Pozdrav novi kolega!!! pa da je svakim danom jos takvih na BB!!!!Simulacija je zaista odlicna..kao i sam menadzer!Bb se vise bazira na samim mecevima...nema tu toliko ekonomije(mada je izuzetno bitna..i treba da napravos neki plan na "duze staze" ) ..izgradje arene i ostalih pi*darija kao u ostalim igrama...ali je zato BB ubedljivo najbolji sto se tice samih priprema za utakmicu..skautinga..taktike... i ja ga igram jos strasnije nego sto sam ga igrao od prve utakmice pre 4,5 godine!Zaista je fantastican i neprikosnoven u odnosu na ostale menadzere sto se tice domena taktike ..i bukvalno jedini menadzer u kojem totalni autsajder moze da dobije mnogo bolju ekipu od svoje i to pomocu da kazem suve taktike i same pripreme utakmice..analiziranja protivnika i zaista je realna igra...Tako da..sve najbolje ti...i da se dugo zadrzis medju nama!!za sve ostalo..tu ti je veliki mag BB a..Rejson pa neka tti on objasni sta i kako :)
p.s...U 5.tu ligu se nemoze ispasti..tako da opusteno,moj savet-kampuj ostatak sezone..ostani na zadnjem mestu -ulozi u draft malo..i tad -imas pravo da biras prvi na draftu!Sto je sjajno!!!Ja bi tako uradio da sam na tvom mestu..sigurno :)
Uzdravlje vam momci,i u ligaskim duelima
i samo neka PRSSTIIIIIIIIIII!!!!!!!!!