BuzzerBeater Forums

Hellas - III.11 > σεζον 20

σεζον 20

Set priority
Show messages by
This Post:
22
216534.228 in reply to 216534.227
Date: 7/8/2012 10:51:42 AM
Overall Posts Rated:
150150
λοιπόν...έχω καιρό να γράψω στο φόρουμ, δεν μπαίνω στο τσατ την ώρα του αγώνα και γενικά έχω πάψει να είμαι τόσο ενεργός τελευταία..όλα αυτά επειδή είχα εξεταστική καλοκαιριάτικα...αλλά πλέον τελείωσα και θα συμβάλω και εγώ στο κάποτε ενεργό φόρουμ μας...θα ξεκινήσω με μία ανάλυση για τα χθεσινά ματσάκια...

GOLD STARS εν. omorfoi 122 - 58(46140787)
πολύ χαλαρό βράδυ για τα αστέρια που πήραν εύκολα την νίκη και συνεχίζουν να οδηγούν την κούρσα του μπλε ομίλου...

Nerds Volos εν. Red Legionaries 74 - 89(46140793)
μεγάλη εμφάνιση από τους παίχτες του Θοδωρή που δεν ήταν το φαβορί σε αυτό το ματς...η εξωτερική απομόνωση του Βόλου του έδωσε καλό σκοράρισμα μόνο από τους περιφερειακούς ενώ οι εσωτερικοί του παίχτες είχαν πολύ άσχημα ποσοστά...ο Θοδωρής με ένα κλασικό τρέξε και σούταρε πήρε τους πόντους που ήθελε και άφησε απαραβίαστη την έδρα του για αυτή τη βδομάδα...

Aris b.c.t εν. Great Alexander 93 - 86(46140791)
τηλεοπτικό ματς και υποθέτω και οι 2 ομάδες κατέβηκαν κανονικά...άλλο ένα ματς που το φαβορί έχασε, αυτή τη φορά εντός έδρας...οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή στα ριμπάουντ αλλά σπάσανε τα στεφάνια αφού η άμυνα του Στέφανου ήταν πολύ πιεστική...και η άμυνα του κέρδισε αυτό το ματς...δεν εντυπωσίασε επιθετικά αλλά "έπνιξε" το σπρώξιμο των γηπεδούχων..πολύ μεγάλη νίκη για τον Άρη ποτ όμως αφήνει πίσω τον Μέγα στο κυνήγι της πρώτης θέσης στον κόκκινο όμιλο...

niki voloy εν. PLAGIARI FORCE 91 - 93(46140792)
μεγάλο ματς!!κρίθηκε στα τελευταία δευτερόλεπτα με τον Miroslaw Skrezyna(2244152) να χάνει το τελευταίο σουτ στα 4 δευτερόλεπτα και μαζί και την ευκαιρία να δώσει τη νίκη στην ομάδα του...ο μπομπέρ του Πλαγιάρι Nelson Gorlero(17651607) συνεχίζει τις τρομερές εμφανήσεις με τη φανέλα της ομάδας του και αποτελεί το βασικό επιθετικό όπλο των γηπεδούχων αυτή τη σεζόν...ένα μπράβο στην ομάδα του Γιάννη για τη δύσκολη αυτή νίκη αλλά και στους φιλοξενούμενους που το πάλεψαν μέχρι το τέλος...

St Pauli εν. BetTravel 99 - 105
(46140789)
ο Παντελής πήρε άλλη μία νίκη..με 5 παίχτες ουσιαστικά παλεύει όλη τη σεζόν...πιθανόν να χρειαστεί κάποια ενίσχυση σε λίγο καιρό γιατί ίσως δεν καταφέρει να αποφύγει τα play out..προς το παρόν χτυπάει ένα παιχνίδι τη βδομάδα κρατώντας πολύ χαμηλά τους μισθούς και δείχνει να του βγαίνει..για να δούμε...στα του ματς τώρα πιστεύω ότι ο Παντελής δίκαια το πήρε..γνώμη μου ότι η κίνηση του ταιριάζει καλύτερα με το τρέξε δεν αξιοποιεί τόσο τις πάσες του...

panathinaikos 2010 εν. PANTOKRATORAS 77 - 90(46140788)
η διπλή διαφορά διάθεσης είναι επικίνδυνη πολλές φορές...εδώ πάλι καλά είχα την έδρα και τις άμυνες και με κράτησαν...το πρόβλημα είναι πως ακόμα δεν μπορώ να παίξω με φουλ ρόστερ αφού έχω έξω το 3αρι μου και την προπόνηση του μικρού στον άσσο...το 4αρι του Παναθηναικού μας δημιούργησε αρκετά προβλήματα χθες μπορώ να πω...από την ομάδα μου αυτό που μου άρεσε ήταν η επίδοση του Ζαρίφ...για ακόμα μια φορά δείχνει ότι όταν είναι 9αρα κατάσταση εκτός της άμυνας και της οργάνωσης δίνει πολλά και στην επίθεση...είναι να μην του δώσεις χώρο...

vandaloi εν. JK69ER 105 - 86(46140794)
οι βάνδαλοι πήραν εύκολα την νίκη και δεν νομίζω να χρειαζόταν η διαφορά διάθεσης..οι βάνδαλοι έκαναν το λάθος να ξεκινήσουν τη σεζόν στα μέσα ενώ βρίσκονται σε έναν από τους πιο ανταγωνιστικούς ομίλους της 3 κατηγορίας...πολύ πιθανόν να υποβιβαστούν αλλά εχουν πολύ καλή ομάδα που δεν είναι για 4η κατηγορία..

21 Nations Army εν. New Papatz Foxes 108 - 76(46140790)
οι αλεπούδες δεν αποτέλεσαν καθόλου απειλή για τον Ορέστη...με υπομονετική δυνατός και τις 2 επιθέσεις είναι πολύ καλή επίθεση...ο Ορέστης συνεχίζει τα θετικά αποτελέσματα και μένει στη 2η θέση...μεγάλη μάχη στον μπλε όμιλο!!

This Post:
00
216534.229 in reply to 216534.228
Date: 7/8/2012 1:26:07 PM
Overall Posts Rated:
10001000
πάρε ένα μπαλάκι να θυμηθούμε τα παλιά!

ωραίες και εύστοχες οι παρατηρήσεις σου.

την διπλή διαφορά διάθεσης την τρέμω τόσο που έχω χάσει τζάμπα ηθικό κάτι φορές.
παίζει ρόλο όμως η συνολική προσπάθεια μιας ομάδας.στον δικό σας ματς μάλλον αυτό έπαιξε ρόλο και δεν το πλήρωσες.ίσως είχες υπέρ σου διαφορά σημαντική πριν το ματς.

This Post:
00
216534.230 in reply to 216534.228
Date: 7/8/2012 1:58:55 PM
Aris b.c.t
II.3
Overall Posts Rated:
650650
Aris b.c.t εν. Great Alexander 93 - 86(46140791)
τηλεοπτικό ματς και υποθέτω και οι 2 ομάδες κατέβηκαν κανονικά...άλλο ένα ματς που το φαβορί έχασε, αυτή τη φορά εντός έδρας...οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή στα ριμπάουντ αλλά σπάσανε τα στεφάνια αφού η άμυνα του Στέφανου ήταν πολύ πιεστική...και η άμυνα του κέρδισε αυτό το ματς...δεν εντυπωσίασε επιθετικά αλλά "έπνιξε" το σπρώξιμο των γηπεδούχων..πολύ μεγάλη νίκη για τον Άρη ποτ όμως αφήνει πίσω τον Μέγα στο κυνήγι της πρώτης θέσης στον κόκκινο όμιλο...

μεγαλη η νικη μου και το σερι συνεχιζεται...πλεον εχω κερδισει ολους τους κοκκινους ευκολα ή δυσκολα και μεταξυ αυτων δυο απο τρεις καλυτερες ομαδες ολοκληρου του ομιλου.χωρις να ειμαι ειδικος αφου δεν γνωριζω την ομαδα του Μ. Αλεξανδρου πιστευω οτι η επιλογη του να με παιξει σπρωξιμο ηταν τελειως λαθος.
με εξεπληξε η νικη του θοδωρη απεναντι στον βολο και απο τις καρτελες η νικη του γιαννη-παντοκρατορα με διπλη διαφορα διαθεσης...πλεον το πρωταθλημα μπαινει στην τελικη ευθεια, τα λαθη απαγορευονται, ειναι το πιο ανταγωνιστικο πιστευω απο καθε αλλη σεζον, τουλαχιστον οσο ειμαι εγω στην κατηγορια, αδικειται απο την ελλειψη συμμετοχης στο φορουμ.
ακομη και οι βανδαλοι η ομαδα που διαθετουν δεν ειναι να ειναι τελευταιοι με δυο ηττες..
καλως ηρθες και παλι γιαννη.προσωπικα μου ελειψαν οι αναλυσεις σου:)
ακομη και το στοιχημα που παιζαμε γιατι σταματησε??φαληρησε ο book?:)))

This Post:
22
216534.231 in reply to 216534.229
Date: 7/8/2012 2:02:20 PM
Overall Posts Rated:
150150
πάρε ένα μπαλάκι να θυμηθούμε τα παλιά!

ωραίες και εύστοχες οι παρατηρήσεις σου.

την διπλή διαφορά διάθεσης την τρέμω τόσο που έχω χάσει τζάμπα ηθικό κάτι φορές.
παίζει ρόλο όμως η συνολική προσπάθεια μιας ομάδας.στον δικό σας ματς μάλλον αυτό έπαιξε ρόλο και δεν το πλήρωσες.ίσως είχες υπέρ σου διαφορά σημαντική πριν το ματς.

δεν ξέρω ίσως..πάντως εγώ 8 είχα ενθουσιασμό(δεν έχω συνηθίσει ακόμα την καινούρια διαβάθμιση:P)
πάντως από ότι έχω δει εγώ παίζει αρκετά σημαντικό ρόλο η έδρα...πολύ πιο εύκολα ναυαγείς με χαλαρή έναντι δυνατής εκτός έδρας παρά μέσα στην έδρα σου...

εγώ κατεβαίνω σε σχεδόν όλα τα ματς σαν ο αντίπαλος να μου έχει παίξει ήδη κανονική..δηλαδή θεωρώ ως δεδομένο ότι θα παίξει κανονική και αποφασίζω τι θα παίξω εγώ...αυτό επειδή συνήθως κατεβαίνω χαλαρά..τώρα αν μου βάλει χαλαρή καλύτερα για μένα...αν πάλι βάλει δυνατή ότι είναι να γίνει ας γίνει...το θέμα είναι ότι σπάνια κάποιος χτυπάει δυνατά παιχνίδια κατά τη διάρκεια της σεζόν και ακόμα πιο σπάνια έχει υψηλό ενθουσιασμό πριν από το ματς που θα χτυπήσει δυνατά...δεν συνηθίζω να ρισκάρω ενθουσιασμό για την πιθανότητα ο άλλος να μου παίξει δυνατή...εκτός βέβαια αν έχω σκοπό να παίξω εγώ δυνατά...

Last edited by GIANNIS.K. at 7/8/2012 2:03:41 PM

This Post:
00
216534.232 in reply to 216534.228
Date: 7/8/2012 2:07:35 PM
Overall Posts Rated:
5555
Kαι από μένα μπαλάκι για τον Γιάννη, πολύ ωραία η ανάλυση σου. Θα προσπαθήσω και εγώ να πω λίγα λόγια για όλες τις ομάδες μέχρι αύριο το απογευματάκι και φυσικά το στοιχηματακι.
Αντε παίδες να τα λέμε πιο συχνά..και εγώ τον τελευταίο καιρό δεν μπορούσα να μπαίνω συχνά αλλά τώρα θα είμαι πιο τακτικός

Last edited by BetTravel at 7/8/2012 2:10:25 PM

This Post:
00
216534.233 in reply to 216534.232
Date: 7/8/2012 2:12:55 PM
Aris b.c.t
II.3
Overall Posts Rated:
650650
αντε να σε διαβαζουμε και εσενα:)))

This Post:
55
216534.234 in reply to 216534.233
Date: 7/9/2012 7:04:20 AM
Overall Posts Rated:
5555
Λοιπόν έχουμε και λέμε.

Τα αστέρια μαζί με τον παντοκράτορα φαίνονται ότι θα παλέψουν για την 1η θέση. 13 νίκες και 3 ήττες ο απολογισμός τους μέχρι στιγμής με ελάχιστη υπέρ διαφορά των αστεριών στους πόντους. Η μάχη για την προνομιούχα πρώτη θέση αναμένεται σκληρή αν και τα Αστέρια απειλούνται τόσο από τον φιλόδοξο φέτος Ορέστη όσο και από τον πολύ φορμαρισμένο Στέφανο (έχει φτιάξει καλή ομάδα ο μπαγάσας..και το απέδειξε με την μεγάλη του νίκη μέσα στον Μέγα Αλέξανδρο και ίσως να είναι η μοναδική ομάδα που μου περιόρισε τόσο πολύ τον Κραφτ).

Στο κόκκινο όμιλο ο Παντοκράτορας δεν φαίνεται ότι μπορεί να απειληθεί από τον Μέγα Αλέξανδρο.

Ο Nerds Volos και ο Παναθηναίκός διαθέτουν μια διαφορά 2 νικών από τα play out όμως παρουσιάζουν τελευταία μια αστάθεια στην απόδοση τους και ίσως πρέπει να προσέξουν μην βρεθούν προ εκπλήξεως (χαρακτηριστικό παράδειγμα ο Στέλιος πέρσι)

Ο Ηλίας (Νίκη Βόλου) στον αγώνα με τον Πλαγιάρι πραγματικά με εξέπληξε. Όχι μόνο πήγαινε πόντο πόντο αλλά και 1.30’ πριν απ΄το τέλος κέρδιζε με 10 πόντους και με αντεπίθεση διαρκείας το Πλαγιάρι πέρασε μπροστά και στην τελευταία επίθεση η Νίκη Βόλου αστόχησε. Ωραίο Ματσάκι.

Όσο για τον αγώνα τον δικό μου πιστεύω ότι η διαφορά των 6 βαθμών ήταν τελείως πλασματική. Ο Σεντ Πάουλι σε όλη την διάρκεια του αγώνα ήταν σταθερά μπροστά και ουσιαστικά κρίθηκε στο τελευταίο δίλεπτο που ο ίδιος ήταν τρομερά άστοχος.

Γιάννη, θα συμφωνήσω ότι έχω ρίξει πάρα πολύ τους μισθούς μου αλλά πλέον η ομάδα μου διαθέτει 9 ετοιμοπόλεμους παίκτες. Μια μόνο μεταγραφή χρειάζεται να κάνω.

Εντύπωση μου έχει κάνει η ομάδα Σεντ Πάουλι που ενώ διαθέτει πολύ καλό ρόστερ συνεχίζει να παίζει μόνο ένα σύστημα από την αρχή της χρονιάς.

Ο Red, κάνει αντεπίθεση διαρκείας με την προσθήκη των τελευταιών 2 μεταγραφών και λογικά θα κάνει ακόμα μια.

Ο Τζόκερ φαίνεται ότι θα ακολουθήσει την ίδια περσινή (πετυχημένη) συνταγή.

Πάντως το φετινό πρωτάθλημα παρουσιάζει εξαιρετικό ενδιαφέρον.

This Post:
00
216534.235 in reply to 216534.234
Date: 7/9/2012 7:46:25 AM
Aris b.c.t
II.3
Overall Posts Rated:
650650
ενα μπαλακι για τον κοπο σου....οντως ειμαι πολυ φορμαρισμενος και κερδιζω μεσα εξω....δεν ξερω ποσο θα αντεξω ομως γιατι εχω και την προπονηση ενδιαμεσα...στο ομιλο τον δικο μου ολα ειναι ανοιχτα τοσο για την πρωτη θεση οσο και για τα πλει αουτ...φαινεται παντως οτι την πρωτη θεση και στους δυο ομιλους θα την παρουν τα αστερια και ο γιαννης παντοκρατορας...εγω θα συνεχισω να προσπαθω για το καλυτερο δυνατο και προπαντος να χαμηλωσω λιγο το ροστερ...

This Post:
00
216534.236 in reply to 216534.235
Date: 7/9/2012 4:58:12 PM
Overall Posts Rated:
2121
Αυτή την αγωνιστική : 1ος μπλε vs 1ο κόκκινου, 2ος vs 2ο , 3ος vs 3ο , 6ος vs 6ο και 8ος vs 8ο !!!

This Post:
00
216534.237 in reply to 216534.220
Date: 7/9/2012 9:27:35 PM
Overall Posts Rated:
88

ούτε τους στόχους σας δεν γνωρίζω για φέτος.

μόνο ο Γιάννης θέλει άνοδο ξέρω.
οι υπόλοιποι?

εσύ για τι πας?

Oι βασικοί στόχοι που είχα θέσει φέτος ήταν η παραμονή και να τελικιάσω τον Κωστάκη. Πλέον η παραμονή ουσιαστικά έχει εξασφαλιστεί και πρέπει να τον αναβαθμίσω, θα εξαρτηθεί από τα αποτελέσματα που θα έχω στα επόμενα δύο ματς απέναντι στις πιο φορμαρισμένες ομάδες της κατηγορίας. Αν τα κερδίσω, στόχος θα είναι η άνοδος, αν τα χάσω, θα είναι η είσοδος στα πλέι οφφς.
υ.γ μπαλίτσες στις απολαυστικές αναλύσεις

This Post:
00
216534.238 in reply to 216534.1
Date: 7/10/2012 1:25:15 PM
Aris b.c.t
II.3
Overall Posts Rated:
650650
αλλη μια νικη για την ομαδα μου που πλεον πηγαινει τρενο σε αυτοματο πιλοτο....η σημερινη νικη ηταν απεναντι σε ενα πολυ καλο μανατζερ, κοντοχωριανο μου, που δεν τον εχω γνωρισει ακομα και δεν τον εχω κερδισει ποτε στις μεταξυ μας αναμετρησεις...ακομη δεν ξερω τι επαιξε γιατι δεν εχει βγει η καρτελα...πιθανολογω οτι δεν το χτυπησε κανονικα το παιχνιδι γιατι η επικρατηση μου ηταν σχετικα ευκολη και τελευταια περιοδο εκαν fair play παιζοντας με τους αναπληρωματικους. Πλεον μπροστα μας ειναι το πιο δυσκολο παιχνιδι με την καλυτερη ομαδα του ομιλου τα αστερια που εχουν στις ταξεις τους το κορυφαιο διδυμο ψηλων τον φοβερο και τρομερο κοστακη και τον παικτη ονομα και πραγμα καγκουρα. Στοχος φυσικα η νικη που θα μας φερει στην πρωτη θεση του ομιλου.Βεβαια παρακαλουσα να κερδισει ο παντοκρατωρ γιαννης στο μεταξύ τους ματς αλλα δεν μου εκανε την χαρη...κατερευσε στην τελευταια περιοδο.μεγαλες οι νικες του παναθηναικου και του μ.αλεξανδρου που ηταν και αρκετα δυσκολες. αυτα για αρχη......

Υ.Γ. πρεπει να κερδισα και στο στοιχημα αν δεν κανω λαθος
Υ.Γ.2 Ευτυχιε Βερνικε σε ευχαριστουμε ολοι εμεις οι οπαδοι του θεου

Advertisement