Czas odkurzyć wątek i może przypomnieć się. Mój SG ostatnio zaszalał w czasie weekendu gwiazd i został najlepiej punktującym zwycięskiej drużyny i wygrał konkurs za czy ;)Pamiętajcie o Adamie (Adam Majcherczak)!! - oczywiście jest w bazie.
Czas odkurzyć wątek i może przypomnieć się. Mój SG ostatnio zaszalał w czasie weekendu gwiazd i został najlepiej punktującym zwycięskiej drużyny i wygrał konkurs za czy ;)Pamiętajcie o Adamie (Adam Majcherczak)!! - oczywiście jest w bazie.prawdopodobnie większość z bazy osiągnęła podobny "sukces" w ALLSTAR;)
Czas odkurzyć wątek i może przypomnieć się. Mój SG ostatnio zaszalał w czasie weekendu gwiazd i został najlepiej punktującym zwycięskiej drużyny i wygrał konkurs za czy ;)Pamiętajcie o Adamie (Adam Majcherczak)!! - oczywiście jest w bazie.prawdopodobnie większość z bazy osiągnęła podobny "sukces" w ALLSTAR;)nooo Roch 0 punktów w 11 minut :D
Czas odkurzyć wątek i może przypomnieć się. Mój SG ostatnio zaszalał w czasie weekendu gwiazd i został najlepiej punktującym zwycięskiej drużyny i wygrał konkurs za czy ;)Pamiętajcie o Adamie (Adam Majcherczak)!! - oczywiście jest w bazie.prawdopodobnie większość z bazy osiągnęła podobny "sukces" w ALLSTAR;)nooo Roch 0 punktów w 11 minut :Da nie ma w statystyka ile sprzedał hot-dogów w 11 minut?:D
wyslij mi na BB maila