Pa jesi bacil pogled na njegovu dvoranu prije pisanja komentara?!?
Pa nisam ja njemu rekao nek dograđuje, samo sam uzeo njegovu dvoranu za primjer pošto je ta bila najveća koju sam u tom trenutku uspio iskopat...a primjer je bio da čak i on ima prostora za manevar...pogotovo ako jednog dana ispadne natrag u niži rang...
Sjedala uz teren više ne može dograđivati, mislim da je 500 tu maximum, ali može malo dignut cijenu pošto ih puni 100% u svakoj utakmici...
A ista je situacija i s tribinama-nisko...i njih puni 100% samo što tu još ima mjesta za dogradnju, ili povečanje cijena naravno...
Po mojem, nije trebao tribine-visoko tjerati preko 18k mjesta a za tu lovu je radije mogao dograditi tribine-nisko...
A osim toga vidim da ti je promakao i Antoniov post koji je stvarno imao dvoranetinu i uspio ju je puniti s nižim cijenama od prosjeka, kaj je opet jako bitno nakon ispadanja...da se nije dogodilo to kaj se dogodilo vjerujem da bi Lavandu gledali u prvoj ligi iduće sezone...
A isto tako treba par uspješnih sezona da bi se maximalizirali prihodi...ja sam recimo početkom prošle sezone imao ok prihode samo zahvaljujući tome što sam igrao u finalu sezonu ranije...ali pošto je prošla sezona bila samo prosječna, i uglavnom koncentrirana na trening, sad mi trpe prihodi u ovoj sezoni...