Δεν ανοίγω ξεχωριστό νήμα όπως πέρσι, ας δώσουμε απο εδώ τα βραβεία για τη σεζόν που μόλις τελείωσε... θυμίζω τις κατηγορίες πρώτα και στη συνέχεια λέω τις εκτιμήσεις μου, περιμένω συμμετοχή παιδιά, όχι όπως πέρσι. Δεν είναι κακό να λέμε τη γνώμη μας, παιχνίδι είναι, δεν θα παρεξηγηθεί κανένας αν τον βγάλετε χειρότερο προπονητή ή αν τον ψηφίσετε ως δυσάρεστη έκπληξη. Αν παρεξηγηθεί πάλι, τότε δεν είναι άξιος φίλος για μια παρέα σαν τη δικιά μας :p
1) Καλύτερη ομάδα
2) MVP
3) Καλύτερος προπονητής
4) Χειρότερος προπονητής
5) Ευχάριστη έκπληξη
6) Δυσάρεστη έκπληξη
7) Συγκλονιστικότερο παιχνίδι
8) Χρήστης με την καλύτερη παρουσία στο forum
1) Πέρσι είχα ψηφίσει τον πρωταθλητή, δεν θα αλλάξω τα χούγια μου φέτος... PENGUINS λοιπόν
2) Syon Nagendra Gandhi απο τους Κόνδορες... δείτε τα stats του και θα καταλάβετε το γιατί.
3) Χωρίς παρεξήγηση, αλλά φέτος δεν είδα κάτι που να με κάνει να τρελαθώ σε τακτικές... θα ρίξω λευκό-άκυρο.
4) Ο Απτόητος θα μπορούσε να έχει καλύτερη παρουσία απο αυτή που είχε, αλλά έδειξε να τα παρατάει απο τον πρώτο κιόλας γύρο. Εύχομαι καλή επάνοδο.
5) Εδώ θα δώσω τριπλή ψήφο: 1) Κόνδορες όχι γιατί δεν τους περίμενα για ψηλά, αλλά κατάφεραν και έφτασαν τελικό, 2) SymTeam πολύ δουλεμένη ομάδα, 3) Aris Salonica γιατί δεν θα πω ψέματα, τον περιμένα χαμηλότερα και κατάφερε να με διαψεύσει, εύγε φίλε
6) Και εδώ έχω τριπλή ψήφο: Α. basilissa γιατί μιλάμε για μια ομάδα με συνεχή παρουσία στα πλέι-οφ τις τελευταίες σεζόν, δυσκόλεψε ο ομιλος, αλλά δεν φρόντισε να κάνει κάτι για αυτό, Β. Minoan γιατί άργησε πάρα πολύ να ξυπνήσει και με το υλικό που είχε στον δεύτερο γύρο θα ήταν πολύ πιο ψηλά απο εκεί που έφτασε, Γ. Olympos γιατί φάνηκε σαν να μην ασχολήθηκε ενεργά φέτος και αν και τον περίμενα για 4αδα έπεσε!
7) Νομίζω ότι ο δεύτερος τελικός ήταν όλα τα λεφτά...δύο παρατάσεις, 288 πόντοι, τι άλλο να πούμε;
8) Ψηφίζω καρφωτό στον Rhino που ήταν λιγομίλητος, αλλά ουσιαστικός... αντιπρόεδρος ο Ανδρέας της SymTeam...