Κοίτα δεν θα αναλύσω το παιχνίδι πάντως φάνηκε πάλι η παράγκα σου δεν τσακώνομαι με γαύρους γιατί απλά δεν υπάρχει γαύρος που να έχει ιδέα από πραγματικό αθλητισμό καθώς ότι ισχύει κατά γαύρους δεν ισχύει για τους υπόλοιπους οπαδικούς λαούς και αντιστρόφως.. Εγώ ευχαριστιέμαι να πηγαίνω Ευρώπη και να κάνω περίφανη την χώρα μου όσο για την Ελλάδα.. Πάλι 3 πέναλτι δεν μας δώσανε κατά όλον τον κόσμο αλλά κατά γαύρους ήταν και τα 3 καθαρά μαρκαρίσματα.. Πάλι καλά που δεν χάσατε να μου λέτε δικαιολογίες για το χορτάρι ότι ήταν προβληματικό μέχρι και στην έδρα σας όπως με τον Παναθηναικό.. Κλείνοντας δεν ασχολούμε με το ποδόσφαιρο σε επίπεδα Super League και με το μπάκσετ σε επίπεδα Α1 καθώς οι Πατέρες,Γιανακόπουλοι,Μαρινάκιδες,Αγγελόπουλοι το φτιάχνουν μόνο έτσι ώστε να αγωνίζονται μόνο 2 ομάδες οι δικές τους και οι υπόλοιποι να είναι διακοσμιτικοί.. Δες λίγο ACB NBA A2,B,Γ Εθνικές.. Δες λίγο Premier League,Bundesliga,Premiera Division.. Δες λίγο τι σημαίνει αθλητισμός και βγάλε επιτέλους τα κόκκινα γυαλάκια και κατάλαβε ότι δεν είσαι καλύτερος απλά πληρώνεις....