Aris b.c.t εν. Great Alexander 93 - 86(46140791)
τηλεοπτικό ματς και υποθέτω και οι 2 ομάδες κατέβηκαν κανονικά...άλλο ένα ματς που το φαβορί έχασε, αυτή τη φορά εντός έδρας...οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή στα ριμπάουντ αλλά σπάσανε τα στεφάνια αφού η άμυνα του Στέφανου ήταν πολύ πιεστική...και η άμυνα του κέρδισε αυτό το ματς...δεν εντυπωσίασε επιθετικά αλλά "έπνιξε" το σπρώξιμο των γηπεδούχων..πολύ μεγάλη νίκη για τον Άρη ποτ όμως αφήνει πίσω τον Μέγα στο κυνήγι της πρώτης θέσης στον κόκκινο όμιλο...
μεγαλη η νικη μου και το σερι συνεχιζεται...πλεον εχω κερδισει ολους τους κοκκινους ευκολα ή δυσκολα και μεταξυ αυτων δυο απο τρεις καλυτερες ομαδες ολοκληρου του ομιλου.χωρις να ειμαι ειδικος αφου δεν γνωριζω την ομαδα του Μ. Αλεξανδρου πιστευω οτι η επιλογη του να με παιξει σπρωξιμο ηταν τελειως λαθος.
με εξεπληξε η νικη του θοδωρη απεναντι στον βολο και απο τις καρτελες η νικη του γιαννη-παντοκρατορα με διπλη διαφορα διαθεσης...πλεον το πρωταθλημα μπαινει στην τελικη ευθεια, τα λαθη απαγορευονται, ειναι το πιο ανταγωνιστικο πιστευω απο καθε αλλη σεζον, τουλαχιστον οσο ειμαι εγω στην κατηγορια, αδικειται απο την ελλειψη συμμετοχης στο φορουμ.
ακομη και οι βανδαλοι η ομαδα που διαθετουν δεν ειναι να ειναι τελευταιοι με δυο ηττες..
καλως ηρθες και παλι γιαννη.προσωπικα μου ελειψαν οι αναλυσεις σου:)
ακομη και το στοιχημα που παιζαμε γιατι σταματησε??φαληρησε ο book?:)))