BuzzerBeater Forums

Hellas - III.14 > season 19

season 19

Set priority
Show messages by
From: Sepuku
This Post:
00
208447.239 in reply to 208447.238
Date: 4/14/2012 8:17:52 AM
Overall Posts Rated:
1010
Καλή ανάσταση σε όλους παιδιά
Καλά να περάσετε και καλή ξεκούραση !

This Post:
00
208447.240 in reply to 208447.235
Date: 4/14/2012 8:40:39 AM
MACEDONIANS
III.14
Overall Posts Rated:
241241
Σωστοοοος Δημητρη!....μπαλιτσα κι'απο μενα

This Post:
00
208447.241 in reply to 208447.1
Date: 4/14/2012 11:09:45 AM
Overall Posts Rated:
7474
Εν συντομια για σημερα :

Dwarves-Autokratoras 2
Crop Dusting-Aris 2
Agor-Threedots 1
Sipiada-Panionios 2
Αφροδιτη-Polykastro 1
Cholargos-Aetos 1
Kamares-Low Gravity 2
Panathinaikos-Macedonians 2

This Post:
00
208447.242 in reply to 208447.241
Date: 4/14/2012 1:04:37 PM
Αφροδίτη Ζωγράφου
IV.15
Overall Posts Rated:
337337
Καλησπέρα σας,

Μετά από αυτήν την ψεύτικη ήττα που υπέστη η ομάδα μου ειλικρινά έχω ξενερώσει τόσο πολύ, που σκέφτομαι πολύ σοβαρά να το παρατήσω το παιχνίδι. Αν δείτε τις αγωνιστικές καταστάσεις του αντιπάλου, με εξαίρεση 1-2 παίκτες, σκεφτείτε ότι δεν έχω βασικό παίκτη με λιγότερο από 11 σουτ και άμυνα, εσωτερική ή εξωτερική, μπορεί κανείς να κατανοήσει το μέγεθος της αηδίας που νιώθω. Χάσαμε από μια ομάδα που είχε έναν παίκτη όλο και όλο, άντε δυο και αυτός μάλλον είχε το γονίδιο του Τζόρνταν. Οι δικοί μας με άμυνες 12-15 και σούτ το λιγότερο στο 12 ήταν για τα μπάζα. Ωραίο το αστειάκι, αλλά η μαλακία παρατράβηξε και σίγουρα έχουμε και πολύ πιο σοβαρά πράγματα να ασχοληθούμε. Δεν ανέχομαι να χαλάω άλλο τα νεύρα μου χάνοντας από ομάδες, που στον α' γύρο έχασα με μικρότερη διαφορά με χειρότερη ομάδα, από αυτήν που έχω τώρα. Ο νοών νοείτω. Καλή συνέχεια σε όλους.

20 πόντους αν είναι δυνατόν.......

Last edited by epanastatis79 at 4/14/2012 1:07:06 PM

Message deleted
This Post:
33
208447.244 in reply to 208447.242
Date: 4/14/2012 2:00:10 PM
Overall Posts Rated:
77
λοιπον θα πω και εγω 2 λογια..
καταρχην zeiko μπραβο για την δουλεια που εκανες με τα μπατζετ
σαν πρωτη ματια χαιρομαι που ειμαι στα χαμηλα μπατζετ και ομως παλευω να μπω πλει οφ...
τωρα θελω να απαντησω στον δημητρη....μεταξυ μας τωρα αλλα με εχει κουρασει η συμπεριφορα σου....το οτι δεν γραφω στο φορουμ δεν σημαινει οτι δεν το παρακολουθω κιολας και δεν ειναι καθολου ωραιο καθε φορα οταν χανεις να βγαινεις και να κατηγορεις την μηχανη
ειναι η δευτερη φορα που το κανεις με την δικια μου ομαδα
δειχνει οτι δεν σεβεσαι τις ομαδες απεναντι σου (τουλαχιστον αυτο περνας στην δικια μου ομαδα)
απο εκει και περα αν θελεις ναα δικαιολογησω την ηττα σου
1.ο Tomas Properzi απο πολυ νωρις βγηκε τραυματιας
2.ειχα ενθουσιασμο και επαιξα και δυνατα για δικους μου λογους (δεν θελω να πεσω πιο χαμηλα στην βαθμολογια)
3.συμφωνα με την καταταξη παντα εχω μια απο τις καλυτερες αμυνες και τον πρωτο σκορερ της κατηγοριας οποτε δεν σηκωνω καμια αμφισβητηση απο κανεναν....

Zeliko χαιρομαι απο την μια..ισως παρω εγω την θεση σου στα πλει οφ ¨Π

Message deleted
This Post:
11
208447.246 in reply to 208447.242
Date: 4/14/2012 3:15:39 PM
Overall Posts Rated:
272272
Δημητρη, στο προηγουμενο ποστ σου συμφωνησα 200%, τωρα ομως θα με αναγκασεις να διαφωνησω. Οχι γιατι εχασες το παιχνιδι. Τωρα γυρισα σπιτι και δεν εχω προλαβει να δω καλα καλα τα φυλλα αγωνα. Αλλα ακομα και ολο το δικιο του κοσμου να εχεις, βγαζεις ενα ασχημο προσωπο (μερα που ειναι) και γινεσαι πολυ αδικος με ενα αλλο παιδι του ομιλου (και κατ' επεκταση της παρεας) και ισοπεδωνεις χωρις λογο την προσπαθεια του με τα λογια σου. Και στην τελικη ισοπεδωνεις και την δικη σου προσπαθεια μεχρι τωρα στη σεζον. Πραγματικα μιλας υποτιμητικα για την ομαδα του Pasquale και δεν στο κρυβω οτι με ενοχλησε. Να σου θυμησω μαλιστα οτι μεσοβδομαδα πειραχτηκες γιατι εγω κι ο Αγορ εκφρασαμε μια αποψη για την δυναμικοτητα των δυο υποομιλων, χωρις ομως να το κανουμε με τον τροπο σου, ουτε βγαζοντας κακια. Τεσπα. Θεωρω οτι μιλησαν τα νευρα της ηττας. Ολοι τσατιζομαστε λιγο-πολυ οταν χανουμε.

@Παρης:
Εγω δεν ειναι οτι τα παραταω.Επιλεγω να βγω φετος 5ος για να βγω του χρονου 1ος.

Ωπ παιδια την προσοχη σας παρακαλω!!!! Εδω εχουμε μια δηλωση απο τον κυριο Παρη.... :)

This Post:
00
208447.247 in reply to 208447.245
Date: 4/14/2012 3:16:48 PM
Overall Posts Rated:
77
υπαρχουν πολλοι παραγοντες που εχουν επιρροη στο αποτελεσμα..βλεπε εδρα,συντελεστη τυχης
οπως και να το κανουμε στο σημερινο παιχνιδι ειχα την τυχη με το μερος μου αφου τραυματιστηκε ο T. Properzi και αναγκαστηκε να παιξει ο Sergey Kryazhev για 32 λεπτα..αν δεν ειναι αυτο απο μονο του σημειο αναφορας τοτε τι ειναι?
και δεν ασχοληθηκα εγω με το αποτελεσμα που στην τελικη εγω ηξερα απο την αρχη οτι θα κερδισω απο την στιγμη που πατησα την δυνατη διαθεση..
εμενα με ενοχλει η σταση του Δημητρη που μετα απο καθε χαμενο αγωνα θα βγει να τα χωσει στην μηχανη και να λεει οτι θα σταματησει το παιχνιδι..εγω νομιζω οτι την βρησκει με το παιχνιδι και οτι δεν τον ενδιαφερουν μονο τα αποτελεσματα αλλα μαλλον εκανα λαθος μετα ΚΑΙ απο το σημερινο..
δεν ειμαι η μηχανη για να απολογηθω αλλα μαλλον ο δημητρης αμφισβητει το ροστερ και τις μπασκετικες γνωσεις μου..
εγω στην θεση του θα κοιταζα για ποιον λογο εκανα παρα πανω λαθη απο την αντιπαλη ομαδα,γιατι δεν μπορουσα να περασω ευκολα την μπαλα στην ρακετα και γιατι δεν ειχα πλεονεκτημα ριμπαουν ενω επαιζα εντος εδρας και με εσωτερικο συστημα εναντι περιφεριακου..βλεπεις ποσο ευκολα μπορω να κρινω και εγω μια δουλεια αλλου μανατζερ?
τεσπα...επειδη ξερω και οτι ο δημητρης οταν τα δει θα αρχισει να μου τα χωνει (ενω δεν ειχα τετοιο σκοπο) το σταματαω εδω
αλλωστε εγω βλεποντας την πορεια της ομαδας μου σε αυτην την κατηγορια πριν λιγες σεζον,και σε συγκριση με την φετινη μου πορεια..καθε αλλο απο ευχαριστημενος μπορω να ειμαι..(και αυτο ειναι και η απαντηση μου για το οτι θελω να μπω πλει οφ,ειναι θεμα γοητρου και προσωπικου στοχου,ξερω οτι του χρονου θα ειμαι ετσι και αλλιως πολυ πιο δυνατος)

From: wud1976

This Post:
00
208447.248 in reply to 208447.246
Date: 4/14/2012 3:36:52 PM
Overall Posts Rated:
180180
Διαβάζοντας τα σημερινά ελπίζω να πέσω και να ξανάρθω εδώ, ο όμιλος έχει γίνει 1000 φορές πιο ιντριγκαδόρικος απο τότε που έφυγα. Παιδιά η διαφορά διάθεσης και ειδικά αν μια ομάδα είναι τουμπανιασμένη με ενθουσιασμό και βάλει δυνατά, προσθέτει σε αυτή την ομάδα 10 πόντους συν και αφαιρεί απο την άλλη 10 πόντους. Αρα το ντέρμπι, έγινε περίπατος, τόσο απλά.

Οσο για τον Πάρη, τόσες κωλοτούμπες δεν είχα κάνει ούτε εγώ στη σεζόν 16. Μια φορά άλλαξα γνώμη, ο Πάρης μετά την Ανάσταση θα κάνει δήλωση πρωταθλητισμού για φέτος :p

Αντε, σας εύχομαι Καλή Ανάσταση και καλή συνέχεια σε όλους.

This Post:
00
208447.249 in reply to 208447.214
Date: 4/14/2012 3:40:20 PM
Overall Posts Rated:
180180
Άντε μη νευριάσω και σας πατήσω - με την βοήθεια πάντα του μεγαλοδύναμου άρχοντα του σκότους! :-))))

Με κάλεσες;;;

Advertisement