Окай, на прохання трудящихся. напишу пост
блин, арм, понятно что я для примера. пусть есть одинаковые игроки которые играют по одинаковому. и пофиг какой у них уровень, главное что он одинаковый
а про то, что чем выше сумма скиллов тем более мультяшный игрок, это ты как-то странно. мультяшность игрока по определению означает что у него выскоие вторички по сравнению с основными скиллами. иначе получается, например, что страх много мультяшнее уланова. бред какой-то
Тігр ну не вірю я, що є одинакові гравці, тому так і не можу рівняти, завжди є в когось шось і десь краще в когось гірше, і все це впливає на гру.
Про суму скілів, може я не правильно висказався, може ти не правильно зрозумів. Перший параметр це позиція де гравець грає, другий параметр сума основних скілів, третій сума вторинних, яка випливає з першого параметру, бо в різних позицій різні вторинні скіли. Тобто якщо наприклад Ц і у нього 13-13-13-10основні і сума верхніх 6 скілів допустим 45 то він мульт порівняно з Ц 15-15-13-10 і з сумою верхніх 6 скілів 15. Якось так по моїй логіці.
я понимаю, что пустая в 95% случаев играет лучше выставленной. и я не говорю, что этим составом пустая сыграла бы хуже. я говорю, что она сыграла бы не так, как я хотел. я хотел сыграть лоу пост с расстановкой РЗ-3ЛФа-МФ. пустая бы играла РЗ-РЗ/АЗ-ЛФ-Ц-Ц. было желание сыграть на средних от 5го номера и ближних от 2го. а в итоге у нас бы центры кидали безуспешно средние а не оччень то преспособленный для этого 2й номер лез под щит. вот если играть давление то пустая с таким составом поставит РЗ-РЗ-ЛФ-Ц-Ц - идеально. а для лоу поста...
хочется же играть самому а не компом... ))
Пуста так само пристосовується під тактику, і інколи видає цікаві рішення, і я не впевнений шо вона би зіграла так як ти описав, в пустій одне з визначальних місць імхо грає форма гравця, і комп намагається найбільш ефективніше реалізувати гравця в найкращій формі. Пустою з не тільки тупо щит грається. І да ти цілком міг зіграти напів пусту, в даному матчі, як описав кампот, тоді ніхто б не чіпав трьох твоїх Лфів
можна такое сыграть. ток во-первых тебе исчо вылететь надо, чего желать не буду )). во-творых мне составы нужны
Після ніпанятного програшу Япошкам, шансів вийти нема, тому за 2 тижні можна буде зіграти.
Святославу:
Вітаю, сам на фінішну пряму виходжу, скоро захист
Гордону:
Хтось пів року тому обіцяв Баззер прорекламити в свому блозі
А за Уланова то да, я ж бачив його у тебе , призабув напевно.
Маньяку:
Вибори ще не почалися, а вже іде агітація, аяяяй. Ну хотілося би детальніше твоє бачення почитати, що ти можеш запропонувати чого немає зараз, або можливо в тебе є якісь ідеї як збільшити кількість укр. юзерів для збільшення потоку гравців і так далі (без фермества звичайно
Тоні Стоуну:
Я не побачив, аж сильно дуже оціночних і обіспокоєних постів, ну Бурсак в свому стилі, один пост був на межі, але я не думаю, що він старався когось образити, а так вроді все в рамках, вперше за пару сезонів нормальна дискусія на форумі без матів/наєздів і так далі. І що радує підключилися по ходу дискусії нові люди не дуже активні на форумі.