BuzzerBeater Forums

BB Magyarország > Kérdés és csevegő XX.

Kérdés és csevegő XX. (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: Red Wing

This Post:
00
230274.229 in reply to 230274.226
Date: 12/9/2012 4:21:20 PM
Overall Posts Rated:
2626
Ha már itt tartunk! Hiányoljuk a Fakezű Fakabátokat! ;)

This Post:
00
230274.230 in reply to 230274.224
Date: 12/9/2012 4:25:29 PM
Carpathian Bears
Magyar Kosárlabda Liga
Overall Posts Rated:
942942
Second Team:
Carpathian Cubs
Ezért írtam, ha ha hajlandók lennétek velem összefogni egy értelmes ötletelésben, amit előterjesztenénk 1100 magyar csapat nevében a nemzetközin.

De ahogy érzem marad a széthúzás, egymásra köpködés és begubózás a mostani szarkupacba.

Ha rossz oldalról is, de itt tapintod a lényeget... segítek, nem a széthúzás, köpködés, stb az.

Nem azért nem támogatják 1100-an az ötleted és indulnak világot megváltani szemléletes hasonlatokkal, mert nem szeretnek téged, hanem a visszajelzésekből ítélve azért nem, mert nem értenek egyet vele, nem hiszik, hogy az lenne a megoldás amikkel naponta előjössz. Szóval már csak annyira van szükség, hogy a "széthúzás, köpködés, harcba szállás" helyett elfogadd, hogy létezik más vélemény, és hogy ha a kis magyar közösség sem ért egyet vele, akkor az lehet, hogy mégsem annyira nyerő ötlet.

From: Norbi

This Post:
00
230274.231 in reply to 230274.229
Date: 12/9/2012 4:26:21 PM
Egerszeg Rottweilers
II.4
Overall Posts Rated:
172172
Second Team:
Badacsony Walkers
Hát a buzzer mellett nincs sok időm rá, ez látszik is, de ma beléptem nekem a buzzer a no1, ez mögött bármi más elveszik

This Post:
00
230274.232 in reply to 230274.230
Date: 12/9/2012 5:23:50 PM
Overall Posts Rated:
350350
Van kb 15-20 fórumos, ezzel a kis számmal nem tudod reprezentálni az 1100-as közösséget.
Tehát ez nem meggyőző érv számomra, a hallgatás beleegyezés "törvényről" nem is beszélve.

Biztos vagyok benne, hogy sokakat bosszant - de nem mernek hozzászólni - a személyzet cserélgetése és annak az drágasága. Ez ügyben szemen köptek már, sajnos.
Vagy az, hogy nem tudnak jobb játékost venni, mert a magas fizetést nem bírják el.
Az vicc, hogy nem tudok eltartani 4 valamire való játékost sem a 3-ban.
De idevehetném, hogy unalmas a bajnoki szisztéma azzal, hogy mindenki 18-20-szor játszik ugyanazzal pláne ugyanolyan taktikával 85-90%-ban (2 pontos 1-1)

Pont múltkor fakadt ki az orosz u21 volt edzője - nem kis név a szakmában, volt már belorusz edző is -, hogy már k....a unja már a 2 pontost és arra vágyna, hogy legyen minden taktika egyenértékűen használható. Utalt a 2-3 zóna hatástalanságára is.
Szóval nem csak én "lázadok", hanem rajtam kívül még sokan.

Miért ne lehetne leírni a véleményünket?
Ha pozitívat keresünk, két dolog tetszik az edzés és a játékos karrier statok.
Több dolgot viszont nem tudok most mondani és ez a nagy baj.

This Post:
33
230274.233 in reply to 230274.232
Date: 12/9/2012 6:37:39 PM
Overall Posts Rated:
113113
A kiesés átka ez... :) Ebben a szezonban sikerül elől végezned(remélem nem az én káromra :P), és máris eltudsz majd tartani akár 4-5 valamire való játékost is, főleg, hogy nekem is van 4 elég jó játékosom a 3ad osztályhoz képest, pedig a te csarnokod nagyobb:) Én 250k-s csapatfizuval simán kijövök nullára, és még közel sincs tele a stadionom :) A feltételek mindenkinek ugyanazok, persze mindenkinek van ami nem tetszik, de ha a tetszik/nem tetszik arány nem lenne 1 felett, akkor gondolom nem játszanánk vele ennyien, hanem keresnénk mást. Próbáld élvezni az előnyeit, mivel ide az ember szórakozni jár, nem világot megváltani :)

Sajnos olyan játék nem létezik, ami mindenki szájízének megfelel, emiatt nehéz belenyúlni az ilyen dolgokba. Lehet ha a te ötleteid alapján átalakítanák az oldalt, jönne egy másik személy, aki szerint azok lennének rosszak, és akkor alakítsák rá? És így tovább, innentől ez egy végtelen ciklus. Ráadásul ha még fórumokon sokan ugyanezt is vallják, mint látod a felhasználók nagyon kis százaléka jár fórumra. Ebből következik, hogy ezek a változások, lehet csak egy kis réteget elégítenének ki, aminek hatására lehet több ezren hagynák itt a játékot, ezt senki nem tudhatja :) Lehet sokan ezt élvezik, hogy nagyon ügyesen kell csapatot építeni és gazdálkodni, hogy előre juss. Valakinek ez nehéz, de aki okosan mérlegel, gyorsabban halad előre :) A válogatott játékosok eltartása 3ad osztályban tény, hogy lehetetlen, de ez csak 1 plusz dolog, és nem feltétel a játékhoz. Ráadáasul a felhasználók csak néhány %-át érdekli az NT sorsa, így ez sem biztos, hogy a többség érdekeit szolgálná. Így maradnak a már számtalan játékban jól bevállt fejlesztések, mint az achievment-ek és társai, amik talán érdekesebbé teszik a mezei felhasználók számára a játékot.

This Post:
00
230274.234 in reply to 230274.228
Date: 12/9/2012 9:46:02 PM
West-Buda
Magyar Kosárlabda Liga
Overall Posts Rated:
274274
Konkrétan ezt már nem tudom visszanézni, hogy mi történt, de elképzelésem van róla. Ugyanis két szálon fut a regisztráció, egyes esetekben a rendszer automatikusan elfogad regeket (ha úgy gondolja, minden megfelelő), ezeket csak utólag jóvá kell hagyniuk a GM-eknek, illetve a másik verzió a GM-ek által elfogadott regek, amiket a rendszer nem kezel automatikusan. Előfordul, hogy a rendszer által automatikusan elfogadott reget utólag elutasít egy GM, mivel valamit nem talál megfelelőnek (pl. sértő csapatnév, stb.), ilyenkor törlődik a már elfogadott csapat, és rögtön jöhet a helyére másik elfogadott reg. És igen, ez csak 4-5. ligában fordulhat elő, feljebb nem.

This Post:
11
230274.235 in reply to 230274.234
Date: 12/10/2012 4:05:12 AM
Overall Posts Rated:
411411
Felvetődött a téma máshol, gondoltam itt folytatom. Érdekelne az is engem, vajon miből tevődik össze az értékesítési bevétel? A szezon első hetében 52k volt. Azóta nyertem 3 meccset, vettem kettővel erősebb managert, javult 1,5 labdát a szurkolói elégedettségem, és visszaesett 42k-ra az értékesítésim. A szurkolótáborom úgy tűnik nagyon nem örül annak, hogy jól megy a csapatnak. Figyelt ilyent már más is meg, vagy csak én vagyok ilyen ökör? Tudjátok erről mi jut eszembe? Volt a Charlie Sheennek a nagy csapat című filmje, ott volt, hogy a klubbot költöztetni akaró tulaj mindent megtett azért, hogy a csapat nehogy nyereséges legyen. Lehet nálam is valami ilyesmi történik?

From: Norbi

This Post:
00
230274.236 in reply to 230274.235
Date: 12/10/2012 4:18:39 AM
Egerszeg Rottweilers
II.4
Overall Posts Rated:
172172
Second Team:
Badacsony Walkers
Az egy alapfilm, szerintem azt mindenki látta, mind a 3 részét! a többihez nem tudok hozzáfűzni semmit, mivel a feljutás még nem volt cél számomra a 2. ligába csak az edzés, ezért nem szoktam ilyen részletesen figyelni a pénzügyeket, hogy mikor csökken mikor nő, de az fix, hogy a magyarok tolják felfelé, ahogy a válogatott játékos is (ezt csak azért mert onnan hoztad át ide, nem neked mondom ezt).

This Post:
00
230274.237 in reply to 230274.235
Date: 12/10/2012 6:26:13 AM
Overall Posts Rated:
350350
Előre leszögezem, hogy nem panaszkodok csak tényt közlök.

Dettó, nálam is ez a szitu. Megnyertem a kupameccsem, majd hétvégén 34 ponttal győztem, akkor mi a túróért esik 700-zal a bevételem?? Ráadásul már 4 játékosom is top listán van a múltkori 3-hoz képest.
Teljesen érthetetlen az egész a nézőszámtól kezdve a szurkolók hülyeségein át, ami döntően befolyásolja a pü-eket!
Most akkor mit csináljak kapjak ki, mert az hátha jobban fizet??? A sorozatos győzelmekkel eddig csak a mínuszt és a veszteséget termelem csak.... Abnormális dolog.
Tegyék nyilvánossá a képleteket, hogy tudjunk kalkulálni, mert ez gusztustalan arculcsapása a csapatoknak, hogy még azt se tudják mit csináljanak a pénzügyi eredményességért.

This Post:
00
230274.238 in reply to 230274.233
Date: 12/10/2012 6:42:19 AM
Overall Posts Rated:
350350
Ha nem csinálnak semmit azzal sem lesz jobb. Nem jut előbbre a játék népszerűségben.
Miért van a korábbi évekhez képest 10-15000-rel kevesebb csapat? Régen volt 55-60000 klub, most 43-44000 határon mozog.
Tudok olyan külföldi barátaimról, akik befejezték, mert megunták azt, hogy nem történik semmi változás.
Gondolom akad hazai csapat is ilyen... Hová lett jó pár korábbi mkl-es vagy 2. ligás csapatunk?

Valamit lépni kéne már érdemben, mert még azok is belefásulnak, akik eddig kitartottak.

This Post:
11
230274.239 in reply to 230274.238
Date: 12/10/2012 7:56:43 AM
Overall Posts Rated:
113113
Bármit csinálnak, szerintem akkor is lesz aki megunja, és befejezi. Mivel ez egy menedszer játék, így alapjába véve nem lehet megváltoztatni, a lényeg ugyanaz lesz, ha valaki megunja, akkor is megfogja unni. De pont emiatt próbálnak olyan téren újítani, ami már bevált sok helyen, fészbuk fícsör, acsik. A fészbukot belevonva talán több emberhez eljut, az acsívmentekkel meg esetleg néhányan új célt tudnak kitűzni maguknak. Attól, hogy pl több bevételem lenne, én nem élvezném jobban a játékot, mert akkor ezzel arányosan emelkedne mindennek az ára. Drágább keretem lenne, mert ha valamit akarok elérni a szezonban, akkor alkalmazkodnom kell máshoz, így megint ott lennék, hogy nem lenne több a heti bevételem. Ezzel csak maximum azoknak kedveznének akik spórolni akarnak, de még lehet azoknak sem, mert akkor a minimum csapatfizut is meg kellene emelni, arról nem is beszélve, hogy a rossz szereplés miatt, arányaiban még jobban visszaesne a következő szezonban a meccsbevétel. Tehát ugyanitt lennénk, csak nagyobb összegek forognának. A személyzet ára pedig tény, hogy rettentően magas, de ha tegyük fel jóval több 6-7es edző lenne a piacon elfogadható fizetéssel, akkor a kereslet is megnőne rájuk, ami megintcsak nem garantálná, hogy az ára lejjebb menne ha 2-3szor annyian akarnának olyat venni. Ha belegondolsz nem olyan egyszerű olyan változásokat beiktatni, ami ténylegesen javítana az ilyen dolgokon. Bár lehet csak én látom rosszul, és túlbonyolítom a dolgokat :)))

Advertisement