Report Time:
Χωραφα @ Euosmos 80 - 96
Η άμυνα του Euosmou ήταν στο 8 έκαστος με αποτέλεσμα μαζί με την καλή επίθεση να μπορέσει να κρατήσει την έδρα.Το 8(χαμηλό) στην επίθεση για τον Χωραφα δεν ήταν αρκετό.
Είχε καλή μέρα τους 4 από τους 5 βασικούς με τον καθένα να έχει τον ρόλο του στην ομάδα.Ο Sarraz ήταν ο καλύτερος καθώς πέρα από την πολύ καλή άμυνα (+25,3 block, 1 φάουλ) είχε 18 πόντους, 2 assist και 15 rebound(6 επιθετικά) ενώ δεν έκανε κανένα λάθος.
Αστερίες @ Olympos 102 - 101
Οι Αστερίες το θέλανε πιο πολύ για αυτό και η δυνατή διάθεση.Πλέον είναι αήττητος και αν όλα πάνε όπως έχουν θα ξανα παίξουν στον τελικό των μπλε στην έδρα του Αστερία που εκεί τον πρώτο λόγο τον έχει ο Αστερίας.Ωστόσο αυτή την στιγμή ο Όλυμπος έχει σχηματίσει την καλύτερη ομάδα και τα ratings του αλλά και τα στατιστικά του είναι τα καλύτερα της ΙΙΙ8.Στον αγώνα όμως.
Κακό στήσιμο για μένα από άποψης άμυνας.Με μία ζώνη 2-3(που ο Αστερίας δεν είναι υπέρ) θα ήταν πιο εύκολα τα πράγματα.Με 5(χαμηλό) στην περιφέρεια και από την στιγμή που έχεις δυνατή άμυνα στην περιφέρεια το 7(υψηλό) στον εντός θα μπορούσε να είχε γίνει 8(υψηλό) και ταυτοχρόνως θα ανέβαζε και τα rebound στα οποία κέρδισε ο Olympos.
Ο Αστερίας είχε προβάδισμα στην αποτελεσματικότητα της επίθεσης του,ωστόσο αυτό που κέρδισε το παιχνίδι ήταν η δυνατή διάθεση αλλά και τα 17 λάθη του Olympou.
Καλύτερος παίχτης ο Villafane ο οποίος είχε 32 πόντους(63% εντός πεδιάς),4 rebound,4 assist,4 κλεψίματα και 3 τάπες.
Γουρούνια @ stone 74 - 97
Όπως είπα το παιχνίδι το καθάρισε ο Πρίγκας.Δεν χανόταν το παιχνίδι για τον Stone.Καλά game ratings για τον Stone και πολύ κακή άμυνα για τα Γουρούνια μας.Πλεον ο Στόουν έχει μπει στην ουδέτερη ζώνη με τον επόμενο στόχο να είναι η τέταρτη θέση που οδηγούν στα play off.
Ο Πρίγκας είχε 41 πόντους 6 rebound, 4 assist, 2 κλεψίματα και μία τάπα ενώ δεν έκανε λάθος.
Σμέρνα @ Bluzzers 79 - 94
Ήμουν αισιόδοξος για το παιχνίδι από την αρχή.Το μελέτησα καλά και βασίστηκα στην έδρα μου και στην κακή αγωνιστική κατάσταση του Smerna ενώ εγώ είχα αρκετά καλή έχοντας και αρκετό ενθουσιασμό από το παιχνίδι με τον Άρη.Και οι δύο επιλέξαμε το inside game στην επίθεση με το Low post μου να δίνει επιλογές και στην περιφέρεια.Η άμυνα μου λειτούργησε όπως είχα υπολογίσει(με 6 και 7 αντίστοιχα) και με του Smerna να μένει σε χαμηλά επίπεδα.
Παίχτης κλειδί ήταν ο Culeta που πλέον εκτελεί χρέη ΠΦ.Μπόρεσε να πάρει αρκετά φάουλ από τον αντίπαλο PF και είχε 8/10 βολές με 20 πόντους σύνολο,αλλά κατάφερε να μαζέψει 6 rebound και να δώσει και 5 assist.