http://www.buzzerbeater.com/match/36241692/boxscore.aspxΓιώργο δες το παραπάνω παιχνίδι... είναι το δικό μου κόντρα στον Θάνο. Μέσος όρος αξιολογήσεων του Θάνου 7,78 και δικός μου 7,44... κοντινά νούμερα δηλαδή. Μια απο τις πιο εύκολες ήττες που έχω υποστεί...
ΕΡΩΤΗΜΑ: Γιατί; ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ: Ο Θάνος σε εκείνο το παιχνίδι εκμεταλλεύθηκε την αδύναμια των τότε παικτών μου στην 3/2, για αυτό πήραν πόδι όλοι :P
Προχθές με τον Θανάση είχαμε 6,95 μ.ο. εγώ και 7,72 ο Θανάσης. Πολύ μεγαλύτερη η διαφορά. Ενα δεδομένο που δεν φαίνεται στις αξιολογήσεις. Το παιχνίδι κρίθηκε νωρίς, οπότε στην τελευταία περίοδο μπήκαν τα δεύτερα μέσα. Οπως βλέπετε απο τις αξιολογήσεις των παικτών, οι αναπληρωματικοί εκτός απο τη θέση 5 είναι 2-3 μονάδες κάτω. Αρα φυσικό είναι να πέσουν και τα νούμερα των αξιολογήσεων μου. Και φυσικό είναι ο Θανάσης να βάλει 36 πόντους με την μία (61 μέχρι τότε) και εγώ να κάνω τους λιγότερους πόντους στο παιχνίδι στην τέταρτη περίοδο. Φαίνεται απο τα λεπτά των βασικών αυτό: 30' κατά μέσο όρο έπαιξαν οι δικοί μου, 38' του Θανάση.
Με λίγα λόγια, πιθανότατα αν έπαιζαν και οι δικοί μου βασικοί κοντά στα 40' οι αξιολογήσεις θα ήταν κάπως έτσι: Περ. Σκοράρισμα: Καταρτισμένος υψηλό ή διαπρεπής χαμηλό, Εσ.Σκοράρισμα: Μέτριος υψηλό ή φυσιολογικός χαμηλό, Περ. Αμυνα: Καταρτισμένος μέτριο, Εσ. Αμυνα: Αξιοσέβαστος υψηλό ή δυνατός χαμηλό, Ριμπάουντς: Φυσιολογικός υψηλό-αξιοσέβαστος χαμηλό, Αποτελεσματικότητα επίθεσης: φυσιολογικός μέτριο.
Δηλαδή στην χειρότερη θα έκανα νούμερα λίγο παραπάνω απο του Θανάση... και θα πείτε γιατί τότε η διαφορά των 20+ πόντων στο τέλος της 3ης περιόδου; Εδώ η απάντηση είναι η επιλογή συστημάτων απο τις δύο πλευρές και η επιλογή παικτών σε κάθε θέση. Δεν σημαίνει ότι ένας παίκτης αν πάρει 12,0 ή 13,0 είναι τούμπανο... π.χ. Αμπαδιωτάκης, ο χειρότερος παίκτης του Ιωνικού πήρε 12,5 και ο δικός μου αντίστοιχος pg πήρε 13,0 αλλά ήταν ο καλύτερος μου. Στα sg ο Κοσμάκης πήρε 13,5 ο Beron 12,5 αλλά τα tendex τους είναι η νύχτα με τη μέρα.
Αυτά, σας κούρασα πιστεύω, αλλά ήθελα να δώσω την άποψη μου. Περιμένω παρατηρήσεις για να το συζητήσουμε (σήμερα που έχω χρόνο κιόλας)...