Egy dolog miatt játszok csak, az az edzés. De azt keményen büntetik. Ezt miért ne lenne szabad leírnom?
3 főt - mivel annyi edzéshely van minimálisan- büntetlenül értsd eredmény nélkül nem tudsz edzeni se MKL-ben , de még a 3. ligában sem!
Gila neked válaszolok, de valójában azoknak az újoncoknak írok, akik olvassák a fórumot.
Nem igaz, hogy nem lehet 3 főt "büntetlenül" edzeni!
Nekem érdekes módon sikerül, és biztos vagyok benne, hogy másnak is.
Ami engem illet, irányító poszton edzek 3 játékost, 1 db 21 éves, 2 db 20 éves. A 21 éves u21 angol válogatott - igaz talán a mi válogatottunkba nem férne be. De nem is ez a lényeg, hanem az, hogy 3 jól használható játékos lesz belőlük. Amíg az edződő fiataljaid között nincs olyan, akinek a rejtett agresszivitás mutatója a csúcson van - tehát 48 perc alatt minden második-harmadik meccsen kipontozódik - addig simán edzhetsz 3at egyszerre. Az előző héten az u21esem vmiért csak 47 percet játszott és lecserélte az edző ok nélkül - csalás!! - egyszerűen változtattam az edzésterven, és védők tempóra állítottam, így mind a 3 "teljes" edzést kapott. Amikor meg mind3an végignyomnak 1 edzést, mehet az 1 posztos edzés! Ennyi! Még 1x: nekem sikerült, és nem vagyok zseni.
A "büntetlenségről" még bővebben: előző szezonban is "top csapat" voltam a III. oszt.-ban, most is az leszek (minden nagyképűség nélkül). Játékosaim összfizetése 255k, a ligaátlag nálunk 180k. Tehát lényegesen jobb csapatom van, mint az átlagnak, mégis kb 30k bevételem van. 5ös menedzsert alkalmazva (erről már volt szó korábban)...
Nem arról van szó tehát Gila mester, hogy egyes "észrevételeid" nem jogosak, hanem arról, hogy csúsztatsz - sajnos. Én sem értek mindennel egyet a játék szabályaival, a meccsmotorral, stb. kapcsolatban, de ezen körülmények között is lehet eredményesnek lenni. Ezt pedig nem lehet vitatni.
Az, hogy neked nem jönnek az eredmények, az már más lapra tartozik.