πάρε ένα μπαλάκι να θυμηθούμε τα παλιά!
ωραίες και εύστοχες οι παρατηρήσεις σου.
την διπλή διαφορά διάθεσης την τρέμω τόσο που έχω χάσει τζάμπα ηθικό κάτι φορές.
παίζει ρόλο όμως η συνολική προσπάθεια μιας ομάδας.στον δικό σας ματς μάλλον αυτό έπαιξε ρόλο και δεν το πλήρωσες.ίσως είχες υπέρ σου διαφορά σημαντική πριν το ματς.
δεν ξέρω ίσως..πάντως εγώ 8 είχα ενθουσιασμό(δεν έχω συνηθίσει ακόμα την καινούρια διαβάθμιση:P)
πάντως από ότι έχω δει εγώ παίζει αρκετά σημαντικό ρόλο η έδρα...πολύ πιο εύκολα ναυαγείς με χαλαρή έναντι δυνατής εκτός έδρας παρά μέσα στην έδρα σου...
εγώ κατεβαίνω σε σχεδόν όλα τα ματς σαν ο αντίπαλος να μου έχει παίξει ήδη κανονική..δηλαδή θεωρώ ως δεδομένο ότι θα παίξει κανονική και αποφασίζω τι θα παίξω εγώ...αυτό επειδή συνήθως κατεβαίνω χαλαρά..τώρα αν μου βάλει χαλαρή καλύτερα για μένα...αν πάλι βάλει δυνατή ότι είναι να γίνει ας γίνει...το θέμα είναι ότι σπάνια κάποιος χτυπάει δυνατά παιχνίδια κατά τη διάρκεια της σεζόν και ακόμα πιο σπάνια έχει υψηλό ενθουσιασμό πριν από το ματς που θα χτυπήσει δυνατά...δεν συνηθίζω να ρισκάρω ενθουσιασμό για την πιθανότητα ο άλλος να μου παίξει δυνατή...εκτός βέβαια αν έχω σκοπό να παίξω εγώ δυνατά...
Last edited by GIANNIS.K. at 7/8/2012 2:03:41 PM