sve sami igraci sa 20 i 21 god. ja sam mislio da treba da se pravi ekipa koja ce da igra naredne 3 sezone a ne da posle ove radi se novi skauting??? jedno pitanje jel tebi bitnije da prodjes ovu fazu takmicenja ili da sastavis ekipu za neka sretnija vremena?...
...
nikad mi nisu bila jasna ovakva pitanja. a sto ne pitas Dudu Ivkovica sto ne pozove Muslija i ostatak FMP da pravi ekipu za buducnost? A onda bi posle prvog poraza verovatno odmah napusio iste te klince jer nisu dovoljno dobri trenutno.
Covece bre, normalno je da uvek budu najbolji u timu. Uostalom, u cemu bi se onda sastojala uloga skauta ako bi sad sastavio ekipu od 18-ogodisnjaka i pustio ih da igraju 4 sezone. Prvo covek nije Kleopatra da zna ko ce od njih da dobija redovno trening, ciji ce vlasnik da batali BB itd itd. a sretnija vremena da bi dosla nas treba na BB-u da bude mnogo mnogo vise i da ljudi koji krecu iz cetvrte lige budze igrace za reprezentaciju. imam osecaj da ces i Billa uskoro da pitas zasto ima igrace od 24-25 godina u timu. zar nije bolje da uzme ove od 18 pa da pravi tim za sretnija vremena??????????
))
bas bas mrzim kad neko postavi ovako "pametno" pitanje. uh