Witajcie!
Zaczynam strasznie poważnie, nieprawdaż :)
Fajnie, że idea powrotu do pisania o polskim BB jest coraz mocniejsza. Faktycznie toshii pisał do mnie o tym jakieś pół roku temu, ale ponieważ jak się okazało nie znalazł on zbyt wielu autorów chętnych do pisania artykułów, to zupełnie o sprawie zapomniałem.
Teraz temat powrócił z nieco większym rozmachem, więc może się Wam uda. Ale od razu ostrzegam - zacznijcie od szukania redaktorów, bo bez tego stronka funkcjonować nie będzie ;)
Możecie śmiało brać ze stronki wszystko co chcecie, myślę, że nikt się nie obrazi ;P, a fajnie byłoby, gdyby to co do tej pory powstało zostało zachowane dla potomnych. Na stronie jest wiele o ludziach, którzy w BB już nie grają albo niewiele się udzielają, a który tworzyli polską społeczność - należałoby o nich pamiętać.
Teksty są wiadomo czyje, a banerek... to cudeńko jest autorstwa p. Joanny. Brzmi tajemniczo? To dobrze. Jakby co to Rafał (vel. Rafalski) Wam to wytłumaczy :)
Naturalnie w miarę możliwości (i czasu) służę pomocą i poradą. Ale z tym czasem jest u mnie spory problem, ponieważ jakoś tak szybko ucieka, obowiązków sporo, w pracy niewiadomo w co ręce wsadzić, w domu też zawsze coś, jak już jest wolna chwila, to jakoś do BB nie ciągnie (obowiązki obowiązkami, ale jeszcze udzielanie się społecznie... ;)), a żeby jakoś Wam to uzmysłowić to napiszę, że człowiek ma tyle na głowie, iż...
...nie miałem nawet ostatnio czasu by się Wam czymś pochwalić. Otóż... 3 grudnia 2011 roku Wasz GM został po raz kolejny (3) tatą! Do grona dwóch urwisów dołączyła delikatna dziewczynka - Karolinka. Wzrost po urodzeniu - 52 cm, waga - 3.750 g. Możecie więc być pewni, że sporo się dzieje :)
Pozdrawiam wszystkich serdecznie
GM-Khazaad