Στα χαμηλά θα δεις πως δουλεύει και η πίεση. Μια άμυνα που πάρα πολύ σπάνια την χρησιμοποιούν σε ψηλές κατηγορίες, με αμφίβολα αποτελέσματα. Εσ τακτικές να δουλεύουν εύκολα απέναντι σε κακές ομάδες, τους κοντούς να κάνουν πάρτι. Μετά παίζεις με μια πιο καλή αμυντικά ομάδα και τρως τα μούτρα σου έστω και αν με βάση τις αξιολογήσεις είσαι καλύτερος.
Γενικότερα σαν παρατήρηση από όσα βλέπω στα χαμηλά είναι πως θαμπώνονται αρκετά παιδιά από παίκτες που έχουν τρομερές ικανότητες στο σκοράρισμα αλλά όχι τίποτα άλλο. Προσωπικά για μένα μια τέτοια τακτική είναι εγγύηση της αποτυχίας.
Τώρα όσον αφορά την υπομονετική, μόνο μια ομάδα γνωρίζω που να την χρησιμοποιεί συστηματικά, τον τωρινό μου αντίπαλο. Μπορείς να κοιτάξεις τους αγώνες του τις τελευταίες 2 σεζόν. Παρόλα αυτά επέλεξε μαζί μου στο πιο σημαντικό ματς της σεζόν ουσιαστικά για αυτόν (αφού παίζεται το πρωτάθλημα) να παίξει τρέξε.
Τώρα για τις πιο ψηλές κατηγορίες, μιλώντας για την ομάδα μου, όλοι μου οι παίκτες υπό συνθήκες μπορούν να γίνουν σκόρερ. Έχω 1 παίκτη με κοντά στους 20 πόντους και μετά άλλους 6 με 10.7-14.5. Μετά ακόμα 1 με 7.8 που όμως στα σοβαρά μου ματς σκοράρει αρκετά. Κάτι παρόμοιο θα δεις σε πολλές καλές ομάδες.
Από κει και πέρα συμφωνώ πάνω κάτω με ότι έγραψε ο Mamuwalde.