На теб или ти е трудно четенето с разбиране, или смятането, а може и двете. Ще ти задам едни прости въпроси и ако успееш да си отговориш (препрочитайки горните постове по няколко пъти) има голяма вероятност да спреш да пишеш глупости в опит да правиш реклама на своя фаворит (явно той няма смелостта да влезе в дискусия, а аз не намирам за нужно да карам някой друг да идва и да задава неудобните въпроси) на фона на антиреклама на мой гръб. Или иначе казано:
Казах ли аз, че ще се опитам да убедя повече мениджъри да тренират именно играчи с по-нисък потенциал, 6-8?
Колко са играчите с потенциал 9-10, които въобще имаме на сезон, така че всеки решил да тренира да може да си вземе такъв?
Ммм... не. Ако тренираш 3 трейнита, играчът ти твърде вероятно няма да има достатъчно мачове, за да се включи в индивидуалните класации. Ако пък даваш съвет да се тренират само двама, или пък играчи на две позиции... силно се надявам да не те изберем за треньор на У21. Дори и да успее някак да се появи там... пробвай да тренираш малко гардове, да видиш те какви лидери са ;) Има една класация за "worst player" в бъзър-мениджъра - ще ги намериш там
Ти сигурно имаш голям опит с тренирането на 3ма играчи едновременно (именно затова си произвел десетки супер национали, а може и тук роля да играят изключителните ти познания по отношение тренирането на играчи), но реалността показва, че гаранцията един играч да направи 48 минути всеки един мач, когато го пуснеш така, далеч не е голяма. По-просто казано, ако искаш да си сигурен, че играчите ти ще хващат достатъчо минути за тренировка на седмица трябва да имаш максимум 2ма, иначе рискуваш някой от тях да направи по-малко от 48 в мача, когато е планирано това да се случи и тогава става кофти.
В момента започвам тренировките на PG, така че ще имам известен опит съвсем скоро.
Само че твоите познания в ББ са всеобхватни, затова всички толкова се радваме, че най-накрая си далеч от Националния отбор, за да имаме шанс да тръгнем напред. Аз бих те посъветвал да спреш да се изказваш неподготвен. ББ за теб е тема, по която се изказваш неподготвен. Пълен провал като мениджмънт на клубния отбор, пълен провал като мениджмънт на НО, това са факти, с които всички сме наясно (дори и ти самия), затова не мисля, че имаш моралното право да правиш това, което правиш. Аз нямам против - те хората виждат кой какъв е. Продължавай да се излагаш, аз нямам против да ти отговарям на следващите безсмислени въпроси.
Все пак хубавото е, че се получава дискусия, аз такава откакто съм в играта не съм виждал (пък било то и за НО), защо ли?
Лека и на теб, дано утре се събудиш освежен и способен да асимилираш данните, с които те заливам.