A kiesés átka ez... :) Ebben a szezonban sikerül elől végezned(remélem nem az én káromra :P), és máris eltudsz majd tartani akár 4-5 valamire való játékost is, főleg, hogy nekem is van 4 elég jó játékosom a 3ad osztályhoz képest, pedig a te csarnokod nagyobb:) Én 250k-s csapatfizuval simán kijövök nullára, és még közel sincs tele a stadionom :) A feltételek mindenkinek ugyanazok, persze mindenkinek van ami nem tetszik, de ha a tetszik/nem tetszik arány nem lenne 1 felett, akkor gondolom nem játszanánk vele ennyien, hanem keresnénk mást. Próbáld élvezni az előnyeit, mivel ide az ember szórakozni jár, nem világot megváltani :)
Sajnos olyan játék nem létezik, ami mindenki szájízének megfelel, emiatt nehéz belenyúlni az ilyen dolgokba. Lehet ha a te ötleteid alapján átalakítanák az oldalt, jönne egy másik személy, aki szerint azok lennének rosszak, és akkor alakítsák rá? És így tovább, innentől ez egy végtelen ciklus. Ráadásul ha még fórumokon sokan ugyanezt is vallják, mint látod a felhasználók nagyon kis százaléka jár fórumra. Ebből következik, hogy ezek a változások, lehet csak egy kis réteget elégítenének ki, aminek hatására lehet több ezren hagynák itt a játékot, ezt senki nem tudhatja :) Lehet sokan ezt élvezik, hogy nagyon ügyesen kell csapatot építeni és gazdálkodni, hogy előre juss. Valakinek ez nehéz, de aki okosan mérlegel, gyorsabban halad előre :) A válogatott játékosok eltartása 3ad osztályban tény, hogy lehetetlen, de ez csak 1 plusz dolog, és nem feltétel a játékhoz. Ráadáasul a felhasználók csak néhány %-át érdekli az NT sorsa, így ez sem biztos, hogy a többség érdekeit szolgálná. Így maradnak a már számtalan játékban jól bevállt fejlesztések, mint az achievment-ek és társai, amik talán érdekesebbé teszik a mezei felhasználók számára a játékot.