Drago mi je da si napisao sve što jesi. Ne samo da oni iskusni, nego sada i mladi mogu uočiti sve laži i obmane i tvoja potpuna nesposobnost za izbornika. Ogolio si samog sebe i pokazao zašto nisi za izbornika.
Ja uvijek odgovaram istinom i činjenicama.
Nisi usmjerio Bušijinog menadžera na pravilan početni razvoj s obzirom na njegovu visinu od 226 cm te si ti krivac za njegovu propast.
Kupio sam Bušiju 29.10.2022. što je bilo 3 dana prije početka sezone 59.
Njegovi skilovi su bili 11 4 2 6 7 1 19 17 13 10, a plaća 120 752.
Kontaktirao sam tadašnjeg izbornika Ibru te mi je on s obzirom na stanje preporučio trening 3 sezone na vanjskim pozicijama što sam i činio te po istoj preporuci kupio trenera i izgradio infrastrukturu. Siguran sam da bi on na ovo već odgovorio da nije tako, a imam i poruke koje sam s njim razmijenio.
Do kraja 59. sezone podigao sam mu vanjske skilove za 7, unutarnje za 0, a plaća je narasla na 137 133.
Do kraja sezone 60. vanjski su mu skilovi narasli samo za 2 ( na 11 treninga ), unutarnji za 2 ( na 2 treninga ), a plaća na 163 539.
U 6 treninga početkom 61. sezone vanjski su mu skilovi narasli za 3 i nakon toga sam krenuo u njegovu prodaju.
Pri tome je bio 13 5 4 8 10 3 20 18 13 10.
Iz ovih se podataka vidi istina.
Sašo Radanović se u dobi od 18. do 22. godine ( 5 sezona ) razvijao u prosjeku 10 skillupova/sezoni, a od kako sam ga kupio u dobi od 23. do 25. godine ( 3 sezone ) u prosjeku 9 skillupova po sezoni.
Očito da ne govoriš istinu.
Što se tiče Gojčete kojeg spominješ, a kojega sam kupio početkom 58. sezone kao ne posebno razvijenog igrača za dob od 21 godine, na Ibrinu preporuku sam ga priključio treningu uz Bušiju i eto prema tvom priznanju iako sam nekompetentan doveo ga do praga repke.
Ako netko ovdje laprda, onda si to očito ti. Nadam se da će svi uključeni u izbor prepoznati gdje sigurno nije budućnost.
Last edited by ToniSt at 6/17/2024 1:11:48 PM