(39888325)Chętnych proszę o analizę tego meczu. Rzetelną i rzeczową a nie "bo miał więcej asyst".
1. Skąd u przeciwnika wzięła się taka nieprawdopodobna skuteczność? S5 wszyscy 20+ punktów ze średnią skutecznością prawie 68% (Ville 62%, Kochowicz 71%, Steppich 67%, Balili 67% i Perez 69%).
2. Jak to możliwe, że w zasadzie wszyscy gracze przeciwnika zagrali mecz życia. Średnie statystyki sezonowe totalnie odbiegają od tych zaprezentowanych w meczu ze mną. Kilku grajków ustanowiło rekordy życiowe. A "Asysty" Kochowicza to już dla mnie absurd.
3. Do tego spotkania miałem bezdyskusyjnie najlepsza obronę w lidze, a spośród 15 meczy ligowych Bazyl Teamu jestem na 13 miejscu pod względem straconych punktów. Więcej punktów straciły tylko 2 teamy. Moja średnia Obrona w S5 = 13.
4. Forma bardzo podobna - u mnie 99988 + 877 ławka. Bazyl miał 99887 + 998 ławka. Mój entuzjazm 5, Bazyl był po TiE więc miał góra 7 (choć bardziej skłaniam się do 6). U mnie Rzecznik z "Popularnością".
pzdr: Paraszczak
EDIT:
Taka zagadka na koniec. Co dokładnie wpływa na płynność? Bo już się gubię...
5. Dlaczego mając więcej Asyst, mniej Strat, mniej Fauli i lepszy stosunek A/TO gość ma gorszy Flow? Zadecydował 1 przechwyt więcej u mnie?
Last edited by Paraszczak at 12/27/2011 8:23:38 PM