BuzzerBeater Forums

BB Magyarország > Kérdés és csevegő XIX.

Kérdés és csevegő XIX. (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
225657.231 in reply to 225657.217
Date: 9/1/2012 8:50:03 AM
Pocak KK
Magyar Kosárlabda Liga
Overall Posts Rated:
228228
Second Team:
BC Paunch

Tanár úr!
Miért kéne alkalmazkodni egy s..hoz, ami hibásan működik?
A kommenyizmushoz sem tudtak alkalmazkodni, ezért szerencsére elsöpörték...

Ami hibás, azt javítani kéne. Nehogy már én tegyek róla, hogy a főállású programozók alkalmatlanok, lusták vagy mindent telibe s..nak...

A kereteket a játékszabályok adják-ezekhez kell alkalmazkodni,ha játszani akarsz.Ha nem,akkor nyilván itthagyod-tehát Te döntesz:maradsz,vagy mész. Nekem (és gondolom másnak is) vannak kifogásaik a szabályzat bizonyos pontjaival,de többé-kevésbé elfogadják,és alkalmazkodnak hozzá. Ha nem,akkor abbahagyják a játékot.

Ezért nem jó a kommunizmushoz való hasonlítás.Ott nem volt meg a választás, hogy ha nem tetszik,el lehet menni. Nem lehetett. Ott kényszer volt az alkalmazkodás...És bizony sok évtized telt el, mire elmúlt. Az elsöprés szó meg túlzás-bizonyos okokból hagyták kimúlni.Szerencsére...

A programozáshoz nem értek-de én inkább a fejlesztési oldalon látom jelenleg a több problémát, nem a technikain.
De nem vagyunk egyformák. Viszont ezt elfogadom.Tehát: hozzád (a véleményedhez) is alkalmazkodom. Hidd el,mások is ezt teszik-csak esetleg hamarabb borulnak ki a makacsságodtól;)

Last edited by LA-Peter70 at 9/1/2012 8:50:53 AM

From: csote

This Post:
00
225657.232 in reply to 225657.224
Date: 9/1/2012 9:02:27 AM
Overall Posts Rated:
1414
Megmondja. Ja... :)

Nekem is van jelenleg több játékosom, akinél nincs árbecslés. Pedig ennél csak rosszabb lesz a helyzet ahogy lecseng a szezon elején jelentkező "őrület".
És persze lehet azt mondani, de hogy ha akar utánajár, meg stb.
Persze. Vagy vásárol kétszer drágán, aztán rájön mennyire elb...a, és minimum szabadjára engedi a csapatot, nem dolgozza be magát a piaci guruk közé...
Persze az ő gondja, és még sok egyéb gondja is van/lesz, csak akkor nem kell csodálkozni, ha nem nő robbanásszerűen a felhasználók száma, nem ragadnak le a frissen jövők. :)

This Post:
00
225657.233 in reply to 225657.229
Date: 9/1/2012 9:56:48 AM
Overall Posts Rated:
350350
....

Lehet csűrni-csavarni a szavakat, de a probléma fixen adott. A problémát mindig észre kell venni és korrigálni kéne.
Erre próbálok minden észtevétellel rámutatni. Ha egyesek valamilyen okból (értetlenség,lustaság stb..) nem hajlandók kezelni a gondokat, akkor nincs és nem lesz érdemi előrelépés.
Ez baj pont olyan, mikor becsukjuk a szemünk egy bizonyos probléma felett. Az semmire se vezet, önbecsapás.
Nem szeretem a naív, önbecsapó viselkedést. Falra tudnék tőle mászni.

Azért nem hagyom abba,met fanatikus vagyok, mondhatni buzzerfüggőségem van.
Betegség? Lehet... Azt szeretném, hogy minél jobb, tökéletesebb és élethűbb legyen a játék.
Az a szomorú, hogy ehhez az itteni személyzet (fejlesztők) kicsit sem akarnak hozzájárulni.
Hiába írják százszámra a javaslatokat, ha azokból még a tényleg hibátlanok sem kerülnek bevezetésre.
Akkor minek tartják fennt a suggestion fórumot? Minek hergelik az embereket, hogy gondolkodjanak ötleteken, amit azt követően egyből a kukába söpörnek?
Ők is tudják, hogy ez így nem tökély, de mégis homokba dugják a fejüket és ettől kapok sokszor ideggörcsöt...
Lehet, hogy csak én szeretnék többet, jobbat ehhez viszont kevés vagyok.
A tökéletlenhez meg nem tudok alkalmazkodni.

Végül hadd mondjam el, hogy ha azt látnám minden erejükkel a fejlesztésen dolgoznának, akkor nem szólnék/kárognék egy k.... szót sem... De ez nem így van sajnos.
Nemúgy egy másik helyen, ahol véleményem szerint már-már túlzásba esnek annyi fejlesztés és jobbítás van egy szezon során. Valahol a kettő közt kéne meghúzni a határvonalat, bárcsak látnám az akaratot a fejlesztésre itt is....

Last edited by ReMiX ™ ☎ at 9/1/2012 10:53:04 AM

This Post:
44
225657.234 in reply to 225657.233
Date: 9/1/2012 11:13:19 AM
Overall Posts Rated:
106106
Hali,

Keresed a probléma okát és most már bámulatosan jól megfogalmaztad az egészet.
Idézem:

Lehet csűrni-csavarni a szavakat, de a probléma fixen adott. A problémát mindig észre kell venni és korrigálni kéne.
Erre próbálok minden észtevétellel rámutatni. Ha egyesek valamilyen okból (értetlenség,lustaság stb..) nem hajlandók kezelni a gondokat, akkor nincs és nem lesz érdemi előrelépés.
Ez baj pont olyan, mikor becsukjuk a szemünk egy bizonyos probléma felett. Az semmire se vezet, önbecsapás.
Nem szeretem a naív, önbecsapó viselkedést. Falra tudnék tőle mászni.

Respect.

Most ezt olvasd át úgy, hogy az egész saját magadra vonatkozik.

Remélem hogy nem ragaszkodsz továbbra is a szélmalmokhoz...
Peace out!

This Post:
00
225657.235 in reply to 225657.233
Date: 9/1/2012 11:35:46 AM
Overall Posts Rated:
411411
Azt nem érted talán meg, hogy az a fixen adott probléma neked probléma nekünk meg nem? Ha csak egy minimális rétegnek probléma, a többségnek nem, értsd úgy, hogy mondjuk 25%nye játékost zavar 75%-nyit meg nem, akkor ha változtatnak a felmerülő problémán, akkor valszeg 75% befejezi az egészet. Ez stratégiai és pénzügyi analfabétizmus hozzá nem értés lenne. Míg ha nem változtatnak rajta, akkor az a 25%-nyiből 20% akik olyanok mint te háborognak majd, de nem hagyják abba, mert annyira nem böki a szög az oldalukat, az 5% meg befejezi, de helyettük pont a nem módosítás miatt lehet 10% új jön majd. Így érthető a konzervativizmus. Amíg a adatok növekedási ráták őket igazolják, addig nincs gond. és azt ne felejtsd el, sose fognak egy kosárlabda managerrel a világon annyian játszani, mint egy foci managerrel, mert negyed annyian se ismerik ezt a sportot, és még negyed annyian se szeretik.

This Post:
00
225657.236 in reply to 225657.235
Date: 9/1/2012 11:57:08 AM
Overall Posts Rated:
11
Sziasztok!

KÉRLEK SEGÍTSETEK! :( A felhasználómat átmenetileg zárolták,mert túl sokszor akartam bejelentkezni(köszönhetően a Facebook-os bejelentkezésnek,amely sokszor nem sikerült). Nem válaszol senki sem a levelemre,nem tudom,hogy mit tegyek. Kétségbe vagyok esve. Ugye most nem törölték a csapatomat? :(Közel 7 szezonnyi munka van benne.
Kérlek,mielőbb írjatok vissza.

This Post:
00
225657.237 in reply to 225657.236
Date: 9/1/2012 12:05:00 PM
Overall Posts Rated:
411411
ha zárolták, akkor hogy tudsz fórumozni? ha tudsz fórumozni elvileg nem vagy zárolva. nem értem a problémát. amúgy meg velem egyszer fordult elő ilyen, akkor azt hiszem egy órát várnom kellett aztán újra próbálkozhattam a belépéssel.

From: deakdzso

To: Dawa
This Post:
00
225657.238 in reply to 225657.234
Date: 9/1/2012 12:05:25 PM
Carpathian Bears
Magyar Kosárlabda Liga
Overall Posts Rated:
942942
Second Team:
Carpathian Cubs
Hatalmas +1.

This Post:
00
225657.239 in reply to 225657.237
Date: 9/1/2012 12:06:59 PM
Overall Posts Rated:
11
Most visszaállítódott,szerencsére. Kb. 1 óra alatt nekem is. Köszönöm,de azért nagyon megijedtem. Még csak annyit sem írtak,hogy meddig tart a zárolás. Így még van a meccs kezdetéig egy kis időm átnézni a beállítást. ;)

This Post:
00
225657.240 in reply to 225657.239
Date: 9/1/2012 12:24:24 PM
Overall Posts Rated:
411411
hajrá. és ne felejtsd el a stáb is emberekből áll, nem kapnak pénzt érte, hogy itt vannak és segítik a te játékodat, nem az a dolguk, hogy 24/24 rendelkezésedre álljanak. mindenkinek családja van élete. szombat délután van, lehet éppen nem volt online senki, vagy aki volt annak időben a náladnál korábbi ügyeket kellett megoldania régebbi levelekre kellett válaszolnia.

From: Chosen

This Post:
00
225657.241 in reply to 225657.240
Date: 9/1/2012 12:29:45 PM
West-Buda
Magyar Kosárlabda Liga
Overall Posts Rated:
274274
Szerintem a belépéseket automatikusan kezeli a rendszer, meg a bizonyos kísérletek utáni időleges letiltásokat és azok feloldását is. Legalábbis nekünk GM-eknek erre nincs rálátásunk.

Advertisement