre slovenske NT neurobil nic. Alebo ti dal ultimatum - ak nebude v NT, tak ho nebude trenovat? :)

Pokial viem, tak som nepisal, ze ostane na supiske, ale ze ostal na supiske. Reset nalady este nebol. Samozrejme, ze tam nebude od zaciatku sezony. Objavi sa tam najskor az ked bude schopny hrat, nie zbytocne skor.
Bulak este musi zamakat na prihravkach a Reznak ma tiez este resty, kedze minulu sezonu netrenoval naplno. Ale su tam ine mena ako Dochon, Bukszegi, Tydlacka, ktori by skor mohli zacat hravat.
Vsak miesta sme na supiske mali dost, ani z toho majitel nemal ziadny profit na ukor domacich hracov, tak preco mu nenaznacit, ze s nim v buducnosti pocitame?

This Post:
00
204209.235 in reply to 204209.232
Date: 2/12/2012 6:38:39 PM
Overall Posts Rated:
284284
Duba aj tak nebol vobec na supiske, takze ani Bulak by nemal z toho ziadny prinos. Ked som ho bral, tam mal aj lepsiu formu, preto som ho vtedy aj vzal. Preco ta zarazilo, ze tam bol skillovo lepsi hrac, ktory mal vtedy aj lepsiu formu?:)

This Post:
00
204209.236 in reply to 204209.234
Date: 2/13/2012 3:14:48 AM
Overall Posts Rated:
264264
Pokial viem, tak som nepisal, ze ostane na supiske

:) Ale si ani nenapisal, ze tam neostane a stale tam je. Ked sa niekto pyta, ze preco JE na supiske a dostane odpoved "zobral som ho preto a preto a urcite si nezahra od zaciatku" a stale na tej supiske je, tak to vyzera, ze tam aj bude, az kym nebudes povazovat za vhodne ho nasadit...

Preco ta zarazilo, ze tam bol skillovo lepsi hrac, ktory mal vtedy aj lepsiu formu?:)

A nemali sme vtedy skillovo lepsich hracov od Dubu v rovnakej forme? :-p Ake formy mali starsi hraci? Frenko, Rezso, Bogusky...Podla mna je vzdy lepsie motivovat Slovaka, ako zahranicneho ;)

Ale su tam ine mena ako Dochon, Bukszegi, Tydlacka, ktori by skor mohli zacat hravat.

Ti uz na supiske su, s tymi menami plne suhlasim :)

This Post:
00
204209.237 in reply to 204209.236
Date: 2/13/2012 6:52:07 AM
Overall Posts Rated:
284284
U nas uz neplati prezumpcia neviny? Ked som nenapisal, ze tam nebude (otazka bola, preco tam je, nie ci tam bude), tak to automaticky znamena, ze tam bude?:) Je to len natahovanie o slovicka... Nepocital som s nim urcite od zaciatku, aby tam zaberal miesto. A vobec, kym nie je reset nalady, tak je uplne irelevantne, kto je a kto nie je na supiske. Dolezite je len to, kto aj hra...
Co sa tyka tych 3 hracov, tak s nimi pocitam viac-menej len v pripade, ze nebude koho nasadit kvoli zraneniam alebo formam. Aj tak by nehrali v predoslych priatelakoch (boli by len na supiske), takze neviem aky vyznam (financny urcite nie) by mala taka motivacia cez neperspektivnych hracov. To uz by malo skor vyznam povolat Kabastu, Jasa alebo Kastiela, ale tam hlavne 2 maju este dost treningu pred sebou. Alebo chces, aby som v priatelakoch vobec nenasadzoval "zahranicnych" hracov (Turcan, Gazur napr.), s ktorymi urcite pocas sezony pocitame a dal tam radsej hracov SVK majitelov, ktori pravdepodobne ani v nasledujucej sezone nebudu hrat? Nenapisal si, ze nie, tak to moze vyzerat, ze ano:) (joke)

This Post:
00
204209.238 in reply to 204209.1
Date: 2/13/2012 6:55:41 AM
Overall Posts Rated:
284284
Tak co vazeni, skusime ist vonkajskom (motion/RnG) alebo izolaciu? Alebo kvazi kombinaciu, cize out iso?

Advertisement