Może za mało OD? Przeglądam Twoje statsy na buzzer-manager i masz strasznie mało przechwytów (1. msc - 7.8, 15. msc - 5.6, Ty - 4.6). Na plus, że Twoi rywale rywale rzadko kradną piłkę Tobie :) Gorzej ze stratami - sam średnio tracisz piłkę (jeżeli chodzi o naszą ligę), ale Twoi rywale prawie wcale, nie wymuszasz na nich strat - najlepszy zespół wymusza 13.9 TO, 15. msc 10.2, Ty - 9.5..
Nie znam skilli Twoich grajków, ale, patrząc na statsy, być może mają za mało OD - nie przeszkadzasz rywalom w rozgrywaniu piłki, masz mało przechwytów. Nieźle rozgrywasz (rywale mają mało przechwytów), pewnie wysokie DV, HN, średnie PS (w asystach 11. msc - 18.1, następne zespoły - 15.6 i 15.5, kolejni mocno odstają)
Może spróbuj innej taksy, wolniejszego tempa - Pacjent, Princeton, Low Post. Albo wymień tych trzech potworów z pensją 60+ na 4-5 z pensją w granicach 30-50k..
Ale ja się nie znam (cytując klasyka), także może po prostu masz pecha.. Ja tak miałem w ubiegłym sezonie - dwa sezony temu wywalczyłem PO, w ubiegłym tragicznie nie szło i nawet do baraży się nie załapałem..