9 skokow w tym tygodniu :D i like this :P w HT powiem wam ze staram sie o spadek niestety, poczatek mialem najlepszy w historii, ale potem dziwne rzeczy sie dzialy i postanowilem jednak spasc lige nizej, odmlodzic sklad i zarobic krocie na treningu :P tez obrone cwicze
w ataku najwiecej wyciagnalem nadprzyrodzony, w obronie swiatowej klasy, a pomocy juz dawno nie osiagam znaczacej takze nawet nie wiem jaka maksymalna sie udala
dobrym sprawdzianem realu bedzie mecz derbowy w ten weekend, poki co jestem baardzo zadowolony tak z wynikow jak i z gry mojego zespolu :) za czasow zidane'a ogladanie krolewskich przynosilo mi podobna radosc co teraz. real znow bedzie wielki, moze nawet w tym sezonie, ale chyba jeszcze nie teraz. ten zespol nie jest jeszcze w 100% poukladany niestety. barca ma dosc haniebne wpadki w tym sezonie, ale wiem ze na GD na Camp Nou zepna poslady i zrobia wszystko zeby wygrac, z reszta jak real. to bedzie piekny mecz :) wydaje mi sie jednak ze barca wygra dzieki swojemu zgraniu i przewadze stadionu- chcialbym sie mylic. ale wspomnicie moje slowa, real na koniec sezonu bedzie niesamowicie grozny :) oby nie odpadli glupio z ligi mistrzow znowu we wczesnej fazie :|
Last edited by realfan at 11/5/2010 11:01:07 PM