Χαιρετώ όλους τους φίλους Κύπριους και μη.
Είμαι έμμεσα ενδιαφερόμενος για αυτές τις εκλογές, 1 γιατί εχώ παιχτη στην Εθνική
(15131689), και 2 γιατί ένα πολύ κοντινό μου πρόσωπο ειναι υποψήφιος ..ο
Tyfonas!.
Ο Τyfonas δεν ειναι σε θέση να γράψει λόγω διακοπών σε μέρος δύσκολα προσβάσιμο και θα είναι αργά όταν γυρίσει ,και εγω θα γράψω μερικά πράγματα για αυτόν.
Ο Τyfonas είναι στο παιχνίδι απο την 3 σεζόν!
Στην σεζον 7 στις εκλογές NT Hellas ανέλαβε να προόθησει την Εθνική μέσω Π.Μ για την τότε παρατημένη Εθνική που η ΝΤ ήταν μποτάκι...έστειλε 350 ΠΜ για φέρει τους αδιάφορους Έλληνες κοντά στην Εθνική και κατάφερε ενα μεγαλό ποσοστό συμμετοχής για τότε περίπου ψήφισε το 45% !χωρίς να είναι υποψήφιος?.
Στην σεζόν 9 και 10 ψηφίστικε ο ίδιος σαν ΝΤ και η δουλειά του ηταν φοβερή ,απο την 57 θέση πήγε την Εθνική στην 39 θέση στο τέλος τις σεζόν 10(στην σεζόν 9 τερματίσε στην 2 θέση αλλα δεν προκρίθηκε στα τελικά λόγω ισοβαθμίας και διαφορά πόντων) ,δεν ξαναέβαλε υποψηφιοτητά για δικούς του λόγους?...τώρα είναι στην θέση 46.
Είναι ο ιδρυτής 2 ομοσπονδιών ,MACEDONIANS 162 μέλη και G.D.T 49 μέλη!, η G.D.T έγινε με σκοπό το σκάουτινγκ άλλων Εθνικών(κατασκοπία παιχτών μέσω trαnsfer list),αυτην την στιγμή υπάρχουν 127 ενεργοι παίχτες διάφορων Εθνικων σε access που έφτιαξε και το ξέρει μόνο αυτός.
O Tyfonas και ο JohnnyB είναι αυτοί υπέυθυνοι που Gkavakas αυτήν την στιγμή παίζει στην Εθνική με δικιά τους επιθυμία των αγόρασα 2,2Μ! στα 19του! για 6 συνεχόμενες σεζον τον προπονώ αδιάκοπα με πολυ ακτιβω κοστος (γυμναστές 6-7 level ), αρα ο Τyfonas εχει προσφέρει στην Εθνική σας/μας! όπως και ο JohnnyB!
Πιστέυω πως αν βρεθούν χρήστες σαν εμένα για να προπονούν παίχτες τις Εθνικής η Κύπρος θα ανέβει αρκετά.......αν υπάρχει κάποιος που μπορεί να το καταφέρει είναι ο Tyfonas με την βοηθειά σας/μας!
Εσείς θα αποφασισετέ με την ψήφο σας,εγω δεν μπορώ να ψηφίσω.
Καλή τύχη σε όλους τους υποψήφιους,και καλή σεζόν με υγεία στους υπόλοιπους.
ΥΓ.Ευχαριστώ τον Tyfona και ιδιαίτερα τον
JohnnyB που με βοηθήσαν πάρα πολύ στο παιχνίδι!.θα είμος υπόχρεος αν μεταφραζόταν αυτο το ποστ.
Last edited by panoukos at 8/26/2012 6:36:03 AM