τλχστν εχω ομαδα που ειναι για αναλυση :P
επιτελους εκατσα λιγο στο πς να ηρεμησω και βλεπω να με κραζετε??κοιτα χαρες με τις ηττες μου :Oοχι ρε..ηθελα και εχασα..ααααααααααδεν θα σχολιασω..1 γτ ειναι παρααα πολλααα και δεν μπορω να απαντησω σε οοολα..και2 γιατι δεν προκειται να βγαλω τα απλυτα μου στην φορα..γιαννη εσυ ξερεις τα σκιλλς του ρεκαρτε :Oκαι σας ξανα λεω εχω κανει 4 ηττες εκτος εδρας..και πολυ σωστα ειπατε ειναι λογω του μειωνεκτιματος με τα ριμπαουν..δεν νομιζω να εχανα σε αυτα τα παιχνιδια στην εδρα μου..τωρα αν εχω καλη ροη η οχι δικο μου θεμα..ο καθε παικτης στην ομαδα μου εχει τον δικο του ρολο..
Το αν καποιος ειναι πρωτος στον ομιλο δεν σημαινει οτι ειναι απαραιτητα ο καλυτερος. Μπορει να ειναι ευνοικες οι συγκυριες (δε θελω να θιξω κανεναν). Εδω αναλυση παιχνιδιων κανουμε και λεμε την γνωμη μας, σωστη ή οχι.Το αν ο Anatolia δεν θελει να εχει καλη ροη ή εχει αλλα μειονεκτηματα για μας και ομως συνεχιζει να ειναι 1ος, μαγκια του και μπραβο του.Οπως και να χει, καλη επιτυχια και καλη χρονια σε ολους σας και να εχουμε κι αλλα τετοια ενδιαφεροντα παιχνιδια.