BuzzerBeater Forums

BB Israel > הצעירה נגד צרפת,קרב על ראשות הבית

הצעירה נגד צרפת,קרב על ראשות הבית

Set priority
Show messages by
This Post:
00
133575.23 in reply to 133575.19
Date: 3/6/2010 4:32:53 PM
Overall Posts Rated:
77
אני חושב שאנחנו רואים את התוצאות של הניבחרת שלנו וכולם גאים בניסן על מה שהוא עושה עד עכשיו. עובדה שהוא מצליח עם הניבחרת(גם מול הניבחרות החזקות בעולם)
אני ועומר מפתחים שחקנים שיהיו העתיד של הניבחרת וכמו שזה אמור ליהיות ניסן אומר לנו מה צריך לאמן לשחקן.
ולפי מה שאני רואה השחקנים מיתפתחים יפה מאוד והאימונים מתקדמים יוצא מן הכלל.
יש תוצאות לאימונים ועל זה אי אפשר להיתווכח.
עוד דבר שמוכיח את הניסיון של ניסן זה ההגעה לליגת העל בלי ניסיון ותוצאות אני לא בטוח שאפשר להגיע לליגת העל.

Last edited by Idan at 3/6/2010 4:36:34 PM

This Post:
00
133575.24 in reply to 133575.23
Date: 3/6/2010 4:35:52 PM
Overall Posts Rated:
2929
אני לא מבין למה צריך להוסיף מילים מיותרות
אם מישהו רוצה לפנות למישהו אחר, אפשר לעשות את זה בפרטי.

אין צורך ללבות דברים שכבר שככו

לדבר רק על הנבחרת, כל דבר אישי יימחק.

From: Ehud
This Post:
00
133575.25 in reply to 133575.24
Date: 3/6/2010 6:05:39 PM
Overall Posts Rated:
274274
היי כולם מה שלומכם ??

שמח לחזור הביתה ולראות פורם גואש בהודעות, אבל ברגע שראיתי שזה בנושא הצעירה אז הבנתי שזה כניראה בפסים שלילים...

אז נעשה דבר כזה

כמו שעידן ידידי המוד המלומד אמר - כל תגובה שלא קשורה לעצות רלוונטיות סביב המשחק הבא (שזה הנושא של הדיון) תמחק.

כל הערה נוספת שתכתב פה שלא תהיה בנושא ואני או יניב או אחד המודים ירגיש שגם לא קשורים לנושא וגם פועגנים בכל צורה - תמחק ותגרור אחריה עונש

לי באופן אישי אין כוח לשטויות האלו

ואל תתחילו אפילו להפלסף לי בשאלות איפה זה כתוב בחוקים - אני הודעתי בעבר ואני מודיע ומזהיר בשנית - אני מדבר על הרחקות מהפורם ואפילו קנסות כספיים

תתבגרו

Last edited by Ehud at 3/6/2010 6:56:22 PM

"Did you miss me??? - "With every bullet so far..." Al Bundy
This Post:
00
133575.26 in reply to 133575.25
Date: 3/7/2010 2:55:23 AM
Overall Posts Rated:
114114
אני בעד מה שאתה ועידן הצעתם ואתה גם מוזמן לבחון את התוכן של ההודעות שכבר נכתבו ולסנן מה שנראה לך לא הולם, מאוד השתדלתי מצידי לשמור את זה לגופו של עניין ולא אישי/פוגעני ואם תרצה למחוק הודעות מהסוג הזה ולמנוע חזרה על הנושאים הנ"ל כולנו נרוויח בעיני .
אבל הרוב תתפלא דווקא הודעות בנושא המשחק של הנבחרת הצעירה עצמו ואתה בהחלט יכול לשמוח שהפורום גועש בהודעות כמו שאמרת ויש הרבה עניין באליפות העולם.אחרי שתסיים למחוק הודעות..אשמח האמת לשמוע גם דעה של מאמן נבחרת לשעבר לגבי המשחק מחר(וגם את דעתך לגבי זה שעידן קנה שומר אחד הטובים שיש כדי לשמור על מתי שלך,אבל זה לדיון ליגת העל..)

אם למרות כל המאמצים שלך לא הצלחת למצוא דאודורנט טוב הכי חשוב זה לא להרים ידיים...
This Post:
00
133575.27 in reply to 133575.26
Date: 3/7/2010 3:15:11 AM
Overall Posts Rated:
274274
אני אסייג ואגיד שאני פחות שולט בחומר השחקנים ובחוזקות שלנו בצעירה - יש כל כך הרבה עיניין סביב הנבחרת הזאת שהיה ניראה לי שאפשר לתת שם קצת מרחק

אבל כשקראתי את כל הנושא הזה אני יכול להגיד לך מה דעתי בקשר להתלבטות שלך

אני חושב שהימים של תררגיל טקטי של לעלות פניממה בשביל לעלות שבוע אחרייי החווצה די עברו. במיוחד כשמדובר במאמנים מנוסים כמו שיש ברמה הזאת של האלליפות

לכן, אם כבר רווצים לשדר משהו שיגרום לייריבות לא לשמוור אותנו שלווש בחוץ (הריי שלווש בפנים לא ישמרו אותו בכל מקררה) אני הייתי ממליץ לעללות במשחק הזה דווקא פווש.

משחק פנימממה יראה לטעמי יותר כמו תרגייל זול ואולי רק נפגע ממנו.

בקשר להגגנה - אני מקבל את הרוששם שהמשחק פחות קרייטי לנו - חשוב אבל לא לחיות או למות, וכמו שאני מביין אנחנו משחקים מול קבוצה עם יתרון בייתיות - לכן, אני בגישת ההימורים - שלווש בחווץ נשמע כמו הימור סביר בהחלט

* כל העצות בערבון מוגבל כמו שכתבתי בהתחלה - פחות שולט בנבחרת הצעירה, רק יודע שעושים שם עבודה מצוינת - גם עכשיו וגם בעבר

:)

Last edited by Ehud at 3/7/2010 3:15:49 AM

"Did you miss me??? - "With every bullet so far..." Al Bundy
From: ron1243

To: Ehud
This Post:
00
133575.28 in reply to 133575.27
Date: 3/7/2010 9:11:46 AM
Overall Posts Rated:
100100
אני מסכים עם אהוד בקטע שאין סיכוי לתרגיל.. לדעתי אם נעלה ראן זה רק יראה להם יותר ברור שבחצי נעלה פנימה.. אז זה לא יעזור..
כנ"ל פנימה.. ברור לכל נבחרת שבשלב הזה שאנחנו יכולים לשחק בכל טקטיקה.
באיזה טקטיקה לשחק אני כבר לא כל כך בטוח.. אבל הפוש שאהוד הציע נשמע הגיוני.

From: ig
This Post:
00
133575.29 in reply to 133575.28
Date: 3/7/2010 10:57:43 AM
Jerusalem TET
Ligat Ha'al
Overall Posts Rated:
207207
Second Team:
Jerusalem TET Utopia
גם אני בדיעה שאין מקום לתרגיל, אך שינוי טקטיקה שמצפים מאיתנו לטקטיקה אלטרנטיבית אך הגיונית, שבכוונתינו לשקול להשתמש בה גם בשלבים המכריעים - בהחלט בא בחשבון. המטרה היא לאלץ את מאמני היריבות להמר, או במקרה הגרוע לשמור אישית. אגב עד כה לא ברור לי כלל איזו טקטיקה יותר מתאימה לנו, פנימה או ראן (אולי פוש או אפילו פרונסטון?) וזה טוב. יש לנו נבחרת מאוזנת מכל הבחינות, ולדעתי את היתרון הזה כדאי לנו לנצל.

בכל אופן אני סומך על המאמן שלנו בעיניים עצומות שידע לקבל את ההחלטות הנכונות. אז שוב בהצלחה!

This Post:
00
133575.30 in reply to 133575.1
Date: 3/8/2010 1:27:50 PM
Overall Posts Rated:
1919
כולם מוזמנים לצ'אט - בואו נעשה שמח ונעודד את השחקנים שלנו
המשחק יתחיל בעוד 3 דקות (פחות)
ונשמח לתדריך..
בהצלחה לישראל!

This Post:
00
133575.31 in reply to 133575.30
Date: 3/8/2010 1:32:53 PM
Overall Posts Rated:
114114
ערב טוב לכולם,
הערב 20:30 נשחק מול צרפת החזקה והמסוכנת ביותר בטורניר היות והמשחק הוא משחק בית שלהם כמארחים.
אנחנו נשחק כך:
התקפה: עדיפות פנימה
הגנה: 3-2 ש"ג ופ"ג מחליפים שמירות.
גישה: טאי
חמישיה פותחת: מחליפים:
פ"ג- רהב וסנובר איליה זקון
ש"ג – מנור בר ששת יצחק תלם
ס"פ – מאיר שולמן יפתח חיים
פ"פ – אופק קביליו אסווד נאסר
ס – עדי שריד שלומי אבו
רוטציה- דקל בנימין ודותן חורב
הסברים כלליים הגנה התקפה וגישה:
בקרב אקדוחנים מבחוץ מול הגארדים הצרפתיים הסיכויים נוטים בבירור לטובתם ולכן הלכנו פנימה כדי להדגיש מקומות שבהם יש לנו יתרון. הגארדים הצרפתיים מצוינים אבל לאלה שאמורים לשחק היום יש יכולת יחסית נמוכה בהגנה פנימית ובקליעה פנימית מה שמזמין לגרום להם לקחת כמה שיותר זריקות מבפנים ולתקוף עם שחקנים מתאימים. לכן הלכנו עם וסנובר זקון ברששת תלם, שולמן ויפתח שיודעים לחדור כולם ורובם גם קולעים היטב יחסית לתפקיד בקליעה פנימית.בנוסף ההגנה תהיה 3 בחוץ כך שנכפה יותר זריקות גארדים מעמדות שבהן הם פחות טובים. יתרון נוסף טמון ביכולת בצבע של שולמן ששווה לגבוה איכותי. יפתח מחליפו אמור לאזן את הציון הגנה וקליעה הקבוצתי מבחוץ בלי לפגוע ביכולת בצבע משמעותית. וסנובר הועדף על איליה היום בחמישיה כדי שייתן שלשה או שתיים והגנה קצת יותר חזקה.עבדנו המון על שיפור הקליעה וההגנה מבפנים ונקווה שזה יספיק היום גם במקרה שהם יחליטו לשחק עם 3 גבוהים.
גישה – נבחרה ללא הסכם רגוע מתוך מחשבה על השלב הבא- נחמד אבל לא מאוד חשוב לנצח היום וההתלהבות תעזור לנו ולכן רגוע.ללא הסכם כי אם צרפת לעומת זאת יחליטו לבזבז התלהבות היום נגדיל את הסיכויים שלנו במקרה שנעפיל לגמר מולם.
מפתחות עיקריים לנצחון במשחק- ריבאונד התקפה, אחוזים נמוכים של הגארדים של היריבה, יותר נקודות מצרפת באופן משמעותי מהספסל, נקודות וסחיטת עבירות של הגארדים מהגארדים הצרפתיים.
בנוסף תקבלו היום בהופעת בכורה את סנטר/פ"פ העתיד - אסווד נאסר בן ה20 ובהופעת בכורה בחמישיה העונה את שולמן לאחר מהפך תפקיד העונה(על חשבון התרומה לצעירה..) ויגיע ב90% לבוגרת כס"פ מיוחד כבר בעונה הבאה. הם עדיין בתהליך בנייה אבל לראשונה אי פעם הצעירה עולה עם 2 סמולים טבעיים יפתח ושולמן.
שיהיה לנו בהצלחה

אם למרות כל המאמצים שלך לא הצלחת למצוא דאודורנט טוב הכי חשוב זה לא להרים ידיים...
This Post:
00
133575.32 in reply to 133575.31
Date: 3/8/2010 1:41:52 PM
Overall Posts Rated:
100100
בהצלחה!

This Post:
00
133575.33 in reply to 133575.31
Date: 3/8/2010 3:40:50 PM
Overall Posts Rated:
22
הפסדנו בסופו של דבר לצרפת וטוב שכך
בזמן האחרון ראיתי יותר מידי ביטחון בניצחונות ולכן טוב שקיבלנו סתירה בשלב הזה
אנחנו צריכים להבין שעם כל הכבוד לנו יש עוד קבוצות חזקות וזה לא מובן מאילו שאנחנו ניצחנו אותם עד עכשיו
אנחנו לא הפיבוריטים בכלל ,אבל אתם יודעים מה גם באליפות אירופה לא היינו
ככה שבו ניהיה צנועים, ניתן תמיכה ועידוד לנבחרת ונקווה לטוב
בהצלחה

Advertisement