A nie jest tobie głupio , że zarzuciłeś mi coś czego ja tobie nie zarzuciłam ???
Ok nieważne. Może moje podejście jest inne niż tobie się wydaje ale tobie się może wydawać inaczej ( tak sobie poświeciłam 5 sezonów dla jednego gościa i zamiar poświęcać kolejne z korzyścią dla klubu oczywiście) ale też nieważne.
A obwinianie porażki formą ,tylko i wyłącznie (rozumiem , że tak to odbierasz), ogranicza twój mały zakres rozumowania BB (moim zdaniem).
Oczywiście też się ograniczyłam do czegoś co jest najbardziej skuteczne i ogólnie powszechne lecz mam zamiar mieć taki skład jaki chcę mieć :P by móc nim kombinować tak by tą najskuteczniejszą "broń" przezwyciężyć (zaznaczę , że nie są to bloki :) ). I nawet ciebie zaskoczę tym co napiszę ale napiszę . Chciała bym kiedyś poprowadzić kadrę by z jej wielką siłą też popróbować czegoś innego , może skuteczniejszego , a może nie. Lecz by mi zależało i o dziwo zależy ale fakt ryzyko by to było , więc przyznam tobie racje lecz z tym niepotrzebnym ryzykiem to do końca bym się nie zgodziła :P Dodam tylko , że moim zdaniem w U21 raczej długo to coś na "b i LI" będzie najskuteczniejsze i tu nawet się zgodzę z tobą , że forma ma bardzo duże znaczenie ale nie najważniejsze (moim zdaniem) .
PS. Franz by był już teraz super multiskilem jakbyś się nie upierał i zszedł te 200k ? czy to było 166k?? A teraz jak nim nie jest to dużo więcej niż te 1.66kk chyba za niego nie dostaniesz :P lecz nie wiem bo "się nie znam"
PS2. Późna pora i nad tym postem męczyłam się za długo , masakra :(
Pozdrawiam