Nista ti ja novo necu reci, sto Qaaph vec nije. Samo je bitno da imas neki plan razvoja, kakav god bio. Da li vidis sebe jednog dana kao osvajaca Prve lige i BBB trofeja, mozda sa titulom svetskog prvaka sa Srbijom..
Slazem se s tobom da treba da o(p)stanes ove sezone, jer ces cele sledece sezone imati veci tv ugovor i reklamnu robu, nego sto bi imao u cetvrtoj.
Ako stvarno zelis da rekonstruises tim, preporucio bih ti da, cim obezbedis opstanak, prodas sve igrace. Od novca koji zaradis, dovedes trenera lvl 5, sa platom oko 20 hiljada. Pocetkom sledece sezone za male pare kupis 6 klinaca 18-19 g, svi centri. I tuces jedno 2 sezone trening na dve pozicije. Onda cetvoricu prodas, a dvojicu najboljih ostavis i nastavis da ih pravis za sebe. To je neki pocetak, koji bi ti doneo oko milionce, a pritom bi imao popunjene dve pozicije u timu.
Ako ti je mrsko da se bavis treningom, mozes probati da de bavis preprodajom igraca. Ali opet moras da pazis sta radis, jer te svaki sumljiv transfer moze kostati bana.
Da ja sada pocinjem, radio bih bas ovako kako sam tebi preporucio. To i Nikola (Qaaph) zna.
Samo je bitno da planiras. Ja sam u sezoni 18 prvi put dosao u trecu, bio sam mnogo slabiji nego ti sada. Ispao sam, proveo sezonu u cetvrtoj, i vratio se duplo jaci u vasu ligu.