BuzzerBeater Forums

BB Hellas > Διδακτικά παιχνίδια

Διδακτικά παιχνίδια

Set priority
Show messages by
This Post:
00
198026.233 in reply to 198026.226
Date: 1/2/2012 12:01:53 PM
Overall Posts Rated:
10001000
επιτελους εκατσα λιγο στο πς να ηρεμησω και βλεπω να με κραζετε??
κοιτα χαρες με τις ηττες μου :O
οχι ρε..ηθελα και εχασα..αααααααααα
δεν θα σχολιασω..
1 γτ ειναι παρααα πολλααα και δεν μπορω να απαντησω σε οοολα..και
2 γιατι δεν προκειται να βγαλω τα απλυτα μου στην φορα..
γιαννη εσυ ξερεις τα σκιλλς του ρεκαρτε :O
και σας ξανα λεω εχω κανει 4 ηττες εκτος εδρας..και πολυ σωστα ειπατε ειναι λογω του μειωνεκτιματος με τα ριμπαουν..δεν νομιζω να εχανα σε αυτα τα παιχνιδια στην εδρα μου..τωρα αν εχω καλη ροη η οχι δικο μου θεμα..ο καθε παικτης στην ομαδα μου εχει τον δικο του ρολο..

me τέτοια ομάδα που έχεις,επόμενο είναι οι ήττες σου να γίνονται εξώφυλλο!

χαχαχαχαχαχαχαχα

αλλά το θέμα δεν είναι η ήττα σου,αλλά το πόσους πόντους σκόραρες.ή αλλιώς πως σε κράτησε ο αντίπαλος χαμηλά.
κι αυτό είναι που σχολιάζουμε στην ουσία εδώ.εδώ βρίσκεται το διαδακτικό ενδιαφέρον.

σίγουρα αν ήσουν καλύτερος είτε στα ριμπ.,είτε στις πάσες,είτε στο βάθος θα είχες σκοράρει παραπάνω.
αλλά οι πάσες και το βάθος θα μπορούσαν να αυξήσουν τα ποσοστά σου.
τα ριμπ είναι άλλη ιστορία.

This Post:
00
198026.234 in reply to 198026.233
Date: 1/2/2012 12:26:15 PM
Overall Posts Rated:
335335
για αυτο ηρθε απο το ιαπωνικο οπλο :P

From: sainhs
This Post:
00
198026.235 in reply to 198026.234
Date: 1/3/2012 7:54:41 AM
Overall Posts Rated:
4343
Το αν καποιος ειναι πρωτος στον ομιλο δεν σημαινει οτι ειναι απαραιτητα ο καλυτερος.
Μπορει να ειναι ευνοικες οι συγκυριες (δε θελω να θιξω κανεναν).
Εδω αναλυση παιχνιδιων κανουμε και λεμε την γνωμη μας, σωστη ή οχι.
Το αν ο Anatolia δεν θελει να εχει καλη ροη ή εχει αλλα μειονεκτηματα για μας και ομως συνεχιζει να ειναι 1ος, μαγκια του και μπραβο του.
Οπως και να χει, καλη επιτυχια και καλη χρονια σε ολους σας και να εχουμε κι αλλα τετοια ενδιαφεροντα παιχνιδια.

Last edited by sainhs at 1/3/2012 7:59:17 AM

From: stelaios

This Post:
00
198026.236 in reply to 198026.235
Date: 1/3/2012 9:00:34 AM
Overall Posts Rated:
10001000
Το αν καποιος ειναι πρωτος στον ομιλο δεν σημαινει οτι ειναι απαραιτητα ο καλυτερος.
Μπορει να ειναι ευνοικες οι συγκυριες (δε θελω να θιξω κανεναν).
Εδω αναλυση παιχνιδιων κανουμε και λεμε την γνωμη μας, σωστη ή οχι.
Το αν ο Anatolia δεν θελει να εχει καλη ροη ή εχει αλλα μειονεκτηματα για μας και ομως συνεχιζει να ειναι 1ος, μαγκια του και μπραβο του.
Οπως και να χει, καλη επιτυχια και καλη χρονια σε ολους σας και να εχουμε κι αλλα τετοια ενδιαφεροντα παιχνιδια.

καταρχάς καλή χρονιά σου εύχομαι.

τώρα σχετικά με τον Πάνο,έχει και τα πλεονεκτήματα του και τα μειονεκτήματα του επίσης.κανένας δεν μπορεί να έχει την τέλεια ομάδα στην ΙΙΙ.οπότε το πως θα διαχειριστεί κάποιος τα οικονομικά του είναι και δικό του θέμα,αλλά και εκεί βρίσκεται η ομορφιά του παιχνιδιού.δλδ στην ποικιλία επιλογών που έχουμε.

προφανώς διαφωνείς ότι έχει καλύτερη ομάδα.ε λοιπόν σου λέω ότι είναι πρώτος χωρίς να έχει ευνοηθεί από συγκιρίες!το ξέρω γιατί είμαστε αντίπαλοι.μάλιστα στον όμιλο του υπάρχουν και καλές ομάδες και έμπειροι χρήστες.
οπότε λογικό είναι να τον εκτιμάμε σε βαθμό φόβου ή ηττοπάθειας.μάλιστα είναι εκεί που είναι χωρίς να έχει δώσει υπέρογκα ποσά σε μισθούς όλη τη σεζόν.τώρα ενισχύεται κι άλλο.

αλλά είπαμε δεν είναι τέλειος και έχει όντως κάποια κενά.

From: pazinok

This Post:
00
198026.237 in reply to 198026.235
Date: 1/3/2012 10:55:59 AM
Overall Posts Rated:
335335
καταρχας θα με ευχαριστουσε αν επαιρνες εσυ τον Ariel Kawulok μου..αλλα τελικα δεν συνεχισες να τον χτυπας ε??
οπως σου απαντησε και ο στελιος πριν ημουν πρωτος σε μια κατηγορια στην οποια ημουν μωλις 10ος σε μπατζετ..επενδυσα στην αμυνα και υστερω σε ροη..οκ το δεχομαι..αλλα οπως και να το κανουμε δεν μπορω αυτην την στιγμη στα μεσα της σεζον να κανωι καποια αλλαγη και ουτε εχω ορεξη μιας και περσι με την ιδια ομαδα εφτασα και εχασα στον τελικο στις λεπτομεριες..επισης ολα τα παιχνιδια που εχω χασει ηταν εκτος εδρας,με λιγα λογια ξερω να κανω σωστη χρηση της εδρας μου..ετσι λοιπον σκοπευω να φτασω και φετος στον τελικο και μετα βλεπουμε!

From: sainhs

This Post:
00
198026.238 in reply to 198026.237
Date: 1/3/2012 1:19:42 PM
Overall Posts Rated:
4343
Ισως να ευχαριστουσε και μενα αλλα αλλο ειχα στο μυαλο μου και αλλο προεκυψε...τελος παντων.
Σιγουρα γιατι υπαρχει και το ρητο "ομαδα που κερδιζει δεν αλλαζει".
Ελπιζω να μη νομιζεις οτι σε κρινουμε κακοπροαιρετα, κουβεντα κανουμε και να μη πω οτι σε ζηλευω που εισαι στης ΙΙΙ και κυνηγας την ανοδο.
Αυτο ομως δεν αλλαζει το πως βλεπω εγω καποια πραγματα.

From: pazinok

This Post:
00
198026.239 in reply to 198026.238
Date: 1/3/2012 3:12:33 PM
Overall Posts Rated:
335335
ο παικτης με λιγη προπονηση γινοταν ανετα 3αρακι καλο..αν δεν χρειαζομουν τα λεφτα του σιγουρα θα το επεδιωκα..
εννοειται οτι στοχευω στην ποσοτητα και οχι στην ποιοτητα..καλυτερα να εχω τις περισσοτερες νικες γενικα παρα τις περισσοτερες <εξυπνες-δυσκολες> νικες στο πρωταθλημα μου..
οχι ενταξει σου ειπα οτι αναγνωριζα τα κενα μου..αλλωστε το ενα απο τα δυο διορθωθηκε,μπορει και το δευτερο πολυ συντομα..αλλωστε και εγω μπορω να κανω κριτικη για την ομαδα σου που ισως να μην σου αρεσει.. και οσο για το οτι βρισκομαι στην ιιι..μην σκας και εγω βαζω στα βιντεο και αναπολω εκεινες τις ομορφες στιγμες :P
αργα η γρηγορα θα φτασεις και εσυ εδω,ειναι θεμα χρονου..

Υ.Γ. εδω γραφουμε αναλυσεις παιχνιδιων οποτε σταματαω να γραφω..
κρατα μονο αυτο που ειπα για την ποσοτητα..αλλωστε ειναι η καψουρα μου να νομιζω οτι εχω την ικανοτητα να παιρνω παικτης τεροιαστους μεταξυ τους..η εξυπνη νικη ισως ερθει στο τελος τελος της σεζον ..τοτε που θα μου χρειαστει κιολας ;)
τα λεμε

From: harry21

This Post:
00
198026.240 in reply to 198026.239
Date: 1/10/2012 2:15:45 AM
Overall Posts Rated:
5151
vasika mia sumvouli kai an thelete thn kratate.. otan exete stoxo thn anodo sxdiaste mia omada opou oxi apla tha anevei alla tha mporei na einai antagwnistiki kai pio panw.
2on oti kai stoxo na exete , i proponisi mikrwn na einai prwto sas melima se sunduasmo me ton prwtathlitismo, kai pistepste me, mecri kai tin II einai dunato na ginetai, stin A1 den kserw den exw paei (akoma thlw na pisteuw:-))
vlepw oti exete eksairetikes omades alla logw ilikiwn kai mh veltiwsis exei piasei i tha piasei polu suntoma tavani..

kalhmera:))

This Post:
00
198026.241 in reply to 198026.240
Date: 1/10/2012 2:30:41 AM
Overall Posts Rated:
8888
και στην Α1 αν θες μπορείς να προπονήσεις παιχτες, αλλα χωρις να κάνεις πρωταθλητισμό... Αν θες να κάνεις πρωταθλητισμό , άποψη μου ειναι πως δεν μπορείς να προπονείς σε όποια κατηγορία και αν εισαι, εκτός φυσικά αν ειναι IV -V που είναι γεμάτες bot... Γενικά η καλη προπόνηση νεων γίνεται νομιζω στις μικρές κατηγορίες. θυμάμαι οταν απο την ΙΙ ανέβηκα Α1 εκμεταλλευτικά την πώρωση ενός αντιπάλου μου να προπονεί παίχτες...

This Post:
00
198026.242 in reply to 198026.241
Date: 1/10/2012 3:14:19 AM
Overall Posts Rated:
5151
eimai tterastios fan ths proponisis kai tis organwsis. proponw astamatita kai prospathw na vrw thn katalili formula na mporesoun kai ta 2 na sunduastoun sthn A1 an aksiwthw pote na anevw. nomizw pantws pws einai efikto:)

This Post:
00
198026.243 in reply to 198026.242
Date: 1/10/2012 3:44:39 AM
Overall Posts Rated:
8888
Μακάρι, αν και το θεωρώ αρκετά δύσκολα να προπονείς καλά παίχτη νεο 18αρι και παράλληλα να κανεις και πρωταθλητισμό. Για μένα το λεω, φαντάσου πως θες και χρήματα για προσωπικό.

Advertisement