U nas uz neplati prezumpcia neviny? Ked som nenapisal, ze tam nebude (otazka bola, preco tam je, nie ci tam bude), tak to automaticky znamena, ze tam bude?:) Je to len natahovanie o slovicka... Nepocital som s nim urcite od zaciatku, aby tam zaberal miesto. A vobec, kym nie je reset nalady, tak je uplne irelevantne, kto je a kto nie je na supiske. Dolezite je len to, kto aj hra...
Co sa tyka tych 3 hracov, tak s nimi pocitam viac-menej len v pripade, ze nebude koho nasadit kvoli zraneniam alebo formam. Aj tak by nehrali v predoslych priatelakoch (boli by len na supiske), takze neviem aky vyznam (financny urcite nie) by mala taka motivacia cez neperspektivnych hracov. To uz by malo skor vyznam povolat Kabastu, Jasa alebo Kastiela, ale tam hlavne 2 maju este dost treningu pred sebou. Alebo chces, aby som v priatelakoch vobec nenasadzoval "zahranicnych" hracov (Turcan, Gazur napr.), s ktorymi urcite pocas sezony pocitame a dal tam radsej hracov SVK majitelov, ktori pravdepodobne ani v nasledujucej sezone nebudu hrat? Nenapisal si, ze nie, tak to moze vyzerat, ze ano:) (joke)