...i ajde da malo uključim i vas u BBB ako ne pratite, u srijedu mi je biti ili ne biti tekma za prolaz dalje, ako dobijem velike su mi šanse da uđem među 32 a porazom se sigurno opraštam. Što, kako igrati protiv jednog od najjačih klubova u bb-u?! prednost je jer igram doma a ostalo je sve na njegovoj strani...
...i ajde da malo uključim i vas u BBB ako ne pratite, u srijedu mi je biti ili ne biti tekma za prolaz dalje, ako dobijem velike su mi šanse da uđem među 32 a porazom se sigurno opraštam. Što, kako igrati protiv jednog od najjačih klubova u bb-u?! prednost je jer igram doma a ostalo je sve na njegovoj strani...Prati se, prati...nađi mu kupca za onog beka kojeg prodaje (5733901) (oči me bole od zelenila) i pobjeda je tvoja...=)))
...i ajde da malo uključim i vas u BBB ako ne pratite, u srijedu mi je biti ili ne biti tekma za prolaz dalje, ako dobijem velike su mi šanse da uđem među 32 a porazom se sigurno opraštam. Što, kako igrati protiv jednog od najjačih klubova u bb-u?! prednost je jer igram doma a ostalo je sve na njegovoj strani...Prati se, prati...nađi mu kupca za onog beka kojeg prodaje (5733901) (oči me bole od zelenila) i pobjeda je tvoja...=))):))je, ja kad sam vidio, mene je kompletna glava zaboljela a ne samo oči)
kak vas glava boli i oči vele da zelena smiruje ...he,he....i odmara oči...::))
kak vas glava boli i oči vele da zelena smiruje ...he,he....i odmara oči...::))To isto vele i za praxitene, pa...=)))
jel vrijedi tu paruvidjet će se kroz tekme... ja mu ne znam skilove jer ja ne vjesim na TL kao ostali. zadnji put na TL sam bio u prošloj sezoni na kraju kad sam delia kupovao. daj stavi tu skilove da svi vidimo. šta sad ak istra boy vidi.
jel vrijedi tu paru