....
Lehet csűrni-csavarni a szavakat, de a probléma fixen adott. A problémát mindig észre kell venni és korrigálni kéne.
Erre próbálok minden észtevétellel rámutatni. Ha egyesek valamilyen okból (értetlenség,lustaság stb..) nem hajlandók kezelni a gondokat, akkor nincs és nem lesz érdemi előrelépés.
Ez baj pont olyan, mikor becsukjuk a szemünk egy bizonyos probléma felett. Az semmire se vezet, önbecsapás.
Nem szeretem a naív, önbecsapó viselkedést. Falra tudnék tőle mászni.
Azért nem hagyom abba,met fanatikus vagyok, mondhatni buzzerfüggőségem van.
Betegség? Lehet... Azt szeretném, hogy minél jobb, tökéletesebb és élethűbb legyen a játék.
Az a szomorú, hogy ehhez az itteni személyzet (fejlesztők) kicsit sem akarnak hozzájárulni.
Hiába írják százszámra a javaslatokat, ha azokból még a tényleg hibátlanok sem kerülnek bevezetésre.
Akkor minek tartják fennt a suggestion fórumot? Minek hergelik az embereket, hogy gondolkodjanak ötleteken, amit azt követően egyből a kukába söpörnek?
Ők is tudják, hogy ez így nem tökély, de mégis homokba dugják a fejüket és ettől kapok sokszor ideggörcsöt...
Lehet, hogy csak én szeretnék többet, jobbat ehhez viszont kevés vagyok.
A tökéletlenhez meg nem tudok alkalmazkodni.
Végül hadd mondjam el, hogy ha azt látnám minden erejükkel a fejlesztésen dolgoznának, akkor nem szólnék/kárognék egy k.... szót sem... De ez nem így van sajnos.
Nemúgy egy másik helyen, ahol véleményem szerint már-már túlzásba esnek annyi fejlesztés és jobbítás van egy szezon során. Valahol a kettő közt kéne meghúzni a határvonalat, bárcsak látnám az akaratot a fejlesztésre itt is....
Last edited by ReMiX ™ ☎ at 9/1/2012 10:53:04 AM