Nie 'wydaje mi się' a 'wydaje się'. Nie mi, a całej społeczności. Brak jednego słowa, a jak wiele może zmienić..
A co ja napisałem?
Z m4tim nie wyszło, to próbujesz z U21. Nie wiem czy zauważyłeś, ale draft jest co sezon, a przypływ nowych, utalentowanych, 28letnich zawodników niekoniecznie..
Ale porządnego przeglądu wcześniej nie było.
Pod pytaniami o sparingi się podpisałeś, a jak wiadomo, kadra ryzgrywa swoje mecze tylko w poniedziałki.
Mi ta wiedza do niczego nie jest potrzebna, to raz ;-) I kadra z tego powodu wcale nie będzie słabsza.
A dwa, że chciałbym, żeby też inni udzielali tam odpowiedzi. Żeby tak to właśnie działało, że ktoś zada pytanie i kto wie, to odpowiada.
Pokajałem się powołując się na swoją niewielką (ale jednak) wiedzę w tym temacie, przyznałem, że najprawdopodobniej źle patrzę na sprawę.. Przyznałem, że nie każdy musi wiedzieć takie rzeczy, i dobrze że pytasz teraz a nie po fakcie, a Ty odbierasz to jako atak na siebie.
Właśnie o to chodziło. O ile fajniej by było, gdyby w sytuacji, którą można interpretować na dwa sposoby, raczej wybierać tą interpretację, która kogoś o nic nie oskarża.
Pisałem to już komuś wcześniej. Też mogę oskarżyć polskich GM-ów, że wykorzystują swoje guziczki przeciwko rywalem. Bo WYDAJE SIĘ podejrzane, że jakoś dziwnym przypadkiem wszyscy grają w wysokiej lidze. A biorąc pod uwagę, że ostatnio była duża afera w innym kraju, że personel BB robił wałki, to podejrzenia nabierają realnego kształtu. Tak to ma działać? Powodzenia.
(tak uważa społeczność, nie zaprzeczysz).
To jest kilkanaście osób na krzyż. Ale tych, które robią największy hałas.
Szkoda.. Pewnie masz to gdzieś, ale mimo to - przykro mi, że staram się dostrzec pozytywy w Twoich działaniach a w zamian za to zostaję nazwany Sithem.
To są cytaty z Twojego posta:
brzmi.. dziecinnie,
woła o pomstę do nieba..
przestaję się dziwić tym 'wybrykom'..
musi się wyszaleć. (sorry, ale takie odnoszę wrażenie.
jeżeli sytuacja nie ulegnie zmianie.
Póki co start zaliczył nie najlepszy..
Tak jak trochę na spokojniej patrzę to w sumie nie są aż tak bardzo negatywne, jak na początku myślałem ;-)
Ale mimo wszystko wymaga wielkiego wysiłku, żeby udawać, że tych negatywów nie ma ;-)
A jakieś pozytywy pewnie się pojawiły. Tylko że dyskusja w tym wątku już przybrała taką w formę, że ja się w detale nie bawię i z lupą ich nie szukam (bo mała szansa znalezienia) ;-)