BuzzerBeater Forums

BB Magyarország > Nagyválogatott/u21 átigazolás-4

Nagyválogatott/u21 átigazolás-4 (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: LA-Hukli

This Post:
00
208068.238 in reply to 208068.237
Date: 2/15/2012 9:56:47 AM
Overall Posts Rated:
9797
Ott a pot az utolsónál.

Egyébként pedig, a feltételek minden válogatott számára ugyanazok, így erre nem hivatkozhatunk.

Persze azok a válogatottak, ahol több felhasználó való, előnyben vannak, mindig is előnyben voltak, és továbbra is előnyben lesznek, ezt el kell fogadni.

From: kaygee

This Post:
00
208068.239 in reply to 208068.238
Date: 2/15/2012 10:08:13 AM
Overall Posts Rated:
173173
Persze, én ezt nem is csak a mi szempontunkból írtam, ezért írom, hogy a játék van elrontva. Nyilván, ahol több pénz van, ott tovább húzzák, esetleg előbb kezdték a keretet átalakítani stb. Lehet, hogy vannak olyan BB közösségek, akik jobban állnak anyagilag, meg vannak, akik nem, de nem is ez számít most.

Az viszont inkább, hogy ez így kényszerítő erő is egyben, nincs meg a választás lehetősége, hogy milyen csapatot alakítasz ki. Vagy kieg skillezel vagy elvesztél. Kb. ennyi.

This Post:
00
208068.240 in reply to 208068.239
Date: 2/15/2012 10:14:11 AM
Overall Posts Rated:
9797
Szerintem ez a szabály (free agent) hamarosan meg lesz változtatva, elég sokan akadtak már ki rajta (jogosan). Már nem vagyok kapitány, így már nem tudom megnézni, de ha jól emléksze, akkor az ottani fórumon is volt nem egy ezzel kapcsolatos felháborodás.

This Post:
00
208068.241 in reply to 208068.240
Date: 2/15/2012 10:22:04 AM
Overall Posts Rated:
173173
Sajnos lehet, hogy addigra már túl késő lesz. Legalábbis sokak számára igen.

This Post:
00
208068.242 in reply to 208068.241
Date: 2/15/2012 10:35:48 AM
Overall Posts Rated:
9797
De addigra jön az új generáció

This Post:
00
208068.243 in reply to 208068.238
Date: 2/15/2012 10:58:57 AM
Overall Posts Rated:
411411
Ott a pot az utolsónál.

Egyébként pedig, a feltételek minden válogatott számára ugyanazok, így erre nem hivatkozhatunk.

Persze azok a válogatottak, ahol több felhasználó való, előnyben vannak, mindig is előnyben voltak, és továbbra is előnyben lesznek, ezt el kell fogadni.

ezzel nem értek egyet. a magyar közösséget nem hasonlíthatod össze a sok tíz millát összetradelő keletiekkel. ott nem lesz ilyen gond, mert a 3. osztályban már 4-5 millás szabad kerettel rohangásznak játékosok 16k+ csarnokokkal. és ugyan ez elmondható a nagyobb országokra is. ügyelni kéne azok játékban tartására (persze ennél többet amit mi jelenleg teszünk már nem lehet, aktív jó társaság+mentor program) akik 4. osztban jókat draftolnak. nézzétek meg, hogy hova kerülnek azok a pénzek, amiket elköltenek a gazdagabb klubjaink mondjuk a mostani draftnál. a fele abbahagyja és veszendőbe megy, a másik fele meg elmegy szar játékosokra meg amatőr játékra. a nevelő egyesületeink az idővel felélik a saját kereteiket ami lassú éhenhalás vagy megfulladást eredményezi. nem rotálódnak, mindig ugyan azok lesznek a tehervállalók. persze észérkedik mindenki mint az állat, de minek nem tudom, aki 2 drafttal ezelőtt 3 millát kapott egy játékosért, most ugyan akkora csarnokkal nulla játékos kerettel ugyan úgy 4. ligában van. hova tűnt az értékes 3 millió kérdem én? ennyi erővel eladhatta volna 500k-ért is azt a gyereket, ugyan ott lenne (ez csak szemléltető példa)! de neeeem, mi nem az a nép vagyunk, harácsolunk ha kell ha nem, ingyé a szar is jó! itt van a kofa példa szerintem jól szemlélteti a dolgot. senki se gondolta úgy, hogy kiadna 200k-val többet ferlingért, csak hogy kofának egy icipicivel jobb legyen. tudom nem erről szól a játék, de tudta mindenki, hogy nem kerül az a pénz rossz helyre, és van az úgy, hogy a saláta is megmarad és a kecske is jól lakik. de minek tette volna ezt bárki is, ha megveheti piaci minimáláron a srácot? arra nem gondol senki, hogy így mondjuk lehet a büdös életbe nem fog többet mondjuk az ő részére centert nevelni bárki, de ez nem gond a rövidtávú előny a fontosabb, szarik mindenki a hosszútávra. néha úgy érzem, az egyik legnagyobb gát a haladásunkban a magyar mentalitás, ami egyedülálló a világon! egy szó mint száz, lapátoljuk ki a lóvét kis közösségünkből, ami másik országokhoz kerül át. és erre senki se fog tudni megoldást találni, hogy ne így legyen! akkor fog ez változni, ha mi leszünk a világ multi gyára, és értékes játékosokat neveltetünk mindenkivel, amiket jó áron tudnak majd eladni a a felhasználóink. volt itt szó máshol arról, hogy a németek az esélyteleneket is megkeresik és edzéstervet adnak neki. na pont ezért, hogy azok is szokják az edzést és gazdagodjanak, akik a jövő generációja esetleg. ezért én is segítek mindenkinek aki sztár vagy annál jobb pottal megkeres, akármilyen játékos is és akár van akár nincs u21 esélye. mert csak így érhetjük utol a többieket. zsírosabb felhasználók kellenek, akik ismerik és szeretik a bevált edzésterveket trendeket, és ezeket alkalmazzák akár álmukból felkelve is.

akinek nem inge ne vegye magára! akinek az, az se, nem akarok bántani tényleg senkit, nem olyan szándékkal írtam ezeket a mondatokat, egyszerűen kikívánkozott belőlem és ennyi. az is lehet, hogy nincs igazam, ez csak az én véleményem!

This Post:
00
208068.244 in reply to 208068.225
Date: 2/15/2012 11:04:02 AM
Overall Posts Rated:
1414
Én egyszer már jelentkeztem rá, de úgy volt, hogy lesz tulaja. Pedig nem lógna ki a a csapatból úgy, mint mások, a következő edzéseket figyelembe véve.

This Post:
11
208068.245 in reply to 208068.243
Date: 2/15/2012 11:18:02 AM
Overall Posts Rated:
9797
Én annyit írtam, hogy a szabályok mindenkire ugyanúgy vonatkoznak, ezért minden nemzet egyenlő eséllyel indul. Hogy kinek milyenek az adottságai (felhasználószám), és, hogy él vele, az más kérdés.

Nem hiszem, hogy ide kell keverni a "magyar mentalitást", és Ferlinget.

Ez a magyar mentalitás szvsz nem is létezik, igazából abból áll, hogy mi (más nemzetekhez hasonlóan) hajlamosak vagyunk rohadt különlegesnek hinni magunkat, megy a nacionalizmus ezerrel (lásd pl mostani politikai helyzet).

A válogatott ebben a játékban egy plussz szórakozás. A felhasználók 90% nem ezért játszik, hanem elsősorban a saját klubcsapata miatt.

Elég sok példa van rá, hogy azok az emberek akiket érdekel a válogatott áldozatokat hoznak ezért (lásd Te, kofa, én, mihajlov és még lehetne sorolni). És ez elsősorban anyagi áldozat.

Most éppen nem volt senki, aki dobott volna ajándékba kofának +200ezret, lehet legközelebb lesz. De ez nem várható el, ez a "többet nem fog neki centert nevelni" dolog meg annyira súlytalan, mivel több ezer center van még a piacon.

(és lehetne, hogy tagolod az ilyen hosszabb hózzászólásokat? borzasztó élmény így olvasni)

This Post:
00
208068.246 in reply to 208068.245
Date: 2/15/2012 11:31:34 AM
Overall Posts Rated:
411411

A válogatott ebben a játékban egy plussz szórakozás. A felhasználók 90% nem ezért játszik, hanem elsősorban a saját klubcsapata miatt.

akkor nem kell itt görcsölnünk, be kell látni ez van és kész!

(és lehetne, hogy tagolod az ilyen hosszabb hózzászólásokat? borzasztó élmény így olvasni)

majd ha nem lesz 15 olvasatlan üzenetem, megpróbálok a kedvedért figyelni az ilyesmire. addig is kis türelmet kérek!

Nem hiszem, hogy ide kell keverni a "magyar mentalitást", és Ferlinget.

két különböző téma, lehet tényleg tagolnom kéne?

Amúgy meg pont a fontos dolgokat és a lényeget vagy nem értetted meg, vagy csak arra az egyre nem reagáltál. Szinte már megszoktam. (nem tőled úgy általánosságban)

jelenleg ezt látom a problémánk egyik rákfenéjének és megoldásának!

ügyelni kéne azok játékban tartására (persze ennél többet amit mi jelenleg teszünk már nem lehet, aktív jó társaság+mentor program) akik 4. osztban jókat draftolnak. nézzétek meg, hogy hova kerülnek azok a pénzek, amiket elköltenek a gazdagabb klubjaink mondjuk a mostani draftnál. a fele abbahagyja és veszendőbe megy, a másik fele meg elmegy szar játékosokra meg amatőr játékra. a nevelő egyesületeink az idővel felélik a saját kereteiket ami lassú éhenhalás vagy megfulladást eredményezi. nem rotálódnak, mindig ugyan azok lesznek a tehervállalók. persze észérkedik mindenki mint az állat, de minek nem tudom, aki 2 drafttal ezelőtt 3 millát kapott egy játékosért, most ugyan akkora csarnokkal nulla játékos kerettel ugyan úgy 4. ligában van. hova tűnt az értékes 3 millió kérdem én? ennyi erővel eladhatta volna 500k-ért is azt a gyereket, ugyan ott lenne (ez csak szemléltető példa)!

egy szó mint száz, lapátoljuk ki a lóvét kis közösségünkből, ami másik országokhoz kerül át. és erre senki se fog tudni megoldást találni, hogy ne így legyen! akkor fog ez változni, ha mi leszünk a világ multi gyára, és értékes játékosokat neveltetünk mindenkivel, amiket jó áron tudnak majd eladni a a felhasználóink. volt itt szó máshol arról, hogy a németek az esélyteleneket is megkeresik és edzéstervet adnak neki. na pont ezért, hogy azok is szokják az edzést és gazdagodjanak, akik a jövő generációja esetleg. ezért én is segítek mindenkinek aki sztár vagy annál jobb pottal megkeres, akármilyen játékos is és akár van akár nincs u21 esélye. mert csak így érhetjük utol a többieket. zsírosabb felhasználók kellenek, akik ismerik és szeretik a bevált edzésterveket trendeket, és ezeket alkalmazzák akár álmukból felkelve is.

This Post:
00
208068.247 in reply to 208068.246
Date: 2/15/2012 11:36:24 AM
Overall Posts Rated:
9797
akkor nem kell itt görcsölnünk, be kell látni ez van és kész!

Nem görcsölünk, minket szórakoztat, élvezzük, ezért csináljuk.

Arra azért nem reagáltam, mert te magad mondtad, hogy ezzel foglalatoskodsz (segítesz minden draftoltnak tulajoknak akik írnak stb.)

(a hozzászólást tagolni meg 1 perc)

This Post:
00
208068.248 in reply to 208068.247
Date: 2/15/2012 12:19:54 PM
Overall Posts Rated:
173173
De addigra jön az új generáció :)

Én annyit írtam, hogy a szabályok mindenkire ugyanúgy vonatkoznak, ezért minden nemzet egyenlő eséllyel indul. Hogy kinek milyenek az adottságai (felhasználószám), és, hogy él vele, az más kérdés.

Ez teljesen igaz. De kínlódni addig sem lenne feltétlenül fontos, ezt elsősorban a játék élvezhetőségére mondom. Annak, hogy sokan csak úgy nyomtalanul eltűnnek (sajnos én is jártam így nevelőklubbal, hogy egyik nap vígan és dalolva kérdez, másik nap sehol) az azért van, mert sokat veszített a vonzerejéből ez az egész.

Ha viszont nem igyekszünk kihozni a maximumot a játékosok edzéséből, akkor viszont tényleg középmezőnyös gárda leszünk. Ugyanis olyan játékosa, akinek az edzését ergo "lebutítjuk", hogy ne keressen annyit, bárkinek lehet. Ráadásul arra meg semmi garancia nincs, hogy a multisokkal sokkal előrébb leszünk, mert az is lehet bárkinek. Ha egy közösségben sok a pénz, akkor az nem csak abban nyilvánul majd meg, hogy a nagyobb keresetű játékosokat bent tudják tartani a játékban, hanem a tőkének köszönhetően multisokból is többet és jobbat tudnak majd csinálni.

Advertisement