BuzzerBeater Forums

Hellas - III.14 > Season 14

Season 14

Set priority
Show messages by
From: thanos
This Post:
00
159282.238 in reply to 159282.231
Date: 1/9/2011 10:44:26 AM
Overall Posts Rated:
272272
Καλησπερα κι απο μενα στην παρεα!!!

1) Penguins AG!!!...Συγχαρητηρια Αρη για την ανοδο. Καλη επιτυχια στην ΙΙ και μην μας ξεχνας(παρε παραδειγμα απο τον Κωστακη).
2)Alessio Conforti!!!...Τρομερη προσφορα, μεγαλος παιχτης!!!
3) Το βραβειο για μενα μοιραζεται στον Κοσμα(nikolas2007) για το ψαξιμο, την δουλεια και τις στατιστικες μελετες που κανει για την ομαδα του και στον Ανδρεα(SymTeam) που στην πρωτη του χρονια στην κατηγορια ηταν εκπληκτικος και ειχε μια ανοδικη πορεια καθ' ολη τη διαρκεια της σεζον.
4) Ο Απτοητος μαλλον που περασε και δεν ακουμπησε. Καλη επανοδο φιλε!!
5) SymTeam δαγκωτο!!! Απιστευτη πορεια στην παρθενικη του χρονια στην ΙΙΙ. Αν συνεχισει ετσι, πιστευω οτι δεν θα αργησει να χτυπησει ανοδο.
6) Ο Ολυμπος μαλλον γιατι φανηκε να "τα παραταει" στον δευτερο γυρο. Ευχομαι αμεση επιστροφη στην ΙΙΙ και σε σενα φιλε. Ειμαι σιγουρος οτι θα την εχεις.
7) Θα συμφωνησω με ολους. Ο δευτερος χθεσινος τελικος ηταν το κατι αλλο!!!
8) Εχουμε πολλους υποψηφιους για αυτο το βραβειο κι αυτο ειναι καλο. Εγω θα το δωσω στον Κοσμα ομως για τις στατιστικες μελετες που εκανε για τον ομιλο μας, για τις καινοτομες ιδεες του στο φορουμ και φυσικα για τον χαβαλε που ξερει να κανει!!!

Υ.Γ. Καλη σεζον 15 σε ολους!!!! :)

This Post:
00
159282.239 in reply to 159282.238
Date: 1/9/2011 2:47:32 PM
Overall Posts Rated:
00
παιδια καλη χρονια και απο μενα.τωρα ειδα την συζητηση για "στημενα" παιχνιδια και επειδη αναφερθηκε και η ομαδα μου απαντω.στο τελευταιο παιχνιδι με τον ολυμπο επαιξα δυνατα διοτι δεν ειχα αλλο παιχνιδι στην σεζον και ηθελα να αποχαιρετησω με νικη.επισης κινητρο ηταν να μην εχω αρνητικο ρεκορ.αν εχανα θα ειχα 10-12.οπως εχετε δει δεν ειμαι πολυ ενεργος στο φορουμ και βεβαια δεν γνωριζω καποιον προσωπικα.παντως ακομα και το αντιθετο να ισχυε να στε σιγουροι πως δεν καθομαι να χασω για κανεναν.συγχαρητηρια στους πιγκουινους για το πρωταθλημα.ευχαριστω ολους οσους με ψηφισαν ως εκπληξη της κατηγοριας!οι δικες μου επιλογες
1)Penguins ως πρωταθλητης
2) Alessio Conforti εχει τον καλυτερο μεσο ορο αλλα δεν το χω ψαξει και πολυ.
3) SymTeam για την φοβερη παρουσια στον 2ο γυρο
4)Aptoitos B.C.μονο μια νικη τα λεει ολα
5)SymTeam
6)Olympos μεγαλη πτωση στον 2ο γυρο που οδηγησε σε υποβιβασμο
7)ο 2ος τελικος οπως ειπαν ολοι
8)κοσμας.οι λογοι εχουν αναφερθει και απο τους προηγουμενους

καλη σεζον 15.VAMOS ARIANARA!

From: wud1976
This Post:
00
159282.240 in reply to 159282.239
Date: 1/9/2011 6:46:17 PM
Overall Posts Rated:
180180
Παιδιά αφού πρώτα πω ότι περιμένω μία-δύο συμμετοχές ακόμα στην ψηφοφορία και να ευχαριστήσω θερμά όσους με ψήφισαν, έχω μερικές επισημάνσεις-απαντήσεις:

@Minoan: Οπως έχω πει και παλαιότερα στον Κωστή (Tsitax) με αυτά που λέτε για τις τακτικές μου, θα νομίσει ο κόσμος ότι είμαι τουλάχιστον ο Oμπράντοβιτς. Υπάρχουν παιδιά εδώ στον όμιλο που παίζουν πολλές παραπάνω σεζόν απο εμένα και σίγουρα είναι καλύτεροι. Εξάλλου οι παραστάσεις είναι αυτές που ανεβάζουν επίπεδο και εγώ ακόμα δεν έχω αρκετές.

@Penguins: Φέτος δεν ψήφισα Conforti όπως πέρσι... ήταν η αναπληρωματική επιλογή μου.

@Rhino: Χαχχαχα, δεν θα βγάλω οριακές καντήλες!!! Αρχίσαμε ως πιο δύσκολος όμιλος απο τον απέναντι τη σεζόν, αλλά όντως οι συσχετισμοί άλλαξαν μετά τα μέσα της σεζόν με την διάλυση των Λούγκρων (με το φοβερό γήπεδο "Μανωλιός ο Μπήχτης") και την απόφαση (;) του Απτόητου να μην ενισχυθεί για να πάει τουλάχιστον πλέι-άουτ, ενώ οι απέναντι ομάδες ενισχύθηκαν σημαντικά. Πάντως το τελικό σκορ στα παιχνίδια ανάμεσα στον μπλε και τον κόκκινο όμιλο ήταν ισοπαλία και δεδομένου ότι σε μας υπήρχαν Λούγκρες-Απτόητος, ίσως να λέει κάτι.

@Tsitax: Θα βάλω και ένατη κατηγορία του χρόνου, "Επίτημος Πρόεδρος του III.14"... μόνο εσύ και ο Μητσοτάκης θα έχετε τέτοια τιμή.

@SymTeam: "καταφερνε να μηδεινισει ευκολα τους χαρακτηρες που απεμεναν!" .... χαχααχααα... η ατάκα της χρονιάς, για να μην πω η ατάκα και των 15 σεζόν!!! Είμαι θυμωμένος μαζί σου γιατί δεν έγραψες ότι κρατάω και αρχείο με τις σεξουαλικές αξιολογήσεις των παικτών μου. Όσον αφορά την 2/3 αν είχα τρεις παίκτες με περιφερειακή άμυνα 20, ναι τότε θα έπαιζα σε κάθε ματς 2/3 ότι και αν έπαιζε ο αντίπαλος.

@LA-Thanos: Δεν έχω να σου πω και πολλά, αλλά δεν ήθελα να σε αφήσω απ' έξω στις απαντήσεις μου :p

@ARIS SALONICA3: Η εξήγηση σου περί στημένων με κάλυψε απόλυτα... παιδιά ένα παιχνίδι είναι, το γουστάρουμε τρελά, δεν χρειάζεται να χαλάμε τη "ζαχαρένια μας" και εδώ, μας φτάνουν τα προβλήματα στην κανονική μας ζωή και φαντάζομαι όλοι έχουμε πάρα πολλά.

Κλείνοντας, εύχομαι στους Penguins καλή πορεία στην ΙΙ, αντίστοιχη με αυτή που έκανε ο Κωστής (Tsitax) φέτος και ελπίζω σε άμεση επάνοδο των Minoan Bulls και Olympou... ειδικά για τον Μήτσο θα πω ότι θα μου λείψουν οι ιστορίες του στο chat με τα ταξίδια των 5 ωρών μέχρι το Βελιγράδι (επίτηδες το λέω συναγωνιστές του chat, μήπως και τον υπνωτίσω και δεν μπαίνει απο τη νέα σεζόν στο chat μας) :P

This Post:
11
159282.241 in reply to 159282.240
Date: 1/9/2011 8:30:57 PM
Minoan Bulls
II.4
Overall Posts Rated:
6868
Ειπαμε μετριοφροσυνη, αλλα εσυ ρε φιλε δεν τρωγεσαι...
Ρωτησες και απαντησαμε, ασε τα σχολια και αποδεξου το αποτελεσμα!
Προφανως δεν μας συγκινουν οι παραπανω παραστασεις...
Ασε που παρομοιαζοντας τον εαυτο σου με τον Ομπραντοβιτς,
απλα ενισχυει το οπαδικο σου προφιλ και, σε αντιθεση με οτι νομιζεις, δεν εντυπωσιαζει! :):):)

From: nik69
This Post:
22
159282.242 in reply to 159282.241
Date: 1/10/2011 4:06:17 AM
Overall Posts Rated:
9494
Συγχαρητήρια στον συντοπίτη vissber.

Άξιος πρωταθλητής μια και νίκησε σχεδόν τους πάντες.

Εμείς σαν Κόνδορες, θεωρώ ότι κάναμε την υπέρβαση φέτος. Όχι μόνο επειδή πολύ γρήγορα αποφύγαμε τις θέσεις που οδηγούν στα play out αλλά φτάσαμε και στον μεγάλο τελικό, αποκλείοντας στον ημιτελικό το φαβορί του τίτλου (αυτό θα το πληρώσουμε του χρόνου)
Στον 1ο τελικό είμασταν συνέχεια μπροστά μέχρι και +14 στην τελευταία περίοδο αλλα το παιχνίδι είχε ένα σατανικό σενάριο για εμάς...
Στον 2ο τελικό επιλέξαμε να ρισκάρουμε να παίξουμε κανονικά και οχι δυνατά και το ρίσκο έφτασε πολύ κοντά να βγεί μια και ο αντίπαλος έπαιξε κανονικά, πήγαμε σε 2 παρατάσεις....αλλα δεν τα καταφέραμε...

Εύχομαι καλη τύχη στους πιγκουινους στην ΙΙ, καλή επάνοδο στα παιδιά που μας εγκαταλείπουν και μια ευχή στην επόμενη σαιζόν να υπάρχουν λιγότερα προκαθορισμένα παιχνίδια με τους manager να επιλέγουν χαλαρή διάθεση(το έχω κάνει και εγώ και λυπάμαι για αυτό).

From: vissber
This Post:
11
159282.243 in reply to 159282.242
Date: 1/10/2011 9:30:13 AM
Overall Posts Rated:
3434
Το θεμα με τον ενθουσιασμο ειναι μια παραμετρος του παιχνιδιου που οπως και να το κανουμε το κανει πιο ενδιαφερον. Εαν δεν υπηρχε ο ενθουσιασμος δεν θα υπηρχε ενδιαφερον στο κυπελλο αφου συνεχεια θα το επερνε ο ασυγκρατιτος. Φετος ο ολυμπιακοςςς ομαδα τριτης κατηγοριας πεταξε εξω τον ασυγκρατιτο και τους green devils. Εαν δεν υπηρχε ο ενθουσιασμος ειμαι σιγουρος το παιχνιδι θα ηταν πολυ πιο βαρετο αφου θα εκανες την προσθεση στους μισθους και θα εβγαζες τον νικητη.

Οτι κατεβαινει καποιος χαλαρα δεν σημαινει οτι ειναι προκαθορισμενη η νικη ή η ηττα αφου αμα καποιος θελει ντε και καλα να δωσει ενα παιχνιδι θα εβρισκε τον τροπο να το δωσει ετσι κι αλλιως. Ασε που ο ενθουσιασμος σε συνδιασμο με το προγραμμα σε κανει και βγαζεις και μια στρατηγικη που θα ακολουθησεις σε ολα τα ματς (κυπελλου κτλ).

Μην ξεχναμε οτι το παιχνιδι ειναι προσομοιωση και κατι τετοιο συμβαινει και στην πραγματικοτητα. Οσους περισσοτερους παραμετρους βαζουνε τοσο πιο καλο και ρεαλιστικο γινεται το παιχνιδι. Δηλαδη τι να πει και ο φιλος κοσμας που ακολουθουσε το προγραμμα απο της λουγκρες και οποιος τον επαιζε ειχε ανεβασει ενθουσιασμο απο πριν γιατι κατεβαινε χαλαρα με τις λουγκρες και κερδιζε σιγουρα 25-0.

Εννοειται οτι ο στημενος αγωνας ειναι απαραδεκτος και γι αυτον που τον προτινει και γι αυτον που τον αποδεχεται, απλα οτι καποιος κατεβαινει χαλαρα δεν σημαινει οτι τον εστησε.......

Κατι τελευταιο, απο την στιγμη που δεν μπορεις να κανεις κατι για να αλλαξεις μια κατασταση και θελεις να εισαι ανταγωνιστικος πρεπει να συμβιβαστεις και να πας με τους ατυπους κανονες ειτε ανταλλαγες λεγονται αυτες ειτε "χαλαροι" αγωνες.

Last edited by vissber at 1/10/2011 10:29:48 AM

From: vissber

This Post:
00
159282.244 in reply to 159282.242
Date: 1/10/2011 11:16:27 AM
Overall Posts Rated:
3434
Γενικος με τους τελικους δεν ξερω τι συμβαινει ... και εγω περσι κερδιζα 12 ποντους (και με παραπανω ενθουσιασμο) λιγο μετα το ημιχρονο αλλα δεν μπορεσα να κρατησω τη διαφορα. Επισης στον τελικο που κερδισα την ανοδο για την τριτη εθνικη παλι τα ιδια στο τελευταιο διλεπτο....

Καλα εκανες και ρισκαρες αλλα δεν νομιζω να αλλαζε κατι και να επαιρνες τον αγωνα (μαλλον και να στο χαριζα αφου και στην κανονικη διαρκεια αυτοκτονησα -- 3ποντους μπροστα και ο ψαρας βαραει τριποντο και στην παραταση δυο παικτες με 80% στις βολες ειχανε 1/4 και ο conforti me 55% στα σουτ εντος παιδιας εχασε το καλαθι μεσα απο την ρακετα χωρις φαουλ).....Απλα απο την στιγμη που ειχες χασει στο πρωταθλημα εντος εδρας τι σε εκανε να πιστευεις οτι θα με κερδισεις εχοντας και οι δυο την ιδια προσπαθεια?????

Παντως μπορω να πω οτι η παρουσια σου στην κατηγορια ηταν απιστευτα καλη και εμεινα με την απορια τι θα εκανα με τον rhino εκτος εδρας (αφου εντος τον κερδισα ευκολα και χωρις τραυματιες).... αλλα αυτο κανονιζεται και με ενα φιλικο....

Last edited by vissber at 1/10/2011 11:16:55 AM

This Post:
11
159282.245 in reply to 159282.243
Date: 1/10/2011 2:06:00 PM
Overall Posts Rated:
180180
''Δηλαδη τι να πει και ο φιλος κοσμας που ακολουθουσε το προγραμμα απο της λουγκρες και οποιος τον επαιζε ειχε ανεβασει ενθουσιασμο απο πριν γιατι κατεβαινε χαλαρα με τις λουγκρες και κερδιζε σιγουρα 25-0. ''

Μεγάλη κουβέντα είπες τώρα, δεν ήθελα να το πω αυτό ως δικαιολογία, αλλά όντως ήταν ένα ντεσαβαντάζ για μένα, σε όλο τον τρίτο γύρο με τον δικό μου όμιλο ήμουν δύο σκαλιά πιο κάτω απο τον εκάστοτε αντίπαλο. Αλλά έτσι είναι το παιχνίδι, το απέχθηκα και θα το αποδέχομαι στο μέλλον. Και κάτι ακόμα που δεν θα θυμάσαι... στην πρώτη μου σεζόν εδώ (11) έχασα απο ομάδα που διαλύθηκε, οι απο κάτω μου την κέρδισαν αμέσως μετά χωρίς αγώνα και παραλίγο να βρεθώ μπλεγμένος στα πλέι-άουτ.

This Post:
11
159282.246 in reply to 159282.244
Date: 1/10/2011 2:08:38 PM
Overall Posts Rated:
138138
Η ίδια απορία μου έμεινε και μένα και δυστυχώς θα μείνει και αναπάντητη. Την σειρά αυτή των τελικών εύχομαι να τη δώσουμε μελλοντικά σε μία ανώτερη λίγκα από την ΙΙΙ.

This Post:
00
159282.247 in reply to 159282.246
Date: 1/10/2011 4:45:57 PM
Overall Posts Rated:
180180
Με αφορμή τη λήξη της σεζόν 14 θα σας παραθέσω μερικά στατιστικά στοιχεία με βάση τις αξιολογήσεις που έβγαλαν οι 16 ομάδες στα παιχνίδια τους... θα δείτε αρκετά πράγματα που θα σας παραξενέψουν και θα καταλάβετε για μια ακόμα φορά γιατί οι αξιολογήσεις πολλές φορές δεν λένε τίποτα τελικά για την πορεία μιας ομάδας ή για το αποτέλεσμα μίας αναμέτρησης.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΕΠΙΘΕΣΕΩΝ ΜΠΛΕ ΟΜΙΛΟΣ

1. Rhino 19.4
2. basilissa 19.0
3. Condores 18.9
4. Great 18.2
5. nikolas 18.1
6. lougres 17.5
7. aetos 17.2
8. aptoitos 14.6

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΕΠΙΘΕΣΕΩΝ ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

1. Penguins 19.0
2. revence 18.3
3. minoan 18.0
4. Olympos 17.6
5. panathinaikos 17.0
6. SymTeam 17.0
7. Aris Salonica 16.0
8. Autokratoras 15.9

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΑΜΥΝΩΝ ΜΠΛΕ ΟΜΙΛΟΣ

1. Rhino 20.8
2. Great 20.3
3. Condores 19.7
4. nikolas 18.7
5. vasilissa 18.7
6. aetos 16.6
7. lougres 16.5
8. aptoitos 15.3

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΑΜΥΝΩΝ KOKKINOΣ ΟΜΙΛΟΣ

1. Olympos 19.8
2. SymTeam 19.3
3. Penguins 18.7
4. Autokratoras 17.8
5. Panathinaikos 17.8
6. minoan bulls 17.5
7. revence 17.3
8. Aris Salonica 16.9

From: thanos

This Post:
00
159282.248 in reply to 159282.247
Date: 1/10/2011 4:57:49 PM
Overall Posts Rated:
272272
Ξυπνα Κοσμα!!! Βγηκαν τα Ντραφτ!!!! Τα χειροτερα που εχω παρει ever!!!!

Advertisement