BuzzerBeater Forums

BB Hellas > Φαρισαιοι...

Φαρισαιοι...

Set priority
Show messages by
From: zero4

This Post:
11
213465.23 in reply to 213465.22
Date: 3/28/2012 8:15:26 PM
Overall Posts Rated:
2929
πολυ απλα ολο αυτο το θεμα δεν θα ειχε δημιουργηθει αν το παιχνιδι ηταν ρεαλιστικο(ή τουλαχιστον πιο ρεαλιστικο)και αυτο γιατι real life δεν νομιζω να κατεβαινει μια ομαδα "χαλαρα" σε εναν αγωνα(και μιλαω για νορμαλ αγωνα,οχι στημενο)

ΝΑΙ μπορει να κατεβει με τα δευτερα και γινεται αρκετες φορες,αλλα οχι "καθηστε φατε 100 ποντους και φευγουμε"
αυτο για μενα ειναι παραλογο...

From: Thor

This Post:
33
213465.25 in reply to 213465.24
Date: 3/29/2012 5:46:49 AM
Overall Posts Rated:
291291
έχεις έναν αντίπαλο ο οποίος σου στέλνει :
"πάμε χαλαρά αύριο;"

κι έχεις έναν ο οποίος στέλνει :
"πάμε χαλαρά αύριο; εγώ δεν έχω τύχη στο ματς. θα το πάρεις σίγουρα το δικό μας, εγώ θα μπορώ να χτυπήσω το επόμενο ματς που παίζω κόντρα στον ανταγωνιστή σου, και θα έχεις κι εσύ διάθεση να παίξεις τον ανταγωνιστή μου.
πιστεύω βολεύει και τους δύο μας "

εσείς δε βλέπετε καμία διαφορά ;

εγώ δεν βλέπω καμία διαφορά..στήσιμο και στις 2 περιπτώσεις..απλά και όμορφα..όποιος ΔΕΝ το βλέπει....
δικαίωμα του ;)))
εσύ δηλαδή βλέπεις διαφορά?????

όποιος κράζει για το πως είναι φτιαγμένο το παιχνίδι [που πλέον έχει χρόνια στην πλάτη, άρα και αρκετές σταθερές], ίσως να μην του ταιριάζει το παιχνίδι τότε.

αυτό είναι απο το πιο άκυρο σχόλιο που έχεις κάνει ποτέ...και σε παρακαλουθώ αρκετές σαιζόν...αφού το suggestion θέμα για αλλαγές στο παιχνίδι υπάρχει στο διεθνή φόρουμ το οποίο το έχουν παροτρύνει και οι ΒΒ, τότε είναι και μια παραδοχή ότι το παιχνίδι παρά τα τόσα χρόνια και τις τόσες σταθερές....χωράει βελτίωση...και το παραδέχονται οι ίδιοι αυτοί που το επινόησαν.
άρα νομίζω όταν κάτι δεν σου αρέσει τότε έχεις κάθε δικαίωμα να ζητάς με επιχειρήματα να αλλάξει....

τα περισσότερα βασικά χαρακτηρηστικά στο παιχνίδι είναι αντι-ρεαλιστικά ως προς την επιλογή τους από κάθε μάνατζερ [διάθεση, ενθουσιασμός, προπόνηση, επιλογή τακτικών, τρόπος μεταγραφών, και δεν ξεκίνησα ακόμα]. αλλά η διάθεση για κράξιμο [ξανα]ξεπερνάει τη διάθεση για πραγματοποιήσιμες προτάσεις.

δεν το κατάλαβα αυτό...θεωρείς ότι οι "γκρινιάρηδες" του παιχνιδιού είναι περισσότεροι απο αυτούς που στέλνουν pm για αμοιβαία χαλαρά? αν αυτό εννοείς.....εεε και????

η μόνη σοβαρή πρόταση που έχει γίνει, είναι η αλλαγή της διαχείρισης όπως στα playoff.

και εγώ συμφωνώ με αυτή την πρόταση....είδες που κάτι θετικό προτάθηκε απο την γκρίνια κάποιου...;)

This Post:
55
213465.26 in reply to 213465.25
Date: 3/29/2012 6:42:07 AM
Αφροδίτη Ζωγράφου
IV.15
Overall Posts Rated:
337337
Γενικά, μου έχει προταθεί μια φορά να παίξω χαλαρά και απάντησα ότι αν παίξω χαλαρά, θα αδικήσω όλους τους υπόλοιπους που έπαιξα κανονικά. Για μένα είναι παράλογο να υπάρχουν τέτοιες λογικές, δηλαδή να ρωτάει ο άλλος "πάμε χαλαρά;". Είναι ανέντιμο, διότι πρακτικά και ουσιαστικά ρίχνεις όλους τους υπόλοιπους για να ευνοηθείς εσύ. Αν είσαι ο αδύναμος της Ιστορίας και ξέρεις ότι θα χάσεις, δεν ρωτάς καν το αυτονόητο. Το πράττεις. Αν ρωτήσεις, η σκέψη σου πάει αλλού και αυτή είναι η περίπτωση να συμφωνήσει ο άλλος να παίξει χαλαρά και σύ να παίξεις δυνατά και να του κάνεις κηδεία.
Αν είσαι ο δυνατός και πάλι δεν υπάρχει λογική, διότι κατα μεγάλο ποσοστό θα κερδίσεις. Η μόνη περίπτωση που ίσως έχει διαφορετική διάσταση είναι αυτή, όταν αγωνίζονται δύο περίπου ή ισάξιες ομάδες. Και πάλι όμως είναι τελείως παράλογο να ζητήσεις κάτι τέτοιο, διότι εν μέρει αλλοιώνεις όλη την ταυτότητα του πρωταθλήματος, εκτός και αν γνωρίζεις ότι αυτό γίνεται κατά κόρον, οπότε, λές, δεν υπάρχει πρόβλημα.
Ηθικά, για μένα, είναι μεμπτό. Δεν θα έπρεπε να υπάρχει, για να γίνω πιο συγκεκριμένος, ομάδες που καταγγέλονταν να προτείνουν κάτι τέτοιο ΝΑ ΤΙΜΩΡΟΥΝΤΑΙ με βαρύτατο πρόστιμο. Ονομάζεται ΑΘΕΜΙΤΟΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΣ. Δεν μπορείς να κινείσαι με τέτοια λογική και συμφωνώ απόλυτα με τη λογική ότι θα έπρεπε να υπάρχουν 2 είδη διάθεσης, όπως στα πλει οφ. Όταν μπαίνουμε στη λογική να υπερασπιζόμαστε τέτοιες λογικές, σημαίνει ότι απλά εκεί που παίζουμε πιθανόν να υφίσταται καρτέλ, συνεπώς να ευνοούνται καταφανώς ορισμένοι. Δεν μπορώ να καταλάβω, φίλε Mamuwalde, γιατί όποιος δεν εγκρίνει τέτοια λογική δεν ταιριάζει στο παιχνίδι.
Διακρίνω απλά μια λογική του τύπου "να μην χάσουμε τα κεκτημένα μας αν έρθει κάποιος αντιδραστικός", δηλαδή να τον κάνουμε και αυτόν μέρος του, κατ' εμέ και αυτών που διαφωνούν με την εν λόγω τακτική, προβλήματος. Ας αφήσουμε τον καθέναν να παίζει όπως αυτός θέλει, χωρίς ουσιαστικά να τον "ενοχλούμε" ή να τον "επηρεάζουμε" με την λογική αυτή.
Ο Ομπράντοβιτς και ο Ίβκοβιτς δεν πήραν τηλέφωνο κανέναν να του πουν "μάγκα επειδή ο Διαμαντίδης ή ο Σπανούλης είναι εκτός σήμερα και αν δεν παίξουν θα με κερδίσεις εύκολα, θες να αλλάξεις το σύστημα και την βασική σου 5άδα για να γίνει πιο αμφίρροπο το παιχνίδι;".
Απαράδεκτη λογική, τεράστιο λάθος του παιχνιδιού, που ευνοεί σαφώς αυτούς που έχουν γνωριμίες στο παιχνίδι, εις βάρος των άλλων που θέλουν να αγωνίζονται με ψηλά το κεφάλι, χωρίς να ζητάνε ή να δέχονται καμιά υπόδειξη από πιθανό αντίπαλό τους.

Last edited by epanastatis79 at 3/29/2012 6:44:18 AM

This Post:
00
213465.27 in reply to 213465.26
Date: 3/29/2012 6:51:02 AM
Overall Posts Rated:
302302
καλα βρε σαταναδες μετα απο την αποψη που ελεγε ο καθενας ψηφιζε κιολας στο poll???25 ατομα το εκαναν...το νημα κρινεται επιτυχημενο.

This Post:
00
213465.28 in reply to 213465.26
Date: 3/29/2012 6:52:57 AM
Overall Posts Rated:
291291
+100%

Υ.Γ: ο καρχαλαρίας σκίζει πάντως...εγώ πάντως ψήφισα την χαλαρόρκα....:(

Last edited by Thor at 3/29/2012 6:54:11 AM

This Post:
00
213465.29 in reply to 213465.28
Date: 3/29/2012 7:18:34 AM
Overall Posts Rated:
9696
Φανηκε απο τις πρωτες ψηφους οτι ο καρχαλαριας δεν θα εχει αντιπαλο..

This Post:
44
213465.30 in reply to 213465.27
Date: 3/29/2012 7:19:09 AM
ΠΑΟΚ ΚΑΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ
IV.6
Overall Posts Rated:
663663
κρινεται επιτυχημενο το νημα διοτι ψοφαν ολοι για ιντριγκα ,τσακωμους και διαπλοκει !!!!

ειναι χαρακτηριστικο του ελληνα ....

πριν 4 μερες δεν κουνιοταν τιποτα στο φορουμ και τωρα ......

συμμετοχη απλετη !!!!1

From: zero4

This Post:
11
213465.31 in reply to 213465.30
Date: 3/29/2012 9:12:46 AM
Overall Posts Rated:
2929
φιλε mamu θα διαφωνησω μαζι σου.το οτι ειναι ενα παιχνιδι δεν σημαινει οτι δεν μπορει να πλησιαζει ολο και περισσοτερο τον ρεαλισμο.
το κλασικο παραδειγμα(που πολυ πιθανο να μην σε αφορα)ειναι το football manager.η τεραστια επιτυχια του βασιζεται (και)στο οτι βρισκεται παρα πολυ κοντα στην πραγματικοτητα...

απο την αλλη αν απο τα μεγαλα κεφαλια του buzzer υπαρχει η κατευθυνση οτι "μαγκες τοσο μπουρουμε να το κανουμε ρεαλιστικο,οχι παραπανω" τοτε να με ενημερωσει καποιος...

...και τοτε ΝΑΙ θα αποδεχτω οτι το παιχνιδι δεν ειναι οσο ρεαλιστικο,θα συνεχιζω να παιζω,αλλα και παλι θα εχω παραπονο!ποιο?
βαζεις επεκταση στο γηπεδο σου και αρκετες φορες δεν γινεται στην ωρα της!η δικαιολογια?μα...ετσι ειναι και στην πραγματικοτητα...καθε εργο μπορει να καθυστερησει κλπ...

υπαρχει μια συγκρουση αποψεων εδω...

This Post:
44
213465.32 in reply to 213465.31
Date: 3/29/2012 12:28:36 PM
Overall Posts Rated:
6565
ο μοναδικος ανθρωπος που ευνοηθηκε 100% απο αυτο ανοιγει κ νημα με ονομα φαρισαιοι
δεν γινονται αυτα

From: pazinok

This Post:
00
213465.33 in reply to 213465.31
Date: 3/29/2012 1:16:04 PM
Overall Posts Rated:
335335
πολυ απλα ολο αυτο το θεμα δεν θα ειχε δημιουργηθει αν το παιχνιδι ηταν ρεαλιστικο(ή τουλαχιστον πιο ρεαλιστικο)και αυτο γιατι real life δεν νομιζω να κατεβαινει μια ομαδα "χαλαρα" σε εναν αγωνα(και μιλαω για νορμαλ αγωνα,οχι στημενο)

ΝΑΙ μπορει να κατεβει με τα δευτερα και γινεται αρκετες φορες,αλλα οχι "καθηστε φατε 100 ποντους και φευγουμε"
αυτο για μενα ειναι παραλογο...

ρε συ ζερο εισαι και παοκτσης..θα σου πω κατι που θα σε πληγωσει τωρα αλλα ειναι 100% αληθεια και μακαρι να εχετε κανα μεσων να το σιγουρεψετε και εσεις..μεσα στην ΤΟΥΜΠΑ με τον ολυμπιακο,πριν λιγες μερες..
οποτε υπαρχει το <χαλαρα> και στην πραγματικοτητα..αμα θελεις και εχεις χρονο ξανα δες το παιχνιδι..
και τωρα ισως πειραχτουν και οι ολυμπιακοι αλλα σορυ ετσι ειναι..ο ΠΑΟΚ παιρνει στην συνεχεια πεναλντι μαιμου με Αεκ,Τριπολη..
ή μηπως το παιχνιδι Οφη-Παοκ δεν ηταν αμιβαια χαλαρη? :)

δεν θα πω τιποτα αλλο..αν εχετε ακρες,ψαξτε το..

κατα την γνωμη μου ειναι περισσοτερο ρεαλιστικο ετσι οπως ειναι τωρα αλλιως σε ενα αθλημα οπως ειναι το μπασκετ παντα θα ξεραμε το αποτελεσμα πριν ξεκινησει το παιχνιδι..οσο υπαρχει ο ενθουσιασμος ομως???

Advertisement