BuzzerBeater Forums

BB România > TIMEOUTS

TIMEOUTS

Set priority
Show messages by
This Post:
00
195924.23 in reply to 195924.22
Date: 9/9/2011 3:09:13 PM
Overall Posts Rated:
33
Eu nu ma refeream la faptul ca spre final vor incerca aruncari de 3 pct,ci chiar dupa time-out,oarecum "foarte putin help" din partea GE..dar dupa ce am citit ma multe raspunsuri incep sa ma indoiesc de ceea ce am afirmat,adica chiar pare sa fie calculat rezultatul si tot ce tine de aceste meciuri in cele 15 minute inainte de startul partidei,deci nu stiu cat de mult se iau TO-urile in considerare,dar mentint ideea de a se putea introduce unele mici schimbari cum am precizat inainte.
Acum oricum am alte ganduri in minte si ma gandesc ca daca ma tin de teoriile mele si incerc sa fac totul in privinta antrenamentelor etc,poate ca as putea promova sezoane la rand pana ajung in liga a 2-a,dar ma intreb cat de mult pot creste arena in asa scurt timp si in acelasi timp sa intaresc lotul suficient cat sa fiu si acolo competitiv...
In concluzie,cred ca imi retrag gandul de la 2 promovari consecutive la rand,si revin la acestea numai in cazul in care imi spuneti ca pot strange un buget mare si in asa scurt timp(care cred totusi ca nu e posibil).
PS:Eu am prins sezonul trecut chiar ultima etapa,deci daca aveam atunci habar de draft,puteam alege printre primii din liga deci aveam sanse mari sa dau de tineri foarte buni. Imi pare nespus de rau ca nu stiam atunci nimic legat de astea si am primit 3 "buni de nimic" ...
Cam atat...

Last edited by Burky_xxl at 9/9/2011 3:12:28 PM

From: Azrail
This Post:
00
195924.24 in reply to 195924.21
Date: 9/11/2011 8:22:43 AM
Overall Posts Rated:
259259
ar fi o implementare inutila, atita timp cit rezultatul meciului este calculat in acele 15 minute dinaintea meciului.Deci, lucru mult, dar intr-un final, totul ar fi in zadar.

This Post:
00
195924.25 in reply to 195924.24
Date: 9/11/2011 2:28:18 PM
Overall Posts Rated:
33
Daca ar gasii o solutie sa ii dea sens,atunci dc nu?