Παιδιά αφού πρώτα πω ότι περιμένω μία-δύο συμμετοχές ακόμα στην ψηφοφορία και να ευχαριστήσω θερμά όσους με ψήφισαν, έχω μερικές επισημάνσεις-απαντήσεις:
@Minoan: Οπως έχω πει και παλαιότερα στον Κωστή (Tsitax) με αυτά που λέτε για τις τακτικές μου, θα νομίσει ο κόσμος ότι είμαι τουλάχιστον ο Oμπράντοβιτς. Υπάρχουν παιδιά εδώ στον όμιλο που παίζουν πολλές παραπάνω σεζόν απο εμένα και σίγουρα είναι καλύτεροι. Εξάλλου οι παραστάσεις είναι αυτές που ανεβάζουν επίπεδο και εγώ ακόμα δεν έχω αρκετές.
@Penguins: Φέτος δεν ψήφισα Conforti όπως πέρσι... ήταν η αναπληρωματική επιλογή μου.
@Rhino: Χαχχαχα, δεν θα βγάλω οριακές καντήλες!!! Αρχίσαμε ως πιο δύσκολος όμιλος απο τον απέναντι τη σεζόν, αλλά όντως οι συσχετισμοί άλλαξαν μετά τα μέσα της σεζόν με την διάλυση των Λούγκρων (με το φοβερό γήπεδο "Μανωλιός ο Μπήχτης") και την απόφαση (;) του Απτόητου να μην ενισχυθεί για να πάει τουλάχιστον πλέι-άουτ, ενώ οι απέναντι ομάδες ενισχύθηκαν σημαντικά. Πάντως το τελικό σκορ στα παιχνίδια ανάμεσα στον μπλε και τον κόκκινο όμιλο ήταν ισοπαλία και δεδομένου ότι σε μας υπήρχαν Λούγκρες-Απτόητος, ίσως να λέει κάτι.
@Tsitax: Θα βάλω και ένατη κατηγορία του χρόνου, "Επίτημος Πρόεδρος του III.14"... μόνο εσύ και ο Μητσοτάκης θα έχετε τέτοια τιμή.
@SymTeam: "καταφερνε να μηδεινισει ευκολα τους χαρακτηρες που απεμεναν!" .... χαχααχααα... η ατάκα της χρονιάς, για να μην πω η ατάκα και των 15 σεζόν!!! Είμαι θυμωμένος μαζί σου γιατί δεν έγραψες ότι κρατάω και αρχείο με τις σεξουαλικές αξιολογήσεις των παικτών μου. Όσον αφορά την 2/3 αν είχα τρεις παίκτες με περιφερειακή άμυνα 20, ναι τότε θα έπαιζα σε κάθε ματς 2/3 ότι και αν έπαιζε ο αντίπαλος.
@LA-Thanos: Δεν έχω να σου πω και πολλά, αλλά δεν ήθελα να σε αφήσω απ' έξω στις απαντήσεις μου :p
@ARIS SALONICA3: Η εξήγηση σου περί στημένων με κάλυψε απόλυτα... παιδιά ένα παιχνίδι είναι, το γουστάρουμε τρελά, δεν χρειάζεται να χαλάμε τη "ζαχαρένια μας" και εδώ, μας φτάνουν τα προβλήματα στην κανονική μας ζωή και φαντάζομαι όλοι έχουμε πάρα πολλά.
Κλείνοντας, εύχομαι στους Penguins καλή πορεία στην ΙΙ, αντίστοιχη με αυτή που έκανε ο Κωστής (Tsitax) φέτος και ελπίζω σε άμεση επάνοδο των Minoan Bulls και Olympou... ειδικά για τον Μήτσο θα πω ότι θα μου λείψουν οι ιστορίες του στο chat με τα ταξίδια των 5 ωρών μέχρι το Βελιγράδι (επίτηδες το λέω συναγωνιστές του chat, μήπως και τον υπνωτίσω και δεν μπαίνει απο τη νέα σεζόν στο chat μας) :P