BuzzerBeater Forums

Hellas - III.14 > Season 14

Season 14

Set priority
Show messages by
From: wud1976
This Post:
11
159282.231 in reply to 159282.229
Date: 1/8/2011 5:10:45 PM
Overall Posts Rated:
180180
Δεν ανοίγω ξεχωριστό νήμα όπως πέρσι, ας δώσουμε απο εδώ τα βραβεία για τη σεζόν που μόλις τελείωσε... θυμίζω τις κατηγορίες πρώτα και στη συνέχεια λέω τις εκτιμήσεις μου, περιμένω συμμετοχή παιδιά, όχι όπως πέρσι. Δεν είναι κακό να λέμε τη γνώμη μας, παιχνίδι είναι, δεν θα παρεξηγηθεί κανένας αν τον βγάλετε χειρότερο προπονητή ή αν τον ψηφίσετε ως δυσάρεστη έκπληξη. Αν παρεξηγηθεί πάλι, τότε δεν είναι άξιος φίλος για μια παρέα σαν τη δικιά μας :p

1) Καλύτερη ομάδα
2) MVP
3) Καλύτερος προπονητής
4) Χειρότερος προπονητής
5) Ευχάριστη έκπληξη
6) Δυσάρεστη έκπληξη
7) Συγκλονιστικότερο παιχνίδι
8) Χρήστης με την καλύτερη παρουσία στο forum

1) Πέρσι είχα ψηφίσει τον πρωταθλητή, δεν θα αλλάξω τα χούγια μου φέτος... PENGUINS λοιπόν
2) Syon Nagendra Gandhi απο τους Κόνδορες... δείτε τα stats του και θα καταλάβετε το γιατί.
3) Χωρίς παρεξήγηση, αλλά φέτος δεν είδα κάτι που να με κάνει να τρελαθώ σε τακτικές... θα ρίξω λευκό-άκυρο.
4) Ο Απτόητος θα μπορούσε να έχει καλύτερη παρουσία απο αυτή που είχε, αλλά έδειξε να τα παρατάει απο τον πρώτο κιόλας γύρο. Εύχομαι καλή επάνοδο.
5) Εδώ θα δώσω τριπλή ψήφο: 1) Κόνδορες όχι γιατί δεν τους περίμενα για ψηλά, αλλά κατάφεραν και έφτασαν τελικό, 2) SymTeam πολύ δουλεμένη ομάδα, 3) Aris Salonica γιατί δεν θα πω ψέματα, τον περιμένα χαμηλότερα και κατάφερε να με διαψεύσει, εύγε φίλε
6) Και εδώ έχω τριπλή ψήφο: Α. basilissa γιατί μιλάμε για μια ομάδα με συνεχή παρουσία στα πλέι-οφ τις τελευταίες σεζόν, δυσκόλεψε ο ομιλος, αλλά δεν φρόντισε να κάνει κάτι για αυτό, Β. Minoan γιατί άργησε πάρα πολύ να ξυπνήσει και με το υλικό που είχε στον δεύτερο γύρο θα ήταν πολύ πιο ψηλά απο εκεί που έφτασε, Γ. Olympos γιατί φάνηκε σαν να μην ασχολήθηκε ενεργά φέτος και αν και τον περίμενα για 4αδα έπεσε!
7) Νομίζω ότι ο δεύτερος τελικός ήταν όλα τα λεφτά...δύο παρατάσεις, 288 πόντοι, τι άλλο να πούμε;
8) Ψηφίζω καρφωτό στον Rhino που ήταν λιγομίλητος, αλλά ουσιαστικός... αντιπρόεδρος ο Ανδρέας της SymTeam...

This Post:
00
159282.232 in reply to 159282.231
Date: 1/8/2011 7:35:55 PM
Minoan Bulls
II.4
Overall Posts Rated:
6868
Τα δικα μου βραβεια.

1. Καλυτερη ομαδα --- Rhino Warriors
Πιστευω οτι αυτη η ομαδα αν ηταν πληρης δεν θα ειχε αντιπαλο...το οτι ειχε απουσιες και εμεινε εκτος δεν την κανει χειροτερη ομαδα απο τους πρωταθλητες...

2. MVP --- Gandhi, θα συμφωνησω απολυτα με τον Κοσμα, τυχεροι οι Κονδορες που εχουν βρει τετοιο παικτη για την ομαδα τους...ξεχωριζει!

3. Καλυτερος προπονητης --- Κοσμας με διαφορα! Οσο και αν για πολλους ειναι εκπληξη, νομιζω οτι ο Κοσμας ειναι ο μονος στην κατηγορια που μπορει να προσαρμοζει τις τακτικες του με τοσους διαφορετικους και ποικιλους τροπους, ωστε να παιρνει το καλυτερο αποτελεσμα απο το υλικο που διαθετει...αποδειξη η εισοδος στα playoff οταν ομαδες με πολλαπλασιο μπατζετ εμειναν εκτος...

4. Χειροτερος προπονητης --- Μα φυσικα εγω! Δεν θα πω τον Απτοητο γιατι τα παρατησε νωρις...Εγω αργησα να καταλαβω τι παιζει με την ομαδα μου και οταν πια το ανακαλυψα, δεν καταφερα να παρω το 100% απο τους παικτες που πηρα...προσπαθησα μεχρι τελος, αλλα δεν ηταν αρκετο.

5. Ευχαριστη εκπληξη --- SymTeam χωρις αντιπαλο. Ουτε με τηλεσκοπιο δεν βλεπει κανεις την επομενη ομαδα-εκπληξη πισω απο τον Ανδρεα!

6. Δυσαρεστη εκπληξη --- Θα πω Ολυμπος, παρ' ολο που ημουν και εγω υποψηφιος. Η διαφορα μας με το Γιωργο ειναι οτι εγω προσπαθησα για την ανατροπη με αλλαγες, ενω ο Γιωργος ισως να πιστεψε οτι δεν θα κινδυνεψει, δεν εκανε αλλαγες και δυστυχως γι' αυτον εφυγε χωρις καν να παιξει playout

7. Συγκλονιστικοτερο παιχνιδι --- Ο σημερινος τελικος εκλεψε την παρασταση.

8. Χρηστης με την καλυτερη παρουσια στο forum --- Κοσμας, θελει και ρωτημα?

Χαιρετισμους σε ολους και ευχαριστω για τα ελληνικα!

From: vissber
This Post:
11
159282.233 in reply to 159282.232
Date: 1/8/2011 11:27:01 PM
Overall Posts Rated:
3434
1. Καλυτερη ομαδα --- Penguins AG
Να πω την αληθεια ισως ειναι αδικια για την ομαδα του Rhino να χασει το βραβειο αλλα μην ξεχναμε οτι ο ομιλος του ηταν λιγο πιο ευκολος σε συγκριση με τον κοκκινο και αυτο ισοσταθμιζει το καλυτερο ρεκορ του. Οποτε λογω παρουσιας και στα play off πιστευω Penguins.

2. MVP --- Οτι και να μου πειτε MVP ειναι ενας και δεν θα αλλαζε μεχι να φυγει απο την κατηγορια και ας ηταν μετρια η παρουσια του στον δευτερο τελικο CONFORTI με τρελα και διαφορα......!

3. Καλυτερος προπονητης --- Εδω θα ψηφισω τον φιλο μας της Sym διοτι πιστευω εκανε τις περισσοτερες αλλαγες που μπορουσε και βελτιωσε την εικονα της ομαδας του απιστευτα πολυ....επισης εσπασε την εδρα του παναθηναικου παιζοντας τον χωρις κανενα αβανταζ (τραυματισμους του αντιπαλου κτλ). Θελω να επισυμανω οτι εαν ο Κοσμας έκανε τις κινησεις του πιο νωρίς και τον βοηθουσαν και δυο σουτ στον αγωνα με τον Rhino τοτε θα εϊχε παρει το βραβείο σπίτι του.

4. Χειροτερος προπονητης --- Τον προπονητή του Απτοητου με διαφορα.

5. Ευχαριστη εκπληξη --- Σε αυτην την κατηγορια θα με αφησετε να διαλεξω και τον ARI SALONICA και τη SymTeam. Ο λόγος που δεν βάζω τους Condores είναι επειδη δεν ειναι καινουριοι στην κατηγορια και έχουν καποια ιστορια οποτε ηταν βεβαιο οτι θα πηγαιναν καλα (οχι βεβαια οσο καλα πηγαν .......)

6. Δυσαρεστη εκπληξη --- Θα πω και εγω για τον Ολυμπος, με μικρη διαφορα απο τον minoan και ο λογος ειναι οτι και να μου το λεγανε οτι θα πεσει και κυριως χωρις κανενα play out δεν θα το πιστευα.....γιωργο οπου και να σε βαλει το παιχνιδι δεν σε φοβαμαι.

7. Συγκλονιστικοτερο παιχνιδι --- Ο σημερινος τελικος νομιζω με μικρη διαφορ απο τα παιχνιδια της τελευταιας αγωνιστικης του δικου μου με τον Αυτοκρατορα που κριθηε σε buzzerbeater τριποντο και του Ολυμπου με τις δυο βολες.....

8. Χρηστης με την καλυτερη παρουσια στο forum --- Κοσμας, δαγκωτο

This Post:
00
159282.234 in reply to 159282.230
Date: 1/9/2011 2:43:16 AM
Overall Posts Rated:
3434
Etoimasou agapite tsitax......oi piguinoi den xexnoun.......

This Post:
00
159282.235 in reply to 159282.233
Date: 1/9/2011 3:44:21 AM
Overall Posts Rated:
138138
Κοσμά η ιδέα σου έγραψε πάλι!

1. Καλυτερη ομαδα --- Μοιρασμένο σε Πινγκουίνους και Rhino Warriors (και ας ήμουν σε οριακά ευκολότερο όμιλο-- χεχε ο Κοσμάς θα έχει βγάλει "οριακές" καντήλες τώρα, δεν τους βλέπω καλά τους Πιγκουίνους στην ΙΙ μετά από αυτήν τη δήλωση, θα φροντίσει ο Κοσμάς για αυτό)

2. MVP --- Ο Conforti ήταν φοβερός

3. Καλυτερος προπονητης --- Ο Evzonas από τους Symtem με εντυπωσίασε από την αρχή του πρωταθλήματος. Τον χρήζω από τα φαβορί για τον τίτλο του πρωταθλητή της επόμενης σεζόν

4. Χειροτερος προπονητης ---Lougres ή Team88710 από την αρχή φαινονταν ότι "στραβα αρμενίζει", έγινε και αυτό που έγινε με την ονομασία της ομάδας και έκανε ηρωική έξοδο πριν την διαφαινόμενη συμμετοχή στα play-out

5. Ευχαριστη εκπληξη ---Aris Salonica τον είχα για το υπόγειο αλλά πήρε το ασανσέρ και ανέβηκε

6. Δυσαρεστη εκπληξη ---Μπορεί να συνομώτησε το σύμπαν για να παραμείνω αλλά νομίζω ότι η ομάδα μου κερδίζει επάξια αυτόν τουλάχιστον τον τίτλο

7. Συγκλονιστικοτερο παιχνιδι ---Το τελευταίο παιχνίδι των τελικών ήταν όλα τα λεφτά

8. Χρηστης με την καλυτερη παρουσια στο forum --- Κο-σμάς, Κο-σμάς, Κο-σμάς (φωνάζεται ρυθμικά με συνοδεία παλαμάκια) μαζί με τον "candlebox71" (είναι μία λέξη, την λέμε αφού πάρουμε γερή αναπνοή γιατί είναι ...μεγάλη λέξη).

This Post:
00
159282.236 in reply to 159282.235
Date: 1/9/2011 4:03:20 AM
Overall Posts Rated:
5757
Kαλα εμενα κανεις δεν με ψηφησε για μεγαλυτερη παρουσια στο φορουμ.....απαπαπα....:P:P

Αντε Αρη(vissber) 4 κενες θεσεις εχω στον υποομιλο μου.....μακαρι να ρθεις να κανουμε κ καζουρα....κ ας μν ξεχνουν οι πιγγουινοι...:D

From: Evzonas
This Post:
00
159282.237 in reply to 159282.233
Date: 1/9/2011 4:12:19 AM
Overall Posts Rated:
100100
1. καλυτερη ομαδα : Penguins AG
στο μπασκετ το αποτελεσμα μετραει.η προσθηκη του καραμυξιδη σε συνδυασμο με παιχτες οπως ο κονφορτι και ο καββουρας την εκαναν πανισχυρη.στα πλευοφφ επαιξε το καλυτερο μπασκετ αρα ειναι η καλυτερη ομαδα για εμενα.
2. MVP -- Ιp wing loong...(πλακα κανω...μη βαρατε)...! πολλοι παιχτες αξιζουν το βραβειο.κονφορτι,γκαντι και τογκαυ(ρινο) ξεχωρισαν για εμενα.τογκαυ μαζι με βαρελα απο ρινο ολη τη σεζον εβγαζαν ματια!
3. Καλυτερος προπονητης -- νομιζω αξιζει ο κοσμας το βραβειο. ενταξει ειναι αλλου ο ανθρωπος...! φανταζομαι οτι στον υπολογιστη του εχει ενα αρχειο με στατιστικα στοιχεια για το ποσο συχνα πανε για κατουρημα οι παιχτες της καθε ομαδας.εχει στοιχεια ποσες φορες επαιξε το καθε συστημα και με τι αποτελεσμα ο καθενας αρα...δικαια του απονειμω το βραβειο!μονο του ψεγαδι οτι δεν γουσταρει καθολου την 2-3!!(επρεπε να πεταξω την σποντα μου...μη σου λεω μονο τα καλα...)
4. Χειροτερος προπονητης -- ο απτοητος ηταν καταδικασμενος για μενα.εμενα με απογοητευσε ο γιωργος του ολυμπου.ισως υποτιμησε τους υπολοιπους οπως προειπατε.το αποτελεσμα ομως μετραει και εδω..ευχομαι και ελπιζω παντως γρηγορη επανοδο!
5. Ευχαριστη εκπληξη -- αρης σαλονικα...τον ειχα τουλαχιστον για πλευ αουτ βασει ροστερ αλλα...μπραβο του!
6. Δυσαρεστη εκπληξη -- minoan bulls...δεν επρεπε να φτασει καν σε αυτο το σημειο των play out.λαθος ξεκινημα με καταστροφικη αρχη(πρωτη νικη εναντιον μου μετα απο 6 ηττες..)
7. Συγκλονιστικοτερο παιχνιδι -- εεε...δε χωραει συζητηση...ο δευτερος τελικος.για του χρονου κανω απο τωρα την προβλεψη οτι το συγκλονιστικοτερο παιχνιδι θα γινει στην κουνια....nikolas2007-symteam...
8. Χρηστης με την καλυτερη παρουσια στο forum -- οι περισσοτεροι λενε κοσμα και ξερει και ο ιδιος οτι τον εκτιμω.το βραβειο ομως απονεμεται απο εμενα στον μητσο(candlebox71).ο ανθρωπος που εχει αναγαγει το τσατ την ωρα του αγωνα σε επιστημη.ο ανθρωπος που μπορει να καθηλωσει(και να εξοργισει πολλες φορες) το κοινο του με μια ιστορια. ο ανθρωπος που οταν εγραφε στο φορουμ καταφερνε να μηδεινισει ευκολα τους χαρακτηρες που απεμεναν!

From: thanos
This Post:
00
159282.238 in reply to 159282.231
Date: 1/9/2011 10:44:26 AM
Overall Posts Rated:
272272
Καλησπερα κι απο μενα στην παρεα!!!

1) Penguins AG!!!...Συγχαρητηρια Αρη για την ανοδο. Καλη επιτυχια στην ΙΙ και μην μας ξεχνας(παρε παραδειγμα απο τον Κωστακη).
2)Alessio Conforti!!!...Τρομερη προσφορα, μεγαλος παιχτης!!!
3) Το βραβειο για μενα μοιραζεται στον Κοσμα(nikolas2007) για το ψαξιμο, την δουλεια και τις στατιστικες μελετες που κανει για την ομαδα του και στον Ανδρεα(SymTeam) που στην πρωτη του χρονια στην κατηγορια ηταν εκπληκτικος και ειχε μια ανοδικη πορεια καθ' ολη τη διαρκεια της σεζον.
4) Ο Απτοητος μαλλον που περασε και δεν ακουμπησε. Καλη επανοδο φιλε!!
5) SymTeam δαγκωτο!!! Απιστευτη πορεια στην παρθενικη του χρονια στην ΙΙΙ. Αν συνεχισει ετσι, πιστευω οτι δεν θα αργησει να χτυπησει ανοδο.
6) Ο Ολυμπος μαλλον γιατι φανηκε να "τα παραταει" στον δευτερο γυρο. Ευχομαι αμεση επιστροφη στην ΙΙΙ και σε σενα φιλε. Ειμαι σιγουρος οτι θα την εχεις.
7) Θα συμφωνησω με ολους. Ο δευτερος χθεσινος τελικος ηταν το κατι αλλο!!!
8) Εχουμε πολλους υποψηφιους για αυτο το βραβειο κι αυτο ειναι καλο. Εγω θα το δωσω στον Κοσμα ομως για τις στατιστικες μελετες που εκανε για τον ομιλο μας, για τις καινοτομες ιδεες του στο φορουμ και φυσικα για τον χαβαλε που ξερει να κανει!!!

Υ.Γ. Καλη σεζον 15 σε ολους!!!! :)

This Post:
00
159282.239 in reply to 159282.238
Date: 1/9/2011 2:47:32 PM
Overall Posts Rated:
00
παιδια καλη χρονια και απο μενα.τωρα ειδα την συζητηση για "στημενα" παιχνιδια και επειδη αναφερθηκε και η ομαδα μου απαντω.στο τελευταιο παιχνιδι με τον ολυμπο επαιξα δυνατα διοτι δεν ειχα αλλο παιχνιδι στην σεζον και ηθελα να αποχαιρετησω με νικη.επισης κινητρο ηταν να μην εχω αρνητικο ρεκορ.αν εχανα θα ειχα 10-12.οπως εχετε δει δεν ειμαι πολυ ενεργος στο φορουμ και βεβαια δεν γνωριζω καποιον προσωπικα.παντως ακομα και το αντιθετο να ισχυε να στε σιγουροι πως δεν καθομαι να χασω για κανεναν.συγχαρητηρια στους πιγκουινους για το πρωταθλημα.ευχαριστω ολους οσους με ψηφισαν ως εκπληξη της κατηγοριας!οι δικες μου επιλογες
1)Penguins ως πρωταθλητης
2) Alessio Conforti εχει τον καλυτερο μεσο ορο αλλα δεν το χω ψαξει και πολυ.
3) SymTeam για την φοβερη παρουσια στον 2ο γυρο
4)Aptoitos B.C.μονο μια νικη τα λεει ολα
5)SymTeam
6)Olympos μεγαλη πτωση στον 2ο γυρο που οδηγησε σε υποβιβασμο
7)ο 2ος τελικος οπως ειπαν ολοι
8)κοσμας.οι λογοι εχουν αναφερθει και απο τους προηγουμενους

καλη σεζον 15.VAMOS ARIANARA!

From: wud1976
This Post:
00
159282.240 in reply to 159282.239
Date: 1/9/2011 6:46:17 PM
Overall Posts Rated:
180180
Παιδιά αφού πρώτα πω ότι περιμένω μία-δύο συμμετοχές ακόμα στην ψηφοφορία και να ευχαριστήσω θερμά όσους με ψήφισαν, έχω μερικές επισημάνσεις-απαντήσεις:

@Minoan: Οπως έχω πει και παλαιότερα στον Κωστή (Tsitax) με αυτά που λέτε για τις τακτικές μου, θα νομίσει ο κόσμος ότι είμαι τουλάχιστον ο Oμπράντοβιτς. Υπάρχουν παιδιά εδώ στον όμιλο που παίζουν πολλές παραπάνω σεζόν απο εμένα και σίγουρα είναι καλύτεροι. Εξάλλου οι παραστάσεις είναι αυτές που ανεβάζουν επίπεδο και εγώ ακόμα δεν έχω αρκετές.

@Penguins: Φέτος δεν ψήφισα Conforti όπως πέρσι... ήταν η αναπληρωματική επιλογή μου.

@Rhino: Χαχχαχα, δεν θα βγάλω οριακές καντήλες!!! Αρχίσαμε ως πιο δύσκολος όμιλος απο τον απέναντι τη σεζόν, αλλά όντως οι συσχετισμοί άλλαξαν μετά τα μέσα της σεζόν με την διάλυση των Λούγκρων (με το φοβερό γήπεδο "Μανωλιός ο Μπήχτης") και την απόφαση (;) του Απτόητου να μην ενισχυθεί για να πάει τουλάχιστον πλέι-άουτ, ενώ οι απέναντι ομάδες ενισχύθηκαν σημαντικά. Πάντως το τελικό σκορ στα παιχνίδια ανάμεσα στον μπλε και τον κόκκινο όμιλο ήταν ισοπαλία και δεδομένου ότι σε μας υπήρχαν Λούγκρες-Απτόητος, ίσως να λέει κάτι.

@Tsitax: Θα βάλω και ένατη κατηγορία του χρόνου, "Επίτημος Πρόεδρος του III.14"... μόνο εσύ και ο Μητσοτάκης θα έχετε τέτοια τιμή.

@SymTeam: "καταφερνε να μηδεινισει ευκολα τους χαρακτηρες που απεμεναν!" .... χαχααχααα... η ατάκα της χρονιάς, για να μην πω η ατάκα και των 15 σεζόν!!! Είμαι θυμωμένος μαζί σου γιατί δεν έγραψες ότι κρατάω και αρχείο με τις σεξουαλικές αξιολογήσεις των παικτών μου. Όσον αφορά την 2/3 αν είχα τρεις παίκτες με περιφερειακή άμυνα 20, ναι τότε θα έπαιζα σε κάθε ματς 2/3 ότι και αν έπαιζε ο αντίπαλος.

@LA-Thanos: Δεν έχω να σου πω και πολλά, αλλά δεν ήθελα να σε αφήσω απ' έξω στις απαντήσεις μου :p

@ARIS SALONICA3: Η εξήγηση σου περί στημένων με κάλυψε απόλυτα... παιδιά ένα παιχνίδι είναι, το γουστάρουμε τρελά, δεν χρειάζεται να χαλάμε τη "ζαχαρένια μας" και εδώ, μας φτάνουν τα προβλήματα στην κανονική μας ζωή και φαντάζομαι όλοι έχουμε πάρα πολλά.

Κλείνοντας, εύχομαι στους Penguins καλή πορεία στην ΙΙ, αντίστοιχη με αυτή που έκανε ο Κωστής (Tsitax) φέτος και ελπίζω σε άμεση επάνοδο των Minoan Bulls και Olympou... ειδικά για τον Μήτσο θα πω ότι θα μου λείψουν οι ιστορίες του στο chat με τα ταξίδια των 5 ωρών μέχρι το Βελιγράδι (επίτηδες το λέω συναγωνιστές του chat, μήπως και τον υπνωτίσω και δεν μπαίνει απο τη νέα σεζόν στο chat μας) :P

This Post:
11
159282.241 in reply to 159282.240
Date: 1/9/2011 8:30:57 PM
Minoan Bulls
II.4
Overall Posts Rated:
6868
Ειπαμε μετριοφροσυνη, αλλα εσυ ρε φιλε δεν τρωγεσαι...
Ρωτησες και απαντησαμε, ασε τα σχολια και αποδεξου το αποτελεσμα!
Προφανως δεν μας συγκινουν οι παραπανω παραστασεις...
Ασε που παρομοιαζοντας τον εαυτο σου με τον Ομπραντοβιτς,
απλα ενισχυει το οπαδικο σου προφιλ και, σε αντιθεση με οτι νομιζεις, δεν εντυπωσιαζει! :):):)

Advertisement