BuzzerBeater Forums

BB Hellas > Καφενείο η Ωραία Αίγα IX

Καφενείο η Ωραία Αίγα IX (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
22
219683.229 in reply to 219683.224
Date: 8/1/2012 10:55:27 PM
Overall Posts Rated:
6565
μ αρεσει που εφτιαξες ολοκληρη κατηγορια για τον Tsouik κ μονο...

This Post:
11
219683.230 in reply to 219683.229
Date: 8/2/2012 2:17:12 AM
Overall Posts Rated:
231231
Μα αυτός είναι ο αφανής ήρωας που τα γραφόμενά του θα μείνουν για μας και για τους νεώτερους παίκτες του ΒΒ ως κατευθυντήριες γραμμές.

Μας έκανε καλύτερους manager και συνεχίζει με προσωπικό αγωνιστικό κόστος.

From: MpiRoy

This Post:
22
219683.231 in reply to 219683.230
Date: 8/2/2012 3:05:23 AM
Xanthi Crocodiles
III.1
Overall Posts Rated:
2323
Επι της ευκαιριας,αν και προσωπικα δεν συμμετεχω ενεργα στα φορουμ,ενα μεγαλο μπραβο στον Τσουικ αλλα και σε ολα τα παιδια που εχουν την διαθεση να μοιραστουν την γνωση τους με την κοινοτητα.Με το να δινουν τα φωτα τους,εκτος των αλλων,κρατησαν ενεργο εναν μεγαλο αριθμο μανατζερ που ,χαρη σε αυτους ,κατανοησαν καλυτερα το παιχνιδι.

From: kajabbar

This Post:
00
219683.232 in reply to 219683.231
Date: 8/2/2012 3:26:25 AM
Overall Posts Rated:
231231
Χαίρομαι που εσύ και ο Μπάνε δημόσια, αλλά και φαντάζομαι αρκετοί άλλοι αναδεικνύετε μέσα από τη συγκεκριμένη διαμάχη ποιος πραγματικά μένει στο μυαλό σας σε αυτό τον μικρόκοσμο του ΒΒ.

Πράγματι το ποιος θα κατακτήσει το κύπελο, η πρώτη ή η τρίτη κατηγορία χρηστών μικρή σημασία θα έχει για το ίδιο το παιχνίδι και για την πλειοψηφία των χρηστών, πέρα από τους φιναλίστ και κείνους που συμπαθούν τον έναν και αντιπαθούν τον άλλο και τ' ανάποδο.

Κανείς μας δεν θα γίνει καλύτερος μάνατζερ αν σήμερα στεφθεί κυπελλούχος ο Δον ή ο Συμ.

Όλοι μας όμως μπορούμε να γίνουμε καλύτεροι αν διαβάζουμε και κατανοούμε αυτά που μελετά και μας προσφέρει ένας χρήστης με το ανώτερο εκπαιδευτικό επίπεδο του Νεκτάριου.

ΥΓ "Τσουικ". Το μαθαίνω το Strike αγορίνα. Θα τα πούμε ξανά στο μέτωπο εμείς οι δύο...

This Post:
00
219683.233 in reply to 219683.228
Date: 8/2/2012 4:47:14 AM
Overall Posts Rated:
9696
όχι όχι δεν έχει καμία επιρροή. Οι ομάδες που μπαίνουν στο ΒΒΒ την επόμενη σεζόν από όλες τις χώρες είναι μόνο η πρωταθλήτρια και η κυπελλούχος ομάδα της κάθε χώρας, συν οι ομάδες που έχουν κατακτήσει το ΒΒΒ οι οποίες παίζουν για πάντα.

οκ θενκς ;)
Απλα ηθελα να καταλαβω αν εχει καποιο ουσιαστικο νοημα το εξης σχολιο που προηγηθηκε:
Α ξεχασα θα εχει συμμετασχει και στο BBB με 0-8 και συντελεστη 80 - 1500.

This Post:
11
219683.235 in reply to 219683.234
Date: 8/2/2012 7:22:36 AM
Overall Posts Rated:
302302
Εγω απο την πλευρα μου εχω να καταγειλω το buzzer κυριες και κυριοι αφου δεν μ αφησε να παιξω bbb...ουτε θεση θα εκλεβα ουτε τιποτα...

ο ματσας το ειχε το πρωταθλημα και μαζι με το κυπελλο επρεπε σαν φιναλιστ να με αφησουν να γινω κατι σαν τον αποελ...αλλα απο τοτε εχω αρχισει να διαβαζω λιακοπουλο και μου ανοιξανε τα ματια...

δακτυλος ξενων δυναμεων ειναι οι bb`s κυριοι μην δουν να γινεται κατι αμεσως να μας ριξουν,να μας καταποντησουν...να μας καταστρεψουν!!

ξυπνηστε και σταματηστε πια αυτο τον ολεθρο...

υ.γ. μονο ο μαμου δεν γραφει σε αυτο το νημα γιατι το κυπελλο ειναι κατι σαν να σηκωνει το κυπελλο ελλαδας η δοξα δραμας...δραμας η κατασταση δραμας!!!

This Post:
00
219683.236 in reply to 219683.235
Date: 8/2/2012 8:53:22 AM
Overall Posts Rated:
231231
Εσύ κύριος που διαμαρτύρεσαι σήμερα πήρες τσάμπα τον Μπαρέρα και μάλιστα για χάρη σου έκανε πίσω ο πρώην τεχνικός της Εθνικής Νέων Λύγκας και η αφεντιά μου.

Για να ξέρεις πως σε εκτιμάμε και σε στηρίζουμε... :)

Με γεια...

This Post:
00
219683.237 in reply to 219683.236
Date: 8/2/2012 9:07:43 AM
Overall Posts Rated:
302302
χαχα ευχαριστω ευχαριστω...

πραγματικα πολυ χαμηλος μισθος και θα τον πλακωσω στις αντοχες...οποτε του χρονου πιστευω θα την κανει την ζημια του

This Post:
00
219683.238 in reply to 219683.237
Date: 8/2/2012 10:22:49 AM
Supernova Elites
A1
Overall Posts Rated:
662662
Επειδή έχουν ακουστεί διάφορα πάνω στον σημερινό αγώνα κυπέλλου θα ήθελα να καταθέσω και εγώ την ταπεινή μου άποψη...!

Θα ήθελα να θέσω τον εξής προβληματισμό στους χρήστες κυρίως που δεν συμφωνούν με την τακτική όπως ειπώθηκε του πυροτεχνήματος-αγοράς του κυπέλου κλπ (ένας εκ των οποίων είμαι και εγώ)...
Με τα όσα έχουν ειπωθεί οι περισσότεροι ισχυρίζονται ότι η συγκεκριμένη ομάδα που έκανε το rush ουσιστικά αγοράζει το κύπελλο και έχει πρακτικά καταστραφεί οικονομικά...

Προσωπικά δεν θα ασχοληθώ με το 2ο σκέλος της οικονομικής καταστροφής αλλά το πρώτο σκέλος της αγοράς του κυπέλλου...Και έρχομαι να ρωτήσω το εξής: Να συμφωνήσουμε ότι όντως αγοράζει το κύπελλο και να συμφωνήσουμε επίσης ότι δεν φαίνονται οι ικανότητες του σαν μάνατζερ (πέρα από το γεγονός ότι για να φτάσεις να το κάνεις αυτό σημαίνει ότι κάποιες σεζον μάζευες το χρήμα...)...

Θα πώ λοιπον ότι τα όρια του πότε ένα μάνατζερ αγοράζει κάτι και πότε το κερδίζει δεν είναι εντελώς ξεκάθαρα...Αν υποθέσουμε ότι υπάρχουν 2 ομάδες με σύνολο μισθών 1μύριο και η 1) έχει δαπανήσει 3 μύρια και η 2) 15μύρια για να αγοράσουν το ρόστερ τους..(Προφανώς η δεύτερη έχει πληρώσει και πολλά δευτερεύοντα σκιλ...) Στο παραπάνω παράδειγμα (πείτε ότι ήταν τελικός κυπέλλου) δεν θα έβγαινε κανείς να πει ότι η 2) ομάδα αγοράζει το κύπελλο όμως ως ένα βαθμό αυτό γίνεται...Αν κερδίσει η 1) ομάδα τότε αυτή δικαιούμαστε να λέμε ότι το κέρδισε...Αν όμως κερδίσει η 2) ,δεν μπορούμε με βεβαιότητα να λέμε ότι το κέρδισε αλλά μπορούμε σίγουρα να λέμε ότι είναι καλύτερος μάνατζερ στα οικονομικά και μάζεψε τα 15 μύρια ώστε να έχει καλύτερο ρόστερ στο ίδο σύνολο μισθών...

Δεν έχω δεί ποτέ για παράδειγμα στα φόρουμ να λέει μια ομάδα της Α1 ότι ο τάδε αγοράζει τα παιχνίδια αφού έχει ξοδέψει για παράδειγμα 15μύρια και εμένα οι δικοί μου κάνουν 5 (μιλάω για το ίδιο σύνολο μισθών )...Το ερώτημα λοιπόν είναι ξεκάθαρο...Αν 2 ομάδες έχουν το ίδιο σύνολο μισθών και η μία ομάδα έχει δαπανήσει 5μ και η 2η 15μύρια τότε η 2η αγοράζει ή δεν αγοράζει τον αγώνα....?? Και αν τον αγοράζει γιατι δεν βγαίνει καμία ομάδα να "παραπονεθεί-δηλώσει " ότι η τάδε ομάδα αγοράζει τα παιχνίδια...?? Πιο είναι λοιπον το σημείο που μιλάμε για μανατζερικές ικανότητες και πιο το σημείο που λέμε "α,αυτός αγόρασε τα παιχνίδια)...???

Νομίζω ο προβληματισμός είναι εμφανής...Δεν πιστεύω δηλαδή ότι η περίπρτωση του να αγοράζει κάποιος τα παιχνίδια γίνεται μονο με την αγορά των 300κ+ μαμούθ αλλά σ'αυτές τις περιπτώσεις δεν έχω δεί να αναφέρεται κανείς...!!

Αν θέλαμε να τεστάρουμε 2 μάνατζερ θα μπορούσαμε να τους δώσουμε για παράδειγμα 5μύρια και να τους λέγαμε φτιάξτε ομάδα...Αυτό όμως δεν μπορεί να συμβεί...Επίσης δεν μπορούμε να συγκρίνουμε ένα μάνατζερ που παίζει 15 σεζόν με ένα μάνατζερ που παίζει 5 σεζόν...Επιπλέον αν έχουμε 2 μάνατζερ που παίζουν το παιχνίδι 10 σεζόν και ο πρώτος παίζει Α1 και ο 2ος παίζει 4η κατηγορία δεν είναι παραίτητο ότι αυτός της Α1 είναι καλύτερος μάνατζερ αν για παράδειγμα ο ένας έχει 10μ διαθέσιμα και ο άλλος 40μύρια...Είναι λίγο σχετικά όλα σε ένα τόσο μακροπρόθεσμο οικονομικά παιχνίδι και δεν είναι τοσό ξεκάθαρο πολλές φορές να μιλάμε για μανατζερ-ικανότητες κλπ...

Υγ: Τα είπα λίγο χύμα στο κύμα και δεν ξερω τι νόημα βγάζει όλο το ποστ...!

This Post:
00
219683.239 in reply to 219683.238
Date: 8/2/2012 1:03:02 PM
Overall Posts Rated:
9696
Αντε φαγωθηκατε πια!!! :p

Ο ροτοντο το σηκωσε το τιμημενο! ;)

Ουτε εκλεψε κανεις την πορεια κανενος ουτε τπτ!!! Ολα κομπλε!

Συγχαρητηρια στο ροτοντο, και μπραβο στον συμ! ;)

Advertisement