Kozlik - zobacz porównanie naszych pensji składu meczowego i pensji Łotyszy - w tysiącach 40 do 47 na korzyść Łotyszy. Pisałem od początku, że Łotwa i Włochy to dwie siły, które nas po prostu przerastają. Niestety obie trafiły do naszej grupy. Wszyscy ci, których wymieniłeś się rozwijali i nadal rozwijają. Na starcie byli po prostu w tyle i tego już się nie nadrobimy z reguły. Do tego jak pisałem kłopoty z Maciałkiem - najpierw był u Francuza, który zaraz po tym, jak do niego napisałem wystawił go na TL. Po reklamie na naszym forum, aby nasz najlepszy gracz trafił do Polski... Maciałek trafił do... Francji:/ Na szczęście właściciel robi świetną robotę. Niestety teraz zostaje poprawa góry, bo osiągnął już bliskość bloka.
Co do składu z zeszłego roku - nie znam skilli... słyszałem pokątnie, że poprzedni szef miał wiele obaw delikatnie mówiąc, co do tego roku. I tyle... dostałem grupę, z której musiałem wycisnąć jak najwięcej, więc przeszłość szczerze mówiąc miałem w d... liczyła się teraźniejszość i przyszłość.
Co do planów... oki - co prawda to jeszcze nie pora, bo pewnych rzeczy nie mamy dogranych, ale zdradzę jeden pomysł mój... drugi ogłosi w swoim czasie pewnie PeWu.
Mój - co roku na koniec sezonu kadrowego ujawniam za zgodą właścicieli z Polski skille zawodników. Robimy głosowanie. Ten, który wygra na Forum dostaje ode mnie suportera na kolejny rok. Drugiego supertera na rok dostaje osoba, która osiągnie na początku sezonu kadrowego taki poziom skilli, który ustalę/ustalimy wspólnie jako docelowy.
edit: Kac - muszę wyjść teraz, bo kobieta ma imieniny, a ja cały dzień przy komputerze:( ... odpowiem jak wrócę - wybacz proszę.
Last edited by borczi at 8/26/2013 2:46:28 PM
POLSKA U21: złoto ME (sezon 26), brąz MŚ (sezon 27), złoto PP (sezon 25)