Ott a pot az utolsónál.
Egyébként pedig, a feltételek minden válogatott számára ugyanazok, így erre nem hivatkozhatunk.
Persze azok a válogatottak, ahol több felhasználó való, előnyben vannak, mindig is előnyben voltak, és továbbra is előnyben lesznek, ezt el kell fogadni.
ezzel nem értek egyet. a magyar közösséget nem hasonlíthatod össze a sok tíz millát összetradelő keletiekkel. ott nem lesz ilyen gond, mert a 3. osztályban már 4-5 millás szabad kerettel rohangásznak játékosok 16k+ csarnokokkal. és ugyan ez elmondható a nagyobb országokra is. ügyelni kéne azok játékban tartására (persze ennél többet amit mi jelenleg teszünk már nem lehet, aktív jó társaság+mentor program) akik 4. osztban jókat draftolnak. nézzétek meg, hogy hova kerülnek azok a pénzek, amiket elköltenek a gazdagabb klubjaink mondjuk a mostani draftnál. a fele abbahagyja és veszendőbe megy, a másik fele meg elmegy szar játékosokra meg amatőr játékra. a nevelő egyesületeink az idővel felélik a saját kereteiket ami lassú éhenhalás vagy megfulladást eredményezi. nem rotálódnak, mindig ugyan azok lesznek a tehervállalók. persze észérkedik mindenki mint az állat, de minek nem tudom, aki 2 drafttal ezelőtt 3 millát kapott egy játékosért, most ugyan akkora csarnokkal nulla játékos kerettel ugyan úgy 4. ligában van. hova tűnt az értékes 3 millió kérdem én? ennyi erővel eladhatta volna 500k-ért is azt a gyereket, ugyan ott lenne (ez csak szemléltető példa)! de neeeem, mi nem az a nép vagyunk, harácsolunk ha kell ha nem, ingyé a szar is jó! itt van a kofa példa szerintem jól szemlélteti a dolgot. senki se gondolta úgy, hogy kiadna 200k-val többet ferlingért, csak hogy kofának egy icipicivel jobb legyen. tudom nem erről szól a játék, de tudta mindenki, hogy nem kerül az a pénz rossz helyre, és van az úgy, hogy a saláta is megmarad és a kecske is jól lakik. de minek tette volna ezt bárki is, ha megveheti piaci minimáláron a srácot? arra nem gondol senki, hogy így mondjuk lehet a büdös életbe nem fog többet mondjuk az ő részére centert nevelni bárki, de ez nem gond a rövidtávú előny a fontosabb, szarik mindenki a hosszútávra. néha úgy érzem, az egyik legnagyobb gát a haladásunkban a magyar mentalitás, ami egyedülálló a világon! egy szó mint száz, lapátoljuk ki a lóvét kis közösségünkből, ami másik országokhoz kerül át. és erre senki se fog tudni megoldást találni, hogy ne így legyen! akkor fog ez változni, ha mi leszünk a világ multi gyára, és értékes játékosokat neveltetünk mindenkivel, amiket jó áron tudnak majd eladni a a felhasználóink. volt itt szó máshol arról, hogy a németek az esélyteleneket is megkeresik és edzéstervet adnak neki. na pont ezért, hogy azok is szokják az edzést és gazdagodjanak, akik a jövő generációja esetleg. ezért én is segítek mindenkinek aki sztár vagy annál jobb pottal megkeres, akármilyen játékos is és akár van akár nincs u21 esélye. mert csak így érhetjük utol a többieket. zsírosabb felhasználók kellenek, akik ismerik és szeretik a bevált edzésterveket trendeket, és ezeket alkalmazzák akár álmukból felkelve is.
akinek nem inge ne vegye magára! akinek az, az se, nem akarok bántani tényleg senkit, nem olyan szándékkal írtam ezeket a mondatokat, egyszerűen kikívánkozott belőlem és ennyi. az is lehet, hogy nincs igazam, ez csak az én véleményem!