Nemrég néztem végig a ligánk fórumhozzászólásait, bár ne tettem volna... Hogy itt is ezt kell hallgatni, komolyan mondom, vicc... Rendkívül egyszerű a dolog, vannak ennek a játéknak szabályai, ki hogyan lavírozik ezek között, az mindenki saját maga dönti el. Az utóbbi hozzászólások között volt egy-két bicskanyitogató. Én is neveltem az U21-es válogatottnak, mert nekem is jó volt, bár hasznot lófüttyöt sem hozott, 10 000-el volt kevesebb az értékesítési bevételem a ligaátlagnál, szinte harmadosztályú volt. De, amint a saját érdekeimmel ütközött, el is adtam Zalkát, és lám bent is tudtam maradni. Szerintem ezt kéne mindenkinek figyelembe venni, hogy ez egyéni játék, elsődleges cél a saját csapatod boldogulása.
A legjobban még az tetszett, hogy engedni kell Cimit feljutni. WTF??! Szerintem képes ő magától is feljutni, az hogy kapott most egy igen komoly ellenfelet, így lesz igazi a verseny. És persze egyáltalán nem biztos, hogy e két csapat fog játszani a feljutásért, nem szabad megfeledkezni a többiekről sem. Zárszóként mindenkinek sok sikert a rájátszásra, és a továbbiakra is.